Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βενιζέλος προλόγισε βιβλίο του εθνικού μειοδότη Ροζάκη

Το όνομα Χρήστος Ροζάκης δεν ακούγεται πρώτη φορά. Πρόκειται για τον  μόλις  πέντε μηνών πρώην υπουργό Εξωτερικών της πρώτης κυβέρνησης Σημίτη (1996), ο οποίος αφού παραιτήθηκε από τον υπουργικό θώκο εστάλη στο Στρασβούργο ως δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ). Εκεί, όμως, αντί να υπερασπίζεται τα Εθνικά ζητήματα της Χώρας, απεναντίας στρεφόταν εναντίον της επειδή η Ελλάδα δεν αναγνώριζε «μακεδονικούς» συλλόγους στη Φλώρινα και «τουρκικούς» στη Θράκη!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι υπογραφές του Ροζάκη έγιναν βούτυρο στο ψωμί των φιλοσκοπιανών και των πρακτόρων της Τουρκίας σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις:

α) Τον Οκτώβριο του 2005 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εκδίκασε την υπόθεση του φιλοσκοπιανού κόμματος «Ουράνιο Τόξο», το οποίο κατηγορούσε την Χώρα μας επειδή τα μέλη του υποχρεώθηκαν να κατεβάσουν την επιγραφή που είχε αναρτηθεί στην λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα και η οποία έγραφε «Βίνο – Ζίτο – Λαρίνσκι – Κομιτάτ». Το αποτέλεσμα ήταν δικαίωση για τους φιλοσκοπιανούς, με την παράλληλη καταβολή αποζημίωσης ύψους 35.000 ευρώ από πλευράς μας.

β) Τον επόμενο χρόνο ήρθε καταδίκη της Ελλάδας γιατί δεν αναγνώρισε τον αποκαλούμενο ψευδομουφτή της Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγά.

γ) Η Ελλάδα καταδικάστηκε επειδή τα δικαστήριά μας αρνούνταν από το 1995 να αναγνωρίσουν ως νόμιμο το σωματείο «Σύλλογος Νεολαίας Μειονότητας Έβρου».

Γιατί αναφερθήκαμε στα «κατορθώματα» αυτά του Ροζάκη;  Επειδή την Πέμπτη παρουσίασε ένα βιβλίο που έχει γράψει για την ΑΟΖ και αυτός που τον προλόγισε ήταν ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος!

Άλλη μια απόδειξη της ανύπαρκτης εθνικής ευαισθησίας για τον ανάλγητο αυτόν υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων. Και φυσικά καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο θέλει κι αυτός να εξοντωθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για να μην υπάρχει καμία αντίσταση στα αντεθνικά σχέδιά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-benizelos-prologise-biblio-tou-rozakh-o-opoios-drouse-palaiotera-enantion#.UlGSfxbic8s#ixzz2gxdY2HOq

Exit mobile version