Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Καλημέρα συναγωνιστές μου! Δαγκωτό Χρυσή Αυγή !! Δεν μας πτοεί τίποτα! Ζήτω η Ελλάδα Ζήτω η Χρυσή Αυγή ! Συμπαράσταση στον Λαγό και στον Αρχηγό μας!

Κ.Γ.

1977: Μια Πρωτοχρονιά στην πρώτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Συγχαρητήρια σε όλους τους Συναγωνιστές ! Στον Αρχηγό μας! Μην πτοείστε, είμαστε μαζί σας ενωμένοι και πάντα έτοιμοι να σας ακολουθήσουμε στον αγώνα! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δημήτρης

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής στο Xagr.net #28

Καλημέρα! Αυτό που συνέβη τις τελευταίες μέρες με την τόσο χυδαία λασπολογία εναντίον της Χρυσής Αυγής, μόνο με την κατοχή μπορεί να συγκριθεί. Το μέγεθος της λογικής απάτης
που κατασκευάστηκε, δημοσιεύτηκε και διατυμπανίστηκε, και της απαξίωσης και λοιδορίας του εθνικισμού είναι πραγματικά τραγικό μέχρις αηδίας. Από τούδε, είναι κανείς να φοβάται να μιλήσει αν αγαπάει την πατρίδα του, γιατί αυτομάτως πλέον θα βαπτίζεται “ναζιστής”, “φασίστας” και “δολοφόνος”. Φανερώνεται έτσι το τρομακτικό μέγεθος της υποδούλωσης της Ελλάδας, από τα ξένα χρηματοπιστωτικά κέντρα και τους προδότες πολιτικούς. Το μόνο που απομένει είναι να παραδώσουν και το έδαφος της χώρας μαζί και την σημαία. Ευτυχώς που πολλοί Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο πλέον και πληροφορούνται τα νέα από την ιστοσελίδα σας, η οποία φαίνεται να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ θέασης. Συνεχίστε με δύναμη και θάρρος, γιατί αν εσείς αποτύχετε, αλλοίμονο σε μας που είμαστε στις πίσω γραμμές. Στηρίζουμε τον αγώνα σας και είμαστε εδώ όποτε μας χρειαστείτε.

Με τιμή,

Γ.Γ.-Αθήνα

Διάτρητο από παντού το πόρισμα Βουρλιώτη

Πραγματικά θαυμάζω το σθένος σας τόσο το δικό σας όσο και των άλλων βουλευτών της Χ.Α. Παρότι εκ οικογενείας έχω αριστερές προκαταλήψεις επειδή είμαι άνθρωπος της καθημερινότητας από νεαρή ηλικία και με έντονο το αίσθημα της εθνικής ευθύνης, ειλικρινά χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι Έλληνες με τιμή ,που φορούν παντελόνια και αντιτίθενται σε αυτά τα ανθρωποειδή ,πολιτικά ανδρείκελα, τα οποία έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας πολλάκις φορές. Είμαστε μαζί σας .Συνεχίστε, μέχρι αυτοί οι δοσίλογοι να εκπέσουν οριστικά των, από τον λαό εκλεγέντων, αξιωμάτων τους.

Με τιμή
από έναν Πατριώτη

Βοά ο δικηγορικός κόσμος για την αντισυνταγματική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Από την Κωνσταντινούπολη, την σκλαβωμένη καρδιά του Ελληνισμού, συνεχίστε και δώστε την μάχη ως το τέλος. Όλοι πλέον καταλάβανε τι πραγματικά είστε έτοιμοι να κάνετε για την Ελλάδα. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτό και όπως λέμε εμείς εδώ στην Πόλη: Να είναι φανερό πως στο τέλος η Χ.Α. θα είναι δυνατή και ενωμένη. Δυνατά Χρυσή Αυγή. Προχώρα.

Ελένη από το Πέραν, Κωνσταντινούπολη

“Η μεγαλύτερη σκευωρία στην σύγχρονη πολιτική Ιστορία της Ελλάδος” – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο με σας παλληκάρια αδούλωτα υπάρχει ελπίδα διασώσεως της πατρίδος και τού έθνους. Ούτε πόντο πίσω προς το πιο βρωμερό κατεστημένο που δημιούργησε ποτέ η ιστορία όλου τού κόσμου. Εύχομαι σύντομα να είστε αυτοδύναμη κυβέρνηση για να προλάβομε να διασώσομε την πατρίδα και το έθνος προτού χαθούν τελείως απ’ αυτά τα δηλητηριώδη φίδια και για να τους τιμωρήσετε όπως τους αξίζει μέχρι κεραίας.

Νεοκλής από ΗΠΑ.

 Πού είναι η δημοσκόπηση Πανά;

Κύριε Μιχαλολιάκο,  Επιτρέψτε μου να εκφράσω το θαυμασμό και την απέραντη εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπό σας, για το μεγαλείο της ψυχής σας, τη γενναιότητα, αλλά και την ψυχραιμία που επιδείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας στην οποία παντελώς αδίκως και με όλως επαίσχυντο τρόπο υποβληθήκατε εσείς και οι συνεργάτες σας από το δοσίλογο, ξενοκίνητο και απόλυτο διεφθαρμένο καθεστωτικό σύστημα εξουσίας.  Να είστε βέβαιος ότι η προσωπικότητά σας είναι χαραγμένη στο νου και στην ψυχή μας ως μοναδικό σύμβολο ανδρείας, γενναιότητας, εντιμότητας και ελληνικής λεβεντιάς.

Με τιμή
 Π. Ι.
Γρεβενά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-4-oktwbriou-2013#.Uk7-xtLwmY0#ixzz2gmCyyWef

Exit mobile version