Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαράς και Στουρνάρας κοιμίζουν τον λαό με το σόου “Χρυσή Αυγή”, για να κρύψουν το νέο Μνημόνιο

Αναπόφευκτό είναι, σύμφωνα με εκτιμήσεις οικονομικών κύκλων εντός και εκτός Ελλάδας, ένα τρίτο δάνειο σωτηρίας μετά τις διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν εκ νέου στις 15 Οκτωβρίου με την τρόικα. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια νέα δημοσιονομικά μέτρα και πρόσθετες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις. Παρά την προσπάθεια αποπροσανατολισμού με το σόου “Χρυσή Αυγή, το οποίο θα σύντομα θα γυρίσει μπούμερανγκ στους σχεδιαστές του, το… βράδυ θα έχει Μνημόνιο, όπως πολύ εύστοχα δήλωσε ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος.

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στον οικονομικό τομέα προσγειώνει ανώμαλα το Μέγαρο Μαξίμου στην σκληρή πραγματικότητα κάτω από τις ισχυρές πιέσεις των διεθνών τοκογλύφων. Η αποκάλυψη του επικεφαλής του EFSF Γερμανού Κλάους Ρέκλινγκ σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις του οίκου Standard & Poor’s ήρθαν να διαμορφώσουν το πλαίσιο της νέας δύσκολης διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα, η οποία αμφισβητεί ανοιχτά τους το μέγεθος του success story λόγω του χαμηλού έως ανύπαρκτου πρωτογενούς πλεονάσματος και της αναβολής της ανάκαμψης 1-2 χρόνια αντί του στόχου για το 2014 και της εξόδου στις αγορές ομολόγων.

“Είναι αρκετά σαφές ότι δεν θα μπορεί η Ελλάδα την επόμενη χρονιά να αναχρηματοδοτηθεί στις αγορές με δικά της ομόλογα” δήλωσε ο κ. Ρέκλινγκ προκαλώντας εκνευρισμό στο Μαξίμου και το οικονομικό επιτελείο, ενώ παράλληλα εκτιμάται ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για το 2014, αλλά και την διετία 2015-2016 θα είναι τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια ευρώ.

Καθίσταται πασιφανές πως όλος ο βρώμικος και ανορθόδοξος επικοινωνιακός πόλεμος ψεύδους και λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής έχει μοναδικό στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Δυστυχώς, γι΄ αυτούς οι Έλληνες δεν τρώνε πια κουτόχορτο και τα αποτελέσματα της μάταιης μηχανορραφίας τους θα τα δουν στις κάλπες, όποτε βρουν το σθένος και το κουράγιο να τις στήσουν.

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/samaras-kai-stournaras-koimizoun-ton-lao-me-to-soou-chrush-augh-gia-na-krup#.UlG7FRbic8s#ixzz2gyMYR7rL

Exit mobile version