Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας αποκαλούν «εγκληματίες» οι αληθινοί εγκληματίες

Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά όσο θα ήθελαν το σύστημα και τα ποικίλα «παπαγαλάκια» του. Μόλις πέρασε ο θόρυβος των πρώτων ωρών μετά τις παράνομες συλλήψεις του περασμένου Σαββάτου, άρχισε σιγά-σιγά να γκρεμίζεται  το σάπιο οικοδόμημα πάνω στο οποίο δημιουργήθηκε το σαθρό κατηγορητήριο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ολοένα και περισσότεροι έγκριτοι νομικοί, άσχετοι εντελώς με τις Ιδέες και τις απόψεις μας αλλά έντιμοι απέναντι στην ιδιότητά τους και την Αλήθεια, έχουν το σθένος να βγουν και να εξευτελίσουν πλήρως την καθεστωτική προπαγάνδα, αποδεικνύοντας ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ότι η σύλληψη του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των υπολοίπων 5 Βουλευτών του Κινήματος είναι εντελώς παράνομη. Επιτέλους, ειπώθηκαν κάποιες αλήθειες που βασίζονται σε εμπεριστατωμένα επιχειρήματα και όχι σε άναρθρες κραυγές και αλαλαγμούς μίσους από χουλιγκάνους όπως ο Πρετεντέρης, τραυλούς όπως ο Τσίμας, «σπίρτα» όπως ο Καψής και γραφικούς όπως ο Βερύκιος.

Ακόμη και στην μνημονιακή χούντα της σαπισμένης μεταπολίτευσης, δεν είναι δυνατόν να επιβληθούν στο μυαλό των Ελλήνων με το ζόρι οι κατασκευασμένες ιστορίες που κατά κόρον διοχετεύονται από τα αναληθή ΜΜΕ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν είναι δυνατόν να διυλίζεται ο κώνωπας και να καταπίνεται η κάμηλος, με το να κατασκευάζονται σκευωρίες σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ τα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για τα χρόνια εγκλήματα των διαφόρων εκπροσώπων των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου  να μην οδηγούν σε άμεσες δίκες των υπευθύνων.

Δεν είναι δυνατόν να αποκαλείται «εγκληματική συμμορία» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από όλους εκείνους που φέρθηκαν οι ίδιοι ως εγκληματική συμμορία απέναντι στην Πατρίδα και το Λαό. Δεν είναι δυνατόν να κρίνουν και να καταδικάζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όλοι αυτοί που παραχώρησαν την  Εθνική Κυριαρχία, ξεπούλησαν την Δημόσια Περιουσία, εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό προσπαθώντας να τον καταστήσουν κοινωνικό πειραματόζωο με την εφαρμογή του μνημονίου. Το πολιτικό, κοινωνικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο είχε κάθε λόγο να λασπολογήσει ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς γιατί η άνοδός μας στην εξουσία θα σήμαινε αυτομάτως και το τέλος της κυριαρχίας τους.

Μιας κυριαρχίας υποτελούς, βεβαίως, στους διεθνείς τοκογλύφους και τους κήρυκες της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη επίσκεψη του ντόπιου εντολοδόχου Σαμαρά στις ΗΠΑ και η επίσκεψή του στην αμερικανοεβραϊκή επιτροπή, όπου με  απύθμενο θράσος υποσχέθηκε (!) ότι θα τσακίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μια τέτοια επίσκεψη, συνοδευόμενη από την προαναφερθείσα δήλωση, είναι αντεθνική, ανεύθυνη και κατάπτυστη, διότι σκοπεύοντας να ευχαριστήσει τα αυτιά των αμερικανοεβραίων τους επιτρέπει να έχουν λόγο και ανάμειξη στα εσωτερικά θέματα ενός υποτιθέμενου ανεξάρτητου κράτους.

Όλα, λοιπόν, όσα  αναφέραμε προηγουμένως είναι ορισμένες μόνο από τις σελίδες του βιβλίου, που περιγράφει το χρονικό της κατοχής της Χώρας από ξένα κέντρα δυνάμεων. Θέλοντας, λοιπόν, να διαιωνίσουν την επικυριαρχία τους στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία αποτελεί το τελευταίο Αληθινό Κάστρο Αντίστασης απέναντι στην ολοκληρωτική τους επικράτηση. Και αυτό ακριβώς επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες με την βρώμικη επιχείρηση σε βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν θα τους περάσει, όμως!

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mas-apokaloun-egklhmaties-oi-alhthinoi-egklhmaties#.Uk78j9LwmY0#ixzz2gmAVERG3

Exit mobile version