Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Reuters καρφώνει επαφές κυβέρνησης – Siemens για τις αποκρατικοποιήσεις

Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η Siemens είναι η πρώτη γερμανική εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις αποκρατικοποιήσεις στην Ελλάδα. Αναφέρει μάλιστα, πως η εταιρεία η οποία αποδεδειγμένα είχε χρηματίσει στελέχη ελληνικών κομμάτων, ενδιαφέρεται για την εξαγορά του 100% της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ROSCO).

Το ΤΑΙΠΕΔ μάλιστα, έχει ήδη ανακοινώσει πως τρεις εταιρείες έχουν υποβάλλει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά της Rosco. Σύμφωνα με αξιωματούχο ο οποίος μετέχει στις συνομιλίες, οι άλλες δύο εταιρείες είναι μία γαλλική και μια ελληνική.

Κι ενώ τα μέσα μαζικής εξαπάτησης συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τον Λαό με ιστορίες επιστημονικής φαντασίας περί μυστικών κρυπτών με χιλιάδες όπλα που ανήκουν στη Χρυσή Αυγή, επιδιώκοντας τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τη θύελλα ξεπουλήματος που έρχεται, η εταιρεία της μίζας, επιστρέφει σε γνώριμα για την ίδια λημέρια, όπου επί δεκαετίες ανέπτυξε στενές επαφές με στελέχη και πολιτικούς παράγοντες των κομμάτων της διαφθοράς. ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία πρέπει ήδη να τρίβουν τα χέρια τους, καθώς οι Γερμανοί λεφτάδες επανέρχονται, ακολουθώντας τις παλιές δοκιμασμένες πρακτικές. Πρακτικές παράνομες, μπροστά στις οποίες οι επαγγελματίες συκοφάντες της δημοσιογραφίας τήρησαν ένοχη σιωπή, συγκαλύπτοντας ή αποκρύπτοντας στοιχεία και λεπτομέρειες ενός τεράστιου σκανδάλου διαφθοράς των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-reuters-karfwnei-epafes-kubernhshs-siemens-gia-tis-apokratikopoihseis#.UksznhbA-8Q#ixzz2gVNpyq8m

Exit mobile version