Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για επικοινωνιακά οφέλη η δίωξη της Χρυσής Αυγής

Τα παπαγαλάκια του συστήματος και οι γνωστοί λασπολόγοι που συνεχώς κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ψάχνουν «λύσεις» με σκοπό να αποκλείσουν το Εθνικιστικό κόμμα από το να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές (όποιες κι αν είναι αυτές, δημοτικές ή εθνικές, διπλές ή τριπλές).Δυστυχώς, όμως, δεν τους βγαίνει. Απεγνωσμένοι και θορυβημένοι αρχίζουν να παίρνουν συνεντεύξεις από ειδήμονες συνταγματολόγους προκειμένου να βγάλουν μιαν άκρη. Ρωτήθηκε, λοιπόν, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ. Κατρούγκαλος για το εάν ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να κατέβει υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων. Η απάντησή του ήταν ότι:  «Φυσικά μπορεί, θα μπορούσε ακόμη και εάν είχε προφυλακιστεί από την στιγμή που δεν υπάρχει στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του».

Επιπροσθέτως, όσον αφορά το ζήτημα της διακοπής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε: «Θα μπορούσε να γίνει μόνο με καταδίκη και υπό συγκεκριμένους όρους. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι κατοχυρωμένο και απαγορεύεται να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου. Είναι οριακής συνταγματικότητας ένα τέτοιο ζήτημα». Κλείνοντας, ο καθηγητής σχολίασε συνολικά και την αποφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκομίσει «επικοινωνιακά οφέλη» και σχολίασε πως δεν ακολουθήθηκε η θεσμική οδός, καθώς έπρεπε πρώτα να φτάσει ο φάκελος στη Βουλή, να αξιολογηθεί και μετά να φτάσει στη Δικαιοσύνη.

Με λίγα λόγια, ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να μην υποστηρίζουν ιδεολογικά την Χρυσή Αυγή φανερώνουν ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι της κυβέρνησης να κατηγορήσει άδικα το Κίνημά μας. Οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες, ακριβώς επειδή αισθάνθηκαν απειλούμενοι από την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, επινόησαν ψεύδη και κατηγορίες για ψηφοθηρικούς λόγους. Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν απλώς επιταγές των ξένων που διοικούν την χώρα και δίνουν τις εντολές τους στις μαριονέτες της κυβέρνησης. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τίποτα δεν εξετάστηκε από την βουλή, ούτε έγινε άρση ασυλίας των βουλευτών, αποδεικνύοντας ότι κάθε απόφαση στην Ελλάδα περνάει από το παράθυρο. Με αυτές τις τεχνικές πιστεύουν ότι θα νικήσουν το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα που αντικατοπτρίζει την Αλήθεια και υπερασπίζεται τον Ελληνικό Λαό. Είναι βαθιά γελασμένοι. Οι Εθνικιστές δεν κάνουν πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gia-epikoinwniaka-ofelh-h-diwjh-ths-chrushs-aughs#.Uk741dLwmY0#ixzz2gm6iY3DO

Exit mobile version