Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια παρά τον πόλεμο και την λάσπη

Οι καλαματιανοί συμπολίτες μας, αδιαφορούν για  την άθλια προπαγάνδα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

Παρά τον τηλεμαραθώνιο οχετό, ύβρεων και λασπολογίας εναντίον της Χρυσής Αυγής και τις άδικες και αντισυνταγματικές συλλήψεις των συναγωνιστών/βουλευτών μας και του Αρχηγού μας, οι καλαματιανοί συμπολίτες μας έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την τρομοκρατία των καθεστωτικών ΜΜΕ και παρευρέθησαν στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας όπου και πραγματοποιήθηκε έκτακτη ομιλία σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ομιλητές οι Συναγωνιστές και μέλη του 5μελούς, συναγωνιστές Κουράκος Νικόλαος, Αχιλλέας Μαστορίδης, Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος και ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστής Λυκούργος Αλευράς.

Κύριο θέμα της ομιλίας ήταν οι άδικες συλλήψεις των συναγωνιστών και του Αρχηγού μας, Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Κατά την διάρκεια της ομιλίας έγινε ανάγνωση των γελοίων κατηγοριών οι οποίες βασίστηκαν σε ψεύδη, σκηνοθετημένες καταγγελίες και ρεπορτάζ από τα κανάλια της διαπλοκής. Κατηγορίες χωρίς βάση και χωρίς αποδείξεις για το παραμικρό, οι οποίες ήταν όμως ικανές (για αυτούς) να οδηγήσουν στη σύλληψη των Συναγωνιστών και του Αρχηγού μας. Ο λόγος ήταν εμφανής αφού η συγκυβέρνηση του μνημονίου είχε αποτύχει να μας αντιμετωπίσει πολιτικά προχώρησε σε αντισυνταγματικές συλλήψεις. Τα φερέφωνα των δυναστών της πατρίδας μας έπρεπε με κάθε τρόπο να βγάλουν εκτός πολιτικού παιχνιδιού την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μοναδικό κοινοβουλευτικό κίνημα που ξέρουν ότι θα είναι μεγάλο εμπόδιο στα ύπουλα σχέδια τους. Έτσι πέταξαν την τα «δημοκρατικά» τους προσωπεία και έβγαλαν τα δόντια τους αποφασισμένοι αυτή τη φορά να δαγκώσουν απροκάλυπτα. Το κακό για αυτούς ήταν ότι δάγκωσαν, αλλά δάγκωσαν ατσάλι. Δεν υπολόγισαν, όμως,  ότι η ιδεολογία μας και το ηθικό μας είναι ατσάλινα και ως γνωστόν το ατσάλι όσο το χτυπάς σκληραίνει.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Τ.Ο. Ξάνθης: ομιλία με θέμα «η αναγκαιότητα του Λαϊκού Εθνικισμού στην Ελληνική κοινωνία»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2013, η συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης, καθώς και η ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστου, σχετικά με την«αναγκαιότητα του Εθνικισμού στην σημερινή Ελλάδα».

Ο συναγωνιστής, αφού μας εξέθεσε όλα τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν το Κίνημά μας, δήλωσε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις, αναφορικά με τους πολιτικά καταδιωκομένους συναγωνιστές μας και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα έχει αίσιο τέλος όλη αυτή η δοκιμασία. Ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού μας γραμμένο μέσα από το κρατητήριο και συγκινημένος, δήλωσε, για ακόμη μία φορά και ζήτησε κι από μας πίστη στον Αρχηγό μας, την οποία αυθορμήτως καταθέσαμε όλοι φωνάζοντας «ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ».

Κατόπιν ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι, το σημερινό καθεστώς είναι εξίσου ισοπεδωτικό, αντιφυσικό και ανθελληνικό με τον κομμουνιστικό τρόμο που έζησαν οι λαοί του πρώην ανατολικού μπλοκ. Η μόνη τους, ουσιαστικά, διαφορά είναι ότι στον μεν φιλελευθερισμό η ζούγκλα επιβάλλεται βελούδινα, ενώ στον κομμουνισμό με τρόμο. Απέναντι σε αυτό το ψευδεπίγραφο δίπολο προτάσσουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό που απορρέει απευθείας από τις παραδόσεις και την κληρονομιά της Φυλής μας, που δημιούργησε τον λαμπρότερο πολιτισμό αυτού του πλανήτη.

Συνεχίζοντας ο συναγωνιστής ανέφερε πως η ελπίδα, γεννάται σήμερα επειδή ο Ελληνικός Λαός, ένας φύσει επαναστατικός Λαός, δείχνει μια σαφή τάση επιστροφής στον φυσικό τρόπο Σκέψης και Ζωής του Λαϊκού Εθνικισμού, διαλέγει να ακολουθήσει για μια ακόμη φορά την σίγουρη ανηφόρα του Αίματος και της Τιμής, συστατικά από τα οποία επάγεται διαχρονικά το Ελληνικώς ζειν, όπως αυτό φαίνεται από την Αρχαία Ελληνική, την Βυζαντινή και την μεταβυζαντινή γραμματεία, όπως αυτό φαίνεται στα απομνημονεύματα των Ηρώων του 1821, αλλά και στην σχετικώς πρόσφατη Ελληνική Ιστορία.

Με την Ελλάδα και τους Έλληνες σε άμεσο κίνδυνο, είπε, ο Λαϊκός Εθνικισμός φαντάζει πιο απαραίτητος από ποτέ. Όλα τα συστήματα σύμφωνα με τον ίδιο τον νόμο της Φύσης ρέπουν προς την εντροπία, αυτό είναι αναγνωρισμένο και σίγουρο. Ο Δυτικός πολιτισμός κατέστη «τεχνικός» και πλησιάζει στο τέλος του. Δύο είναι οι πιθανές επιλογές από τις οποίες καλείται να διαλέξει ο Ελληνικός Λαός. Η μία είναι η ανηφόρα του Λαϊκού Εθνικισμού, η επιστροφή και επικαιροποίηση των πατροπαράδοτων αιώνιων αξιών του Γένους μας, η αναβίωση του ενστίκτου της επιβίωσης του Λαού μας. Η άλλη είναι η κατηφόρα, η παρακμή της συντηρήσεως του παρόντος αντιφυσικού τρόπου ύπαρξης των ίδιων των Ελλήνων και συνεπαγωγικά του συστήματος που αποτελεί θεμέλιό του. Άρα, κατέληξε ο συναγωνιστής, οι Έλληνες πρέπει πρώτα να επανελληνιστούν, ύστερα να φτιάξουν κράτος που να τους ταιριάζει και ύστερα έναν Ελληνικό Πολιτισμό που θα λάμψει με Φως αντάξιο του ονόματος του Ελληνισμού.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katamesta-ta-grafeia-ths-chrushs-aughs-ana-thn-epikrateia-para-ton-polemo-k#.UlBgTRbic8s#ixzz2gsKgVex7

Exit mobile version