Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ισλαμιστές μισθοφόροι των ΗΠΑ συμμάχησαν με την Αλ Κάιντα

Υπό κανονικές και ιδανικές συνθήκες το ερώτημα γιατί οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τους «αντικαθεστωτικούς» στην Συρία θα έπρεπε να είχε απαντηθεί, όταν άρχισαν να  εισρέουν στην χώρα αυτή οι ισλαμιστές τρομοκράτες από την Μέση Ανατολή, την  Βόρεια Αφρική και άλλες ασιατικές χώρες. Ισλαμιστές μισθοφόροι που πλημμύρισαν  την Συρία ελέω Τζιχάντ, τον ιερό τους πόλεμο, για να επιβάλουν στην χώρα τον  νόμο της Σαρία, δηλαδή τον νόμο του Κορανίου που  καταργεί κάθε  κοσμική εξουσία.
Το ερώτημα θα έπρεπε επίσης να έχει απαντηθεί όταν  αυτοί οι ισλαμιστές μισθοφόροι βίαζαν, βασάνιζαν, αποκεφάλιζαν και  ακρωτηρίαζαν Σύριους τρώγοντας τα όργανά τους. Ή θα έπρεπε να απαντηθεί  όταν από έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η πλειοψηφία των δήθεν ανταρτών  ήταν ισλαμιστές τρομοκράτες. Το ερώτημα απαντήθηκε όταν ο Ομπάμα και οι  πρόθυμοι σύμμαχοί του άρχισαν να εξοπλίζουν αυτούς τους τρομοκράτες με  αμερικανικά όπλα και πυρομαχικά. Η απάντηση είναι ότι ο Ομπάμα ήθελε και  θέλει να θέσει σε τροχιά ολοκλήρωσης τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών για την  Μέση Ανατολή.
Πολύ πρόσφατα η πλειοψηφία των «ανταρτών» της Συρίας και οι  πλέον αποτελεσματικές ομάδες ισλαμιστών τρομοκρατών αποσπάστηκαν από  τον FSA (Free Syrian Army), που είναι η αναγνωρισμένη από  τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της αντικαθεστωτική διοίκηση όλων των «ανταρτών», και δημιούργησαν μια νέα συμμαχία υπό την αιγίδα της Αλ Κάιντα (Αλ Νούσρα  στην Συρία).
Να το τονίσουμε. Οι ισλαμιστές μισθοφόροι  των ΗΠΑ συμμάχησαν επισήμως με την Αλ Κάιντα. Περίπου καμιά δωδεκαριά  ομάδες ισλαμιστών όπως  η Liwa al Tawheed, Liwa al Islam, Suqor al Sham  κ.α.  , που οι ΗΠΑ τους είχαν προμηθεύσει ως και με βαρύ οπλισμό συμμάχησαν με την Αλ  Κάϊντα και πλέον πολεμούν υπό την διοίκησή της καταστρέφοντας, λεηλατώντας και  κανιβαλίζοντας τον συριακό λαό. Στην ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι δεν έχουν  πλέον καμία σχέση με τον FSA και με την διοίκησή του, που έχει έδρα  στην Τουρκία, και που ο Ομπάμα είχε προτείνει ως εναλλακτική κυβερνητική λύση  για την Συρία.
Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους εξακολουθούν όμως και  εκπαιδεύουν αυτούς τους τρομοκράτες, γνωστά είναι τα στρατόπεδα εκπαίδευσης στην  Ιορδανία και την Τουρκία, και να τους προμηθεύουν με όπλα. Πρόσφατα παρέλαβαν  αντιαεροπορικούς πυραύλους μικρού βεληνεκούς με απ’ ευθείας πτήσεις  μεταγωγικών C- 130 της CIA στα στρατόπεδά τους.
Τι  αποδεικνύουν όλα τα ανωτέρω; Οι ΗΠΑ για να εκπληρώσουν τα σχέδια των  Αμερικανοσιωνιστών συμμαχούν με κανιβάλους, με αυτούς που ευθύνονται για τις  επιθέσεις στους διδύμους πύργους στην Νέα Υόρκη, με αυτούς που υποτίθεται ότι  διεξάγουν «πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας» αιτιολογώντας έτσι την εισβολή τους  στο Ιράκ, Αφγανιστάν και Λιβύη.
Η ελληνική μνημονιακή συγκυβέρνηση  των πολιτικάντηδων ως δηλωμένη πρόθυμη σύμμαχος των ενεργειών των ΗΠΑ στην Συρία  θα πρέπει να αισθάνεται άκρατη «υπερηφάνεια» ότι συμβάλλει με τον τρόπο της για  τα εγκλήματα της Αλ Κάϊντα κατά του συριακού λαού, κατά του χριστιανικού  πληθυσμού αυτής της χώρας και για την καταστροφή ορθοδόξων ναών και  ιδρυμάτων.
Εν κατακλείδι θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο  πόλεμος στην Συρία δεν έχει τελειώσει. Το διάλειμμα αυτής της  περιόδου και η διπλωματική πρωτοβουλία της Ρωσίας για την καταστροφή των χημικών  όπλων δεν θα διαρκέσει για μεγάλο διάστημα. Οι Αμερικανοσιωνιστές θα  προσπαθήσουν να φέρουν εις πέρας τα γεωπολιτικά τους σχέδια για την Μέση Ανατολή  και Ανατολική Μεσόγειο συμμαχώντας ακόμη και με τον «διάβολο».
Θα  συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την Αλήθεια και τον βρώμικο πόλεμο των διεθνών  τοκογλύφων κόντρα στον οχετό λάσπης, παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης  κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και καναλιών. 

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-islamistes-misthoforoi-twn-hpa-summachhsan-me-thn-al-kainta#ixzz2gU2RSq3x

Exit mobile version