Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τους «νεοναζί» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους παλαιοναζί του Βήματος

«Νεοναζί με απόδειξη» τιτλοφορείται διαδικτυακό κείμενο του ”Βήματος”, το οποίο από τον τίτλο και μόνο δείχνει ότι η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι καθαρά πολιτική και δεν έχει να κάνει με κανένα νομικό περιεχόμενο. Ο τίτλος του ”Βήματος” είναι τουλάχιστον ατυχής, όχι μόνο γιατί έχουμε το δικαίωμα του πολιτικού αυτοπροσδιορισμού ως Έλληνες Εθνικιστές αλλά και γιατί το να μας αποδίδεται αυτός ο χαρακτηρισμός από ένα εκδοτικό συγκρότημα, το οποίο συνεργάστηκε ανοιχτά από το 1941 έως το 1944 με τους κατακτητές αποτελεί ξεκάθαρη διαστρέβλωση της Ιστορικής Αλήθειας.

Όσο κι αν πονάει η πραγματικότητα το εκδοτικό συγκρότημα Δ. Ο. Λ. με τα δυο έντυπά του εκείνη την περίοδο, το ”Ελεύθερο Βήμα” και τα ”Αθηναϊκά Νέα”, τάχθηκε στην υπηρεσία των κατακτητών. Για να μπορέσουν να επανακυκλοφορήσουν μετά την απελευθέρωση άλλαξαν την ονομασία τους σε ”Βήμα” και ”Νέα” αντίστοιχα. Η ουσία, όμως, παραμένει ότι οι σημερινές δυο ”ναυαρχίδες” του μεταπολιτευτικού κατεστημένου αποτελούν κατευθείαν συνέχεια εφημερίδων που στήριξαν τα στρατεύματα κατοχής.

Έχοντας, επομένως, την σχετική εμπειρία οι παλαιοναζί του «Βήματος» δεν έχουν κανένα ιδεολογικό, πολιτικό και ηθικό έρεισμα να ομιλούν περί «νεοναζί». Όσο για το περιεχόμενο του κειμένου αποτελεί μια ύπουλη παρέμβαση – «εκβιασμό», ενάντια στην απόφαση για την αποφυλάκιση των τριών Συναγωνιστών – Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με προφανή σκοπό να επηρεάσει την απόφαση για τον Αρχηγό του Κινήματος.

Να πούμε, όμως, στους «φωστήρες» του ”Βήματος”, ότι όπως πολύ εύκολα λένε ότι η μη προφυλάκιση των Συναγωνιστών μας δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση αθώωση (πόσο σας πονάει, αλήθεια, αυτή η λέξη), το ίδιο εύκολα να δεχθούν ότι η προσωρινή προφυλάκιση του Αρχηγού μας και των άλλων Συναγωνιστών δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ενοχή. Δυστυχώς, για τους δημοκράτες του ”Βήματος” την υπόθεση δεν θα την αναλάβει ο Πρετεντέρης, για να μοιράζει «500 χρόνια φυλακή στον καθένα», λες και μετράει στραγάλια ή τα μπουκάλια που πετά στους διαιτητές.

Όπως, επίσης, οι ψευδομαρτυρίες και η επιχειρούμενη ποινικοποίηση του Φρονήματος, γιατί περί αυτού πρόκειται, όχι μόνο δεν είναι δυνατόν να μπορούν να καταδικάσουν ΑΘΩΟΥΣ, αλλά αντιθέτως θα τους γυρίσει μπούμερανγκ ξεσκεπάζοντας πλήρως την σκευωρία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apo-tous-neonazi-ths-chrushs-aughs-stous-palaionazi-tou-bhmatos?COLLCC=3097890838&#ixzz2gm1KCUWY

Exit mobile version