Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα φερέφωνα του συστήματος ονειρεύονται το τέλος της Χρυσής Αυγής

Τα φερέφωνα του συστήματος ονειρεύονται το τέλος της Χρυσής Αυγής

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις παράνομες διώξεις εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών, τα πλέον έμπιστα τσιράκια του αμαρτωλού αυτού συστήματος, οι δημοσιογράφοι, ονειρεύονται το τέλος της Χρυσής Αυγής.

Καθημερινά, σε όλα τα δελτία ειδήσεων, οι διάφοροι παχυλόμισθοι, κάνουν λόγο για την «αρχή του τέλους της Χρυσής Αυγής», την «εξάρθρωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος» και την «εξόντωση των εθνικιστών».

Παράλληλα, παρουσιάζονται, στα δελτία και τις εφημερίδες, διάφορες στημένες δημοσκοπήσεις, για να αποδειχθεί το «τέλος» του κινήματος. Σε αυτές, τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου πετσοκόβονται, όπως συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή συμπεριλήφθη σε δημοσκοπήσεις. Εκτός αυτού, μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος του λαϊκού εθνικιστικού Κινήματος, πολλοί ψηφοφόροι, όντας φοβισμένοι, αποκρύπτουν την πρόθεση ψήφου τους. Ωστόσο, εκτός από στημένες, οι εν λόγω δημοσκοπήσεις είναι και παράνομες, καθώς απαγορεύεται ρητώς η διενέργεια δημοσκοπήσεων σε περιόδους κρίσης, όπως η σημερινή. Ακόμη κι έτσι, όμως, τα ποσοστά που παρουσιάζουν οι δημοσκόποι δεν πέφτουν κάτω από τα ποσοστά που το Κίνημά μας έλαβε στις εκλογές του 2012, αποδεικνύοντας πως ο πόλεμος κατά των εθνικιστών, δεν επέφερε κανένα αποτέλεσμα.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, όμως, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Αντιθέτως, αντεπιτίθεται! Πολλά μίνι εγκεφαλικά θα προκληθούν στους δημοκράτες, όταν το πρωί της Τετάρτης θα αντικρίζουν το παρόν φύλλο της Χρυσής Αυγής κρεμασμένο στα περίπτερα. Γιατί όσους από εμάς και αν φυλακίσουν, δε θα καταφέρουν ποτέ να πνίξουν τη φωνή των εθνικιστών, τη φωνή της εθνικής αντίστασης. Πολλοί θα αλλάξουν προσωρινά χρώμα, όταν θα πληροφορούνται πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια όχι μόνο δεν κλείνουν, αλλά, αντιθέτως, είναι κατάμεστα από κόσμο. Κατάμεστα από ανθρώπους που δεν τρόμαξαν από την επίδειξη ισχύος του συστήματος και είναι πρόθυμοι να δώσουν τον Ιερό Αγώνα μέχρι το τέλος, στο πλευρό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ – ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Exit mobile version