Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία απάντηση στις βόμβες Ρουπακιώτη: Σιωπηρή αποδοχή Σαμαρά ότι εκτελεί εντολές ξένων

Ο μόνος πολιτικός που είχε το θάρρος να πει δημοσίως την αλήθεια για την άθλια σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής ήταν τελικά ένας ιδεολογικός μας αντίπαλος. Ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης είναι ο τελευταίος υπουργός Δικαιοσύνης και υπήρξε μάλιστα εισηγητής του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Για αυτούς και μόνο τους λόγους η άποψή του βαραίνει ακόμα περισσότερο. Πολύ μεγάλες διαμάχες σε επίπεδο πολιτικό είχαν λάβει χώρα στη βουλή με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης. Και όμως, την κρίσιμη ώρα, την ώρα της Αλήθειας, όταν όλα τα ανδρείκελα του κατεστημένου κρύβονταν πίσω από μία άθλια και στημένη απόφαση που υπαγορεύθηκε στους δικαστικούς από την πολιτική εξουσία, ο κ. Ρουπακιώτης επέλεξε να πει την Αλήθεια. Ανέφερε λοιπόν επί λέξει:

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι». Ο κ. Ρουπακιώτης είπε επί της ουσίας πώς όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν’ όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε την ανάλυσή του ο κ. Ρουπακιώτης. Υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

Σε όλες αυτές τις βαρυσήμαντες καταγγελίες του πρώην υπουργού δεν τόλμησε να απαντήσει ο Σαμαράς. Και τι να πει άλλωστε την ώρα που είναι γνωστό τοις πάσι, πως η προφυλάκιση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου δεν βασίζεται σε κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο  αλλά στα τηλεφωνήματα Σαμαρά από τις ΗΠΑ. Εδώ άραγε θα γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να μάθει ο ελληνικός λαός την Αλήθεια; Ο Σαμαράς και οι παρατρεχάμενοί του πάντως στην κυριολεξία το βούλωσαν μόλις ενημερώθηκαν για τις βαρυσήμαντες καταγγελίες Ρουπακιώτη. Όλοι οι Έλληνες έχουν κατανοήσει πλήρως ότι η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής είναι κακοστημένη και γελοία. Πολύ σύντομα θα καταρρεύσει και η Αλήθεια θα λάμψει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kamia-apanthsh-stis-bombes-roupakiwth-siwphrh-apodochh-samara-oti-ektelei-e#.UlBo1hbic8s#ixzz2gsU1K36L

Exit mobile version