Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαράς και Βενιζέλος ξεπουλούν τα εθνικά θέματα

Η κλίκα που κυβερνά την χώρα και προφυλακίζει με χαλκευμένα στοιχεία και δόλιο τρόπο Εθνικιστές, με προεξάρχοντα τον αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  Νικόλαο Μιχαλολιάκο, σε μια προσπάθεια να φιμώσει την φωνή της Εθνικής Αλήθειας, βρίσκεται στην διαδικασία ξεπουλήματος όλων των εθνικών μας θεμάτων. Αυτή η διαδικασία ξεπουλήματος βρίσκεται στην τελική φάση και σταδιακά ολοκληρώνεται η εθνική μειοδοσία των πολιτικάντηδων.

Αναλυτικότερα αυτή την χρονική στιγμή, στο δεκαπενθήμερο δηλαδή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατηγορείται ως «εγκληματική οργάνωση» έχουν συμβεί τα εξής:

1.Οι διεθνείς τοκογλύφοι απαιτούν από τον ελληνικό λαό νέα χαράτσια, επιπλέον απολύσεις και περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων.

2.Ο υπουργός Εξωτερικών της τρόικα Βενιζέλος διέπραξε το άκρως επικίνδυνο για τα συμφέροντα της Ελλάδας ατόπημα να αποδεχθεί επισήμως ως συνομιλητή τον εκπρόσωπο του τουρκικού ψευδοκράτους της Κύπρου. Αυτό στην διπλωματική γλώσσα σημαίνει ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει de facto την κατοχή του τμήματος της Βορείου Κύπρου. Κάτι τέτοιο δεν είχε τολμήσει να το κάνει ουδείς προδότης πολιτικός.

3.Ο επίσημος μεσολαβητής του θέματος των Σκοπίων Νίμιτς δήλωσε επισήμως ότι η Ελλάδα συμφωνεί στην απόδοση του ονόματος Μακεδονία ως γεωγραφικού προσδιορισμού στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων.

4.Στην Ελληνική Θράκη οργιάζει ανεξέλεγκτο το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και δημιουργεί συνεχώς μειονοτικά ζητήματα. Το τελευταίο του «επίτευγμα», ενεργώντας «κάτω από την μύτη» των ελληνικών κρατικών αρχών και με συμμετοχή ελλήνων μουσουλμάνων πολιτευτών, είναι η προσπάθεια δημιουργίας της λεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης!».

5.Η κυβέρνηση των πολιτικάντηδων και των εβραιοσκεπών ανδρεικέλων συνεχίζει να εξαθλιώνει συστηματικά τις Ένοπλες Δυνάμεις, ταυτόχρονα με την επιταχυνόμενη απαξίωση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.

Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον τουρκικό εθνικισμό και θρησκευτικό επεκτατισμό των ισλαμιστών ταυτόχρονα με τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών για διαίρεση του Αιγαίου και υφαρπαγή των Ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Την ευθύνη για το ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων δεν φέρει μόνο η μνημονιακή συγκυβέρνηση. Την φέρουν και άλλοι φορείς και θεσμικές εξουσίες της χώρας όπως η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η Δικαστική Εξουσία και η Εκκλησιαστική Ιεραρχία. Όλοι αυτοί παραμένουν απλοί θεατές, πλην ελαχίστων και μεμονωμένων περιπτώσεων, στην πλήρη απαξίωση του Ελληνισμού που επιχειρούν τα εβραιοσκεπή αποβράσματα του μνημονίου.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως η μοναδική δύναμη αντίστασης κατηγορείται σαν «εγκληματική οργάνωση», επειδή ακριβώς επιδιώκει να αναστρέψει το ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων και να αντισταθεί στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα επιτρέψει η Ελλάδα να ζήσει μη αναστρέψιμες και τραγικές ιστορικές στιγμές και θα αγωνιστεί για αυτό τον σκοπό ως την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/samaras-kai-benizelos-jepouloun-ta-ethnika-themata#.Uk72tNLwmY0#ixzz2gm56BsKN

Exit mobile version