Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θριαμβολογεί ο Αντωνάκης, αλλά «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»

Γράφει ο Αντίοχος

Ειδική αναφορά στην Χρυσή Αυγή –την μόνη πολιτική δύναμη που αποδεδειγμένα απειλεί το σάπιο καθεστώς του– έκανε ο Antonakis Samaras κατά τη διάρκεια της τελευταίας του ομιλίας στην πατρίδα (τις ΗΠΑ εννοούμε…). Ιδού οι θριαμβολογίες του:

«Είναι ντροπιαστική και ανησυχητική συνάμα η ύπαρξή της, ωστόσο η κυβέρνηση έχει συντρίψει τους νεοναζί, καθώς η ηγεσία της οδηγείται στη Δικαιοσύνη ενώ ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της είναι ήδη φυλακή. O λαϊκισμός χάνει έδαφος και όλα αυτά έγιναν με τήρηση των δημοκρατικών κανόνων και με την τήρηση των νόμων, χωρίς να διολισθήσουμε στον λαϊκισμό και στον εξτρεμισμό που πολεμάμε».

Ωστόσο, υπάρχει μια σοφή ελληνική παροιμία, την οποία προφανώς αγνοεί ο αμερικανοτραφής Antonakis (δεν την δίδασκαν στο Χάρβαρντ, όπου σπούδαζε μαζί με τον εθνικό ολετήρα Jeffrey, για το πώς να καταστρέψουν την Ελλάδα): «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»Λίαν συντόμως θα τη μάθει καλά!

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thriambologei-o-antwnakhs-alla-gelaei-kalutera-opoios-gelaei-teleutaios#.UlGeuxbic8s#ixzz2gxqjtDUl

Exit mobile version