Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομιλία στα γραφεία της Ν.Ε. Χαλκιδικής

Για μία ακόμη εβδομάδα, τα γραφεία της Ν.Ε. Χαλκιδικής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πλημμύρισαν χθές από κόσμο. Δεκάδες συναγωνιστές από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής συγκεντρώθηκαν στον Πολύγυρο, για να δηλώσουν τη στήριξη τους στον αγώνα της Χρυσής Αυγής και να δηλώσουν “παρόντες” στη μάχη που δίνει το κίνημά μας για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Στις 20:00, ξεκίνησε η προγραμματισμένη ομιλία, από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής. Στην ομιλία του, ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στα γεγονότα της επικαιρότητας και το βρώμικο πόλεμο που έχει κηρύξει το αμαρτωλό σύστημα εξουσίας, ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Τόνισε, επίσης, πως με πίστη στον Αρχηγό μας, θα βγούμε νικητές και από αυτή τη μάχη.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Τομεάρχης, Νικήτης, της Ν.Ε. Χαλκιδικής, ο οποίος έκανε μία ιστορική – πολιτική αναδρομή στο μακρινό 1991, όταν στελέχη της ΝΔ, δολοφόνησαν το Νίκο Τεμπονέρα. Κανείς εισαγγελέας δε βρέθηκε τότε, για να χαρακτηρίσει ως εγκληματική οργάνωση τη ΝΔ.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χαλκιδικής, Ήλκος Κοσμάς, ο οποίος κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε συσπείρωση και αγώνα, γύρω από τον Αρχηγό του κινήματος μας, μέχρι την τελική Νίκη. Στη συνέχεια, ο γραμματέας απήντησε σε ερωτήσεις του κόσμου. Όπως κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, έτσι και η συγκεκριμένη, έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Τηλ : 6970885776
Ωράριο λειτουργίας : Πέμπτη 18:00-22:00

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katamesta-ta-grafeia-ths-chrushs-aughs-ana-thn-epikrateia-para-ton-polemo-k#.UlBgTRbic8s#ixzz2gsMB0NTf

Exit mobile version