Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχείς οι πολιτικές επεμβάσεις στην Δικαιοσύνη – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλούν στους μη πολιτικά εγκάθετους οι αποκαλύψεις σχετικά με τις μεθοδεύσεις της κυβερνήσεως στον χώρο της Δικαιοσύνης, προκειμένου να χαλκευτεί η αλήθεια. Εμβρόντητος ακούει ο Ελληνικός Λαός τους πολιτικούς του μνημονίου να δείχνουν «ενόχληση» για κάποιες αποφάσεις της Δικαιοσύνης και «ευχαρίστηση» για κάποιες άλλες, οι οποίες ήλθαν ύστερα, αποδεικνύοντας έτσι ότι στο μεσοδιάστημα υπήρξαν έντονες πολιτικές πιέσεις.

Όπως αναφέρουν, σχετικώς, ιστοσελίδες που πρόσκεινται φανερά στην Νέα Δημοκρατία, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένη από την επικοινωνιακό αντίκτυπο των δικαστικών δρωμένων και σκέφτεται την αντικατάσταση όποιων δικαστικών δεν υποτάσσονται στην «γραμμή» που δίνει η κυβέρνηση για «βιασμό» της Δικαιοσύνης.  

Η κ. Θάνου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, το είπε: «ας το λάβουν αυτό υπόψη τους, και ιδίως οι παράγοντες της Πολιτικής και της δημοσιογραφίας που επί δύο εικοσιτετράωρα, και ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη, επιμένουν να ασκούν αρνητική κριτική και να προσπαθούν να παρέμβουν στο έργο τους. Επιμένουν να μη θέλουν να κατανοήσουν ότι σε αυτό ακριβώς συνίσταται η ανεξαρτησία και αμεροληψία του δικαστή. Δηλαδή στο ότι οφείλει να αγνοεί τις πιέσεις που ασκούνται από τα ΜΜΕ και από άλλες πλευρές, και να αποφασίζει ανεπηρέαστος, βασιζόμενος μόνο στα στοιχεία της δικογραφίας».

Όμως από ότι φαίνεται και προείπαμε οι πολιτικές επεμβάσεις δεν τελειώνουν και προστάζουν αλλοίωση της αλήθειας, αλλά και της κοινής λογικής. Πάντως αν είναι να ενοχληθεί από κάτι η κ. Κουτζαμάνη ας ενοχληθεί πρώτον από το γεγονός ότι έχει συνταχθεί μία δικογραφία βασισμένη στην εμπάθεια δημοσιογράφων. Ας ενοχληθεί, επίσης, και από τον εαυτό της, αφού έβαλε στην δικογραφία ένα δήθεν καταστατικό, ενώ ήταν η ίδια που είχε υπογράψει και εγκρίνει το πραγματικό.

Όπως είπε η κ. Θάνου «ο σωστός δικαστής λογοδοτεί μόνο στη συνείδηση και τον Θεό». Τι ετυμολογία θα βγάλει, άραγε, η συνείδηση της κ. Κουτζαμάνη για τις κινήσεις της στην συγκεκριμένη πολιτική δίωξη που υφίσταται η Χρυσή Αυγή με άνωθεν εντολές;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunecheis-oi-politikes-epembaseis-sthn-dikaiosunh?COLLCC=2754061979&#ixzz2gm910wkX

Exit mobile version