Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τον μόνο πολιτικό φορέα που εμπιστεύομαι πλέον είναι το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής και κανέναν άλλο. Τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που το παίζουν και αντιμνημονιακά, εξαπατούν συνειδητά τον ελληνικό λαό. Για να μην αναφερθώ στα κόμματα της συγκυβέρνησης. Εκεί είναι που με γυρνούν τα άντερα. Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω (Σαμαρά και Βενιζέλο). Εάν για οποιοδήποτε λόγο η μνημονιακή κατάσταση (ντόπια και ξένη) μέσω της παραπληροφόρησης των μίντια τρομάξει τον ελληνικό λαό και τον στρέψει σε άλλες πολιτικές επιλογές, πλην της Χρυσής Αυγής, εγώ προσωπικά θα εγκαταλείψω αυτή την άμοιρη χώρα και θα πάω να ζήσω κάπου αλλού.

Με εκτίμηση Κώστας –Θεσσαλονίκη

Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στο ΒεργίναTV

Φαίνεται ότι δεν μπορούν να φυλακίσουν τις εθνικιστικές και πατριωτικές ιδέες. Δεν περνάει στην κοινή γνώμη όλη αυτή η λασπολογία εναντίον μας και άρχισαν τα ανθελληνικά κανάλια να συκοφαντούν ανελέητα βουλευτές, μέλη και την νεολαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Για τον προσηλυτισμό της ΚΝΕ και του ΠΑΣΟΚ σιγή. Για τις τοπικές του ΠΑΣΟΚ που αν δεν ήσουν μέλος δεν έπιανες δουλειά σιγή. Για τους εκβιασμούς των ανώμαλων που απαιτούσαν πολλά και διάφορα , για μια πρόσληψη, μια προαγωγή, ΣΙΓΗ! Ζήσαμε τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ζούμε ακόμη…..! Αν δεν ανήκεις σε κάποια κλίκα, με όλα τα συναφή προαπαιτούμενα, διώκεσαι! Και αν δεν έχεις ιδανικά και ήθος πέφτεις εύκολα σε ηθικό ξεπεσμό. (Κατανοείτε τι εννοώ)!!!

Τους απαντάμε ότι είναι πολύ μικροί να μας πιάνουν στο στόμα τους.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Α.Γ.

Θα πληρώνουν δύο γενιές Ελλήνων – Επιμήκυνση του χρέους με νέο ομόλογο 50 δισ. ευρώ

Μόλις έμαθα για το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού και τσανακογλύφτη των τοκογλύφων, Σαμαρά, στο Ισραήλ, θυμήθηκα τα λόγια τού Βολταίρου “Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά, ανακάλυψε απλώς, ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις…” Δώσε τους λοιπόν χαιρετισμούς και πες τους πώς όλα πάνε καλά κι ότι ξεμπέρδεψες με τη Χρυσή Αυγή που τους έχει καθίσει στο στομάχι. Θα σου δώσουν και κιπά να φορέσεις για να προσευχηθείτε όλοι μαζί στο τείχος των δακρύων. Μεγαλεία Αντώνη μου, πού ούτε τα είχες φανταστεί…

Ν.Κ

Η απάντηση των Ελλήνων για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί συναγωνιστές. Παρακολουθώ με αηδία τις δικτατορικές εφαρμογές της κυβέρνησης ολοκληρωτισμού που μας έχει επιβληθεί. Η ελευθερία του λόγου έχει πλέον καταλυθεί. Οργουελικές πρακτικές του μεγάλου αδελφού εφαρμόζονται. Τέτοια τυραννία αυτή η χώρα δεν έχει ξαναβιώσει ΠΟΤΕ! Εσείς είστε τα παλικάρια, οι αντάρτες, η ανακούφιση και η ελπίδα του καταδυναστευόμενου Ελληνικού λαού. Το όνομα του Σαμαρά θα μείνει για πάντα στιγματισμένο, μαζί με του ΓΑΠ και όλου του σιναφιού τους. Μην λυγίζετε, ο σκεπτόμενος Ελληνικός λαός είναι μαζί σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Βασίλης

Ηλ. Παναγιώταρος: Οι Έλληνες Εθνικιστές περπατούν με το κεφάλι ψηλά!

Άρθρο 14 1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του, τηρώντας τους νόμους του Κράτους. 2. Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται. Αυτό είναι ένα κομμάτι από το Ελληνικό σύνταγμα .Λέξεις που για να καταλήξουν σε αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατίας έπρεπε να θυσιαστούν γενεές και γενεές Ελλήνων. Για να φτάσουμε στις μέρες μας και έκπληκτοι να παρακολουθούμε να καταλύετε αυτό το…ευαγγέλιο της δημοκρατίας . Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε αυτές τις μέρες μια ανηλεείς καταδίωξη του κόμματος της χρυσής αυγής ,με σωρεία….υποτιθέμενων κατηγοριών που την τοποθετεί σε επίπεδο πολύ ανώτερο αυτής της 17 Νοέμβρη. Αλλά η βασική κατηγορία είναι μια .Και αυτή ποτέ δε θα απαγγελθεί…. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΩΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥ

Νομίζετε ότι κοιμόμαστε. Τόσες δολοφονίες έχουν γίνει εν ονόματι του καρκινώματος της πολιτικής αλλά τώρα σας πήρε ο πόνος .Και δείχνοντας μας τι καλή δουλειά μπορείτε να κάνετε αν θέλετε, μας εξαγριώνετε ακόμα περισσότερο γιατί μας δείχνετε ότι απλά… αδιαφορείτε για τα καθημερνά εγκλήματα τόσων και τόσων συνανθρώπων μας.

Β.Δ.

Η Standard & Poor’s γκρέμισε τα μυθεύματα Σαμαρά για ανάπτυξη και έξοδο στις αγορές

Μιλάει καὶ ὁ Γλέζος γιὰ τὴν φωτογραφία τοῦ Παπά πρὶν 30 χρόνια. Βγάλτε στὴ Βουλὴ τὴ φωτογραφία ποὺ χαιρετάει ”φασιστικά” πάνω ἀπὸ τὸ φέρετρο τοῦ Χότζα. Νὰ προφυλακιστεῖ αὐτὸς καὶ οἱ ὀμοιοί του γιὰ ”ἄκρως ἐπικίνδυνη ἐγκληματικὴ,προδοτικὴ καὶ ἀντεθνικὴ ὀργάνωση”. Βαστᾶτε γερά καὶ κάνετε ὑπομονή. Ξημερώνει ἙΛΛΆΔΑ.

Δ.Φ.

Ο Βενιζέλος προλόγισε βιβλίο του εθνικού μειοδότη Ροζάκη

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Ρουπακιωτη ότι οι αμερικανοεβραϊκες ενώσεις και οι ελληνοαμερικανικές εβραϊκές ενώσεις πίεζαν για την χρυσή αυγή να περάσουν ένα νομοσχέδιο για την πάταξη της χρυσής αυγής είναι και οι τελευταίες αποδείξεις ότι ο πόλεμος είναι ανηλεής και θα έχει μεγάλη διάρκεια .

Κ Γ υποστηρικτής και ψηφοφόρος

Σαμαράς και Στουρνάρας διώκουν την Χρυσή Αυγή για να κρύψουν το νέο Μνημόνιο

Ρε παιδιά, μας κοροϊδεύουνε; Έκανε έφοδο η αστυνομία στα σπίτια τον βουλευτών και μοίρασε όλες τις προσωπικές φωτογραφίες των βουλευτών στον Μπόμπολα; Γι’ αυτό δεν θα γίνει έρευνα να βγούνε εκτός σώματος οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί;

Χ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-7-oktwbriou-2013#.UlJn-dLwmCg#ixzz2h1KpLOTC

Exit mobile version