Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ: Κατάμεστα τα γραφεία μας σε όλη την επικράτεια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Ξάνθης, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χρήστου Καπαγερίδη, με θέμα την παρερμηνεία και την διαστρέβλωση των Ιδεών ως όπλο του συστήματος.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα ο συναγωνιστής έκανε μια γενική αναφορά σε όλα τα κακώς κείμενα των δύσκολων ημερών αυτών κι εστίασε στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας. Κατόπιν ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα του καθεστώτος, σημαντικότερο ίσως και από την συνωμοσία της σιωπής και την λάσπη, είναι η παραπληροφόρηση και η ελλιπής παιδεία που παρέχει αφειδώς στον λαό. Έτσι, δύναται να διαστρεβλώσει σωστές και ισχυρές Ιδέες και να τις μετατρέψει σε σειρήνες που θα οδηγούν τον οργισμένο λαό στις αγκάλες του συστήματος.

Συνέχισε ο συναγωνιστής, αναφερόμενος στην τακτική των αναχωμάτων που το σύστημα επιλέγει, προκειμένου να ανακόψει το ανερχόμενο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα που ορθώνεται για να το καταπνίξει, έτσι ώστε στο ένα μέτωπο να έχει στην πραγματικότητα φίλιες δυνάμεις, οι οποίες θα πρεσβεύουν ακίνδυνες παρερμηνείες των Ιδεών που το σύστημα φοβάται και θα εκπροσωπούνται από άτομα φαιδρά, ανάλογα των παρερμηνειών αυτών. Παρέθεσε κατόπιν μερικά παραδείγματα εκούσιας παρερμηνείας συγκεκριμένων Ιδεών του γνήσιου λαϊκού εθνικιστικού Κινήματος και πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή αναχωμάτων και να εξυπηρετήσουν το σύστημα.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του, τονίζοντας, πως το σύστημα μας πολεμά με κάθε μέσον, ακόμα και με το να προσπαθεί να μιμηθεί διαστρεβλωμένους αντικατοπτρισμούς των Ιδεών μας. Δύο είναι οι επιλογές μας, είπε, είτε αφήνουμε αυτή την διαστρέβλωση στην τύχη της και αφήνουμε το ζήτημα να κυλίσει φυσικά, είτε διατρανώνουμε την διαφορά μας με τα κάτοπτρα και μάλιστα τα καταγγέλλουμε ως κάτοπτρα και απάτες. Σαφώς και διατρανώνουμε τις Ιδέες μας ευθαρσώς και καταγγέλλουμε τους πολιτικούς απατεώνες γι’ αυτό που ακριβώς είναι. Ετοιμαζόμαστε για την Μάχη που θα οδηγήσει στην Νίκη!
Αμέσως μετά αναφέρθηκε σε λόγο του Χρήστου Μεϊντανά διαβάζοντας προς ενίσχυση κι αναπτέρωση του ηθικού όλων μας:

«Εμπρός λοιπόν Συναγωνιστή και να θυμάσαι…. Η δική σου η φυλή φτιάχτηκε για να πολεμάει το αδύνατο και να το νικά.. Η δική σου η φυλή είναι ο τρόμος όλων εκείνων των διεφθαρμένων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων που επιβουλεύονται τις ιδέες σου και σε κατηγορούν σαν φασίστα και νεοναζί. Εσένα έφερε η ιστορία και πάλι στο κρίσιμο σταυροδρόμι, για να αντιπαλέψεις με θηρία που έχουν γυάλινα πόδια. Εσένα έφερε και πάλι η ιστορία για να τη δοξάσεις και να δοξαστείς»!

Αφού δηλώσαμε πίστη στον Αρχηγό μας και στην λαμπρή Ιδέα του Εθνικισμού της οποίας στρατιώτες – πολεμιστές είμαστε όλοι μας και ψάλαμε με περισσό σθένος τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος μας.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για τον Αγώνα μας ενάντια στο σύστημα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Τ.Ο Δράμας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέως της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριου Παπαδόπουλου, με θέμα τον ασταμάτητο Αγώνα μας ενάντια στο σύστημα.

Η αίθουσα ομιλιών κατάμεστη από συναγωνιστές και ο παλμός ενθουσιώδης, καθώς τα εθνικιστικά και τα πατριωτικά συνθήματα δονούσαν την αίθουσα! Ο λόγος του επικεφαλής φωτισμένος, μέσα από την ψυχή του, μας γέμισε δύναμη για να συνεχίσουμε πιο δυνατοί τον δύσκολο Αγώνα μας!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος, «κανένα εμπόδιο δεν μας σταματά, καμμία προβοκάτσια. Αντίθετα, μας κάνει πιο δυνατούς, ατσαλώνει την πίστη μας για Αγώνα και προσπάθεια για την Ελλάδα και τον περήφανο λαό μας»!

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης: ομιλία για την πολεμική του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής

Με απόλυτη επιτυχία και ενώπιον πλήθους συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Αλεξνδρούπολης, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέως της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χρήστου Κιτσόπουλου, με θέμα την πολεμική του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Την ομιλία του ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος λέγοντας ότι αυτές τις μέρες πραγματώνεται η τελική σκηνή του πιο σκοτεινού έργου του ανθελληνικού κράτους. Αυτές τις μέρες το σιωνιστικό μόρφωμα του μνημονιακού καθεστώτος δείχνει τα δόντια του. Αυτές τις μέρες συκοφαντείται, προπηλακίζεται και διώκεται ο μόνος πολιτικός φορέας του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Ιδέας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Καταστρατηγώντας κάθε συνταγματικό δικαίωμα εξωθούν την κατάσταση στα άκρα, στο όνομα της «δημοκρατίας» και της «δικαιοσύνης». Αυτό που δεν φαντάζονται όμως είναι ότι ο Αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ. Ο Αγώνας μας τώρα ανθίζει! Ο Αγώνας μας τώρα δίνει τους καρπούς του. Ως γνήσιοι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουμε, δεν οπισθοχωρούμε, δεν φοβόμαστε, μα πάνω από όλα ταυτιζόμαστε με το παράδειγμα της ηγεσίας του Κινήματος. Η τρομοκρατία του (παρα-)κράτους και των θεσμών του, δεν πρόκειται να αγγίξει κανέναν από εμάς. Οι ιδέες ΔΕΝ φυλακίζονται. Οι ιδέες δεν ποδοπατούνται. Οι ιδέες δεν πεθαίνουν.

Εν συνεχεία έκανε λόγο για τις ιστορικές στιγμές που ζούμε, σημειώνοντας πως πρέπει να είμαστε περήφανοι, αν ο καθένας από μας εναποθέσει ένα λιθαράκι σ’ αυτό τον δίκαιο Αγώνα εναντίον όλων. Ως άξιοι συνεχιστές του έργου του Αρχηγού πρέπει τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να σταθούμε αγέρωχα στις επάλξεις του Κινήματος.

Βροντερή η παρουσία των συναγωνιστών στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος, όπως και σε κάθε οργανωμένη εκδήλωση, για να συνεχίσει να ακούγεται ο Εθνικός μας Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος απ΄ άκρη σ’ άκρη της ελληνικής επικράτειας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Κατάμεστα παρά την τρομοκρατία τα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-einai-edw-katamesta-ta-grafeia-mas-se-olh-thn-epikrateia#.Uk22DtLwmY0#ixzz2ggVr332E

Exit mobile version