Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκκληση στη λογική

Το πρωτοφανές προπαγανδιστικό μπαράζ που ακολούθησε μετά το περιστατικό της Αμφιάλης έχει όλα τα χαρακτηριστικά των επιθέσεων «σοκ» του καπιταλιστικού κορπορατισμού. Η πρώτη φάση περιέλαβε καθολικότητα, συνέχεια και μεθοδικότητα στους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις που εκτοξεύονταν κατά του λαϊκού εθνικιστικού Κινήματος, καθώς και εκφοβισμό των ανθρώπων που συσπειρώνονται στη Χρυσή Αυγή. Η δεύτερη φάση περιέλαβε τις μετρήσεις του αποτελέσματος της επίθεσης του συστήματος μέσω «δημοσκοπήσεων». Η τρίτη φάση περιλαμβάνει τη σύλληψη του Αρχηγού και ηγετικών στελεχών του Κινήματος, καθώς και συνεχείς συλλήψεις Συναγωνιστών, ώστε να «παγώσει» η λειτουργία του Κινήματος. Η τρίτη φάση συνοδεύεται και με εισβολές σε σπίτια Συναγωνιστών και ανακοινώσεις ευρημάτων, ώστε να διατηρείται η κατάσταση «εν θερμώ», να υπάρχει τροφή για ειδησεογραφία και ταυτόχρονα να μηδενίζεται ο χρόνος για επεξεργασία των γεγονότων από τους πολίτες ως αποδέκτες.

Οποιαδήποτε γνώμη, όχι αντίθετη, αλλά μη ταυτιζόμενη ακριβώς με τις κεντρικές κατευθυντήριες γραμμές περιθωριοποιείται και επικαλύπτεται με μεγάλη ποσότητα «ενοχοποιητικών πληροφοριών». Ο στόχος είναι ο χαρακτηρισμός  του Κινήματος ως «εγκληματική οργάνωση», αλλά ο επιδιωκόμενος σκοπός είναι η αποτροπή της δημοσκοπικής έκρηξης της Χρυσής Αυγής, η διακοπή της κρατικής επιχορήγησης, ώστε να σταματήσει το κοινωνικό έργο, καθώς και η αποπομπή του Κινήματος από τις όποιες προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις που θα οδηγήσει και στην αρπαγή των ψηφοφόρων από τα κόμματα του συστήματος. Δεν θα σχολιάσουμε εδώ εάν αυτές οι επιδιώξεις επαληθευτούν ή όχι, όμως θα επιμείνουμε στην ανάλυση της λογικής της γραμμής της «εγκληματικής οργάνωσης», μία προπαγανδιστική γραμμή που αναφάνηκε εδώ και ένα περίπου χρόνο, ενώ τον τελευταίο καιρό αποτελεί τον μόνιμο προσδιορισμό του Κινήματος.

Το περιστατικό στην Αμφιάλη αποτέλεσε τον καταλύτη προς αυτή την κατεύθυνση. Ήταν όμως μία ενέργεια που προέρχεται από μία εγκληματική οργάνωση; Οι οργανωμένες παράνομες δράσεις δεν γίνονται ποτέ εν θερμώ και σε κοινή θέα, πολλώ δε μάλλον παρουσία αστυνομικών. Τα εκτελεστικά όργανα των εγκληματικών οργανώσεων δρουν αιφνιδιαστικά και κατόπιν σχεδίου, τα δε θύματα ανακαλύπτονται μετά από ώρες ή ακόμα και ημέρες. Οι απώτεροι λόγοι τέτοιων εγκλημάτων είναι πάντα το όφελος. Η αστυνομία αναγνωρίζει εύκολα τον επαγγελματισμό αυτού του τύπου των εγκλημάτων. Στην περίπτωση της Αμφιάλης έχουμε τέτοιου τύπου δράση; Ένας λογικός άνθρωπος θα απαντούσε πως όχι. Και όμως έχουμε. Όχι βέβαια από τη Χρυσή Αυγή αλλά από αυτούς που ευκαιριακά εκμεταλλεύτηκαν ένα καταδικαστέο αλλά μεμονωμένο γεγονός,  για να ξεκινήσουν οργανωμένα και συντονισμένα την πρωτοφανή αήθη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Οι εμπνευστές της επίθεσης διαθέτουν ιεραρχία, συντονισμό και αποσκοπούν στο όφελος, άσχετα εάν είναι οικονομικό ή πολιτικό. Έχουν δηλαδή όλα τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής οργάνωσης. Ας διακρίνει λοιπόν ο ελληνικός λαός ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες γιατί αυτοί που πραγματικά μας κυβερνούν είναι σατανικά μυαλά. Και η σπουδαιότερη ιδιότητα του σατανά είναι η εξαπάτηση…

Θεόδωρος Κουδούνας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekklhsh-sth-logikh#.Uk207tLwmY0#ixzz2ggUYvRYM

Exit mobile version