Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Θλίβομαι για την πατρίδα μου που από φάρος του πολιτισμού έγινε φάρος του σκοταδισμού. Διώκονται τα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, φυλακίζονται πολιτικοί εκλεγμένοι, αλλά δεν φυλακίζονται οι ψυχές, η γνώση, η ανδρεία, η τόλμη, η αλήθεια. Εύχομαι σύντομα, να καταλάβουν οι Έλληνες που οδεύουμε και να θωρακιστούν με θάρρος και τόλμη και να μην υποκύψουν στη δειλία, που θέλει τους Έλληνες υπόδουλους ξένων κέντρων εξουσίας, σκυφτά ανθρωπάκια να μετρούν τι έχασαν με μέτρο πάντα το χρήμα και απολέσουν κάτι ανώτερο και αιώνιο: την αθάνατη ελληνική ψυχή τους! ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Α.Γ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η αποδόμηση των ανωνύμων ψευδομαρτύρων στην απολογία του Ηλία Κασιδιάρη

Θα ήθελα απλά να σας πω ότι είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Εγώ ψήφιζα κέντρο προς αριστερά αλλά πλέον είμαι καρφωτός Χρυσή Αυγή. Το ίδιο και οι γονείς μου αλλά και πολλοί άλλοι που ξέρω. Ο κόσμος ξύπνησε και πλέον η ΧΑ είναι η μόνη ελπίδα για όλους τους Έλληνες. Κουράγιο, συνεχίστε τον αγώνα σας και μην πέφτετε στις τηλεοπτικές τους παγίδες. Είμαστε δίπλα σας να το ξέρετε, και μην κάνετε ούτε βήμα πίσω. Ξεφτιλίστε τους προδότες. Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

 Ανδρέας από Κύπρο.

Καμία απάντηση στις βόμβες Ρουπακιώτη: Σιωπηρή αποδοχή Σαμαρά ότι εκτελεί εντολές ξένων

Έχουμε να κάνουμε με προδότες που είναι άμεσα υπεύθυνοι για τη σημερινή αρρώστια και κατάντια της κοινωνίας μας . Δουλεύουμε για να πληρώνουμε τα νοσοκομεία και τα σχολεία του κάθε “κακόμοιρου” λαθρομετανάστη, τις μίζες του κάθε “σωτήρα” του Έθνους, και τις ΜΚΟ των “φιλάνθρωπων” κορακιών της αριστεράς και της ανθελληνικής “διανόησης”. Και αν κάποιος τολμήσει να αντιδράσει , θα τον χαρακτηρίσουν “φασίστα”, “ναζί” και “αμόρφωτο”.

Ωραία Δημ(ι)οκρατία!… Να την χαίρονται!

Δ.Φ.

CNN στον Δένδια: Θα σας γυρίσουν «μπούμερανγκ» οι πολιτικές διώξεις

Βλέπουμε τώρα στα βρωμοκάναλα εθνικής εμβέλειας να μιλάνε πάλι για την Χρυσή Αυγή Χωρίς την Χρυσή Αυγή και να αναρωτιούνται “πώς δεν την κατάλαβαν τόσα χρόνια”…Το θέμα είναι πως δεν την κατάλαβαν τόσα χρόνια οι Έλληνες και ψηφίζαμε (και ο εαυτός μου μέσα) τα κόμματα που έφεραν σε αυτήν την κατάσταση την πατρίδα μας και τον έθνος μας. Έλληνες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!! Χρυσή Αυγή μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!!!!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή – Ζήτω ο Αρχηγός – Ζήτω η νίκη!

Βαγγέλης Θεσσαλονίκη

Οι πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις

Έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της marfin αλλά επειδή είναι κουμουνιστές ανάρχες δεν φυλακίστηκαν αλλά ούτε και δόθηκαν ονόματα! Ούτε καν ακούστηκε στα κανάλια η μεταγωγή τους στην ΓΑΔΑ! Δεν πήγαν κάμερες εκεί! Δεν διαπομπεύθηκαν όπως προσπάθησαν να κάνουν στους Χρυσαυγίτες! Αυτή είναι η Δημοκρατία τους! Και επειδή κυκλοφορεί η φωτογραφία που υποδεικνύει  τους δράστες, για να ζητήσετε άμεσα εισαγγελική παρέμβαση και να τρίψετε και την φωτογραφία στην μούρη των αριστερών μέσα στο κοινοβούλιο. Με κοντάρια ήταν και με κουκούλες! Από αυτά που θεωρούνται “όπλα”… Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει! Είστε οι μόνοι που ακόμα και μετά τον πόλεμο που δέχεστε, μπορείτε να φωνάξετε και να ακουστείτε για αυτά τα αίσχη που ζούμε και ο κόσμος σας πιστεύει και σας στηρίζει! Γιατί μιλάτε για Ελλάδα! Και να θυμάστε, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής μετά τον άθλιο σιωνιστικό πόλεμο, δεν είναι 15% αλλά πολύ παραπάνω!

B.T.

Κυκλοφορεί η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 15)

Φωτογραφίες ντοκουμέντο σύμφωνα με το Έθνος του Μπόμπολα. Οι φωτογραφίες βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι στα Ιωάννινα του Χ. Παπά.

Ως απλός πολίτης μου γεννάται το εξής ερώτημα. Πώς οι φωτογραφίες αυτές έπεσαν στα χέρια του εΘΝΟΥΣ; Υπάρχει ή δεν υπάρχει το απόρρητο προσωπικών δεδομένων για όλους τους Έλληνες πολίτες; (Πραγματικά μιλάμε για την πλήρη ξεφτίλα του Σαμαριστάν και του Μπομπολιστάν). Τί σχέση έχουν οι φωτογραφίες αυτές με την δολοφονία στο Κερατσίνι? Τελικά φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι οι διώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πολιτικές και ουδεμία σχέση έχουν με την δολοφονία. Το δε τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι θέλουν να συνδέσουν την εθνικιστική ιδεολογία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με φωτογραφίες τραβηγμένες εδώ και 30 χρόνια. Φαίνεται ότι για τους ”Λαϊκούς Δικαστές” δημοσιογράφους το να βρουν τέτοιες φωτογραφίες θεωρείται τεκμήριο εγκληματικής οργάνωσης. Κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού και νομίζουν ότι κάτι θα καταφέρουν. Αλήθεια το ένταλμα σύλληψης για τον συναγωνιστή Χ. Παπά για ποιο λόγο βγήκε; Για να βρούνε στοιχεία για την δολοφονία στο Κερατσίνι ή για να μπουν οι δημοσιογράφοι με την αστυνομία και να τραβήξουν φωτογραφίες από το σπίτι του; Τελικά ποιοι δικάζουν σε αυτή τη χώρα; Οι δικαστές ή οι δημοσιοκάφροι;

N.K.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-6-oktwbriou-2013#.UlCSIxbic8s#ixzz2gtCFxgD2

Exit mobile version