Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Λαός θα δώσει την απάντηση

Υπάρχει μια παρομοίωση που μπορεί να περιγράψει πολύ αποτελεσματικά το λυσσασμένο κυνήγι της Χρυσής Αυγής από το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο.

Η όλη κατάσταση μπορεί να παρομοιασθεί με την προσπάθεια κάποιου να καρφώσει ένα καρφί στον τοίχο ανάποδα. Δηλαδή με το κεφάλι του καρφιού στον τοίχο και αυτός να σπρώχνει με όλη του τη δύναμη τη μύτη του καρφιού με την παλάμη του. Όσο πιο πολύ σπρώχνει, τόσο πιο βαθιά βυθίζεται το καρφί στο χέρι του.

Στην προκειμένη περίπτωση της Χρυσής Αυγής, έχουμε σύσσωμο το «σύστημα» να προσπαθεί να την «καρφώσει» σε έναν «τοίχο» απαξιωτικών σχολίων και χαλκευμένων κατηγοριών, εξαφανίζοντάς την από το πολιτικό προσκήνιο. Αλλά να μην το καταφέρνει, εξ’ αιτίας του ανορθόδοξου και παράνομου τρόπου (για τα συνταγματικά και πολιτικά μας ειωθότα) με τον οποίο επιχειρεί να το πράξει. Με τελικό αποτέλεσμα να εκπίπτει όλο και περισσότερο στα μάτια και τη συνείδηση του λαού.

Είναι πράγματι μεγάλη η ταλαιπωρία που υφίστανται οι ηρωικοί πολιτικοί κρατούμενοι του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε μέρα που περνάει το Κίνημά μας χαλυβδώνεται και γιγαντώνεται με απίστευτους ρυθμούς. Η δική τους συνεισφορά σε αυτό είναι εξόχως σημαντική. Μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οι μελλοντικές γενιές θα τους ευγνωμονούν, κάνοντας τον αγώνα και την αγωνία τους τραγούδι λευτεριάς.

Προς τιμήν του ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, αλλά και πολλοί έγκριτοι νομικοί και συνταγματολόγοι της χώρας μας, οι οποίοι τιμούν την επιστημοσύνη τους και δεν υποκύπτουν σε εκβιαστικά διλήμματα και καιροσκοπισμούς, τεκμηρίωσαν και επιστημονικά τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης.

Αποτελεί όμως πραγματικό όνειδος για όλους εκείνους, οι οποίοι επειδή μισούν το Λαϊκό Σύνδεσμο, παρότι αντιλαμβάνονται τον παράνομο, αντισυνταγματικό και ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης των έξι βουλευτών μας, θεωρούν ότι η περίπτωση συνιστά μια εξαιρετική ευκαιρία για την εξόντωση της Χρυσής Αυγής και στηρίζουν τις αθλιότητες της κυβέρνησης.

Βοηθούν με αυτόν τον τρόπο την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» των ξένων σε βάρος της πατρίδας μας. Και όπως εξαιρετικά εύστοχα επισήμανε ο συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης, όταν οι διώκτες της ΧΑ θα νομίσουν ότι θα έχουν τελειώσει με εμάς, θα έρθει και η δική τους σειρά.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μιλάνε για συνταγματικά τόξα, δημοκρατία, ισονομία και ισοπολιτεία. Αλλά πάνω στο μισαλλόδοξο οίστρο τους εναντίον της Χρυσής Αυγής, τους διαφεύγει  ότι  με τη συνδρομή τους στο διαπραττόμενο ανοσιούργημα, θα τους κατατρέχει σε όλη τους τη ζωή το «Κυλώνειον Άγος», ότι υπακούοντας σε διαταγές ξένων κέντρων αποφάσεων συνέτειναν στη βάναυση καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάποιων ανθρώπων. Οι οποίοι μπορεί να είναι πολιτικοί τους αντίπαλοι, είναι όμως Έλληνες και έδωσαν έναν έντιμο και καθαρό πολιτικό αγώνα, σεβόμενοι τους κανόνες του «παιχνιδιού», το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Χωρίς χρήματα, με όλα τα ΜΜΕ εναντίον τους και με μόνο τους όπλο την αλήθεια, όπως τουλάχιστον αυτοί την αντιλαμβάνονται.

Ας μη γελιούνται όμως οι κρατούντες. Η Ελλάδα, μπορεί να είναι ακόμη στη σφαίρα επιρροής της Δύσης που τους στηρίζει, τα πράγματα όμως αλλάζουν ταχύτατα.

Σε ένα συγκλονιστικό τηλεγράφημα το πρακτορείο ειδήσεων “Φωνή της Ρωσίας” που απηχεί φυσικά τις θέσεις της ρωσικής κυβέρνησης, αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα με τη σύλληψη των εθνικιστών βουλευτών και χαρακτηρίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ως “ριζοσπαστικό κόμμα” (“radical Golden Dawn party”). Διαχωρίζοντας τη θέση του από τα δυτικά ΜΜΕ που μιλάνε για “νεοναζί”, αναγνωρίζει ότι το κόμμα αυτό (και όχι μόρφωμα) κομίζει κάτι καινούργιο, υγειές και αυθεντικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες στο νέο κόσμο που «ανατέλλει». Και αυτό δεν αφήνει καθόλου αδιάφορη τη νέα υπερδύναμη που λέγεται Ρωσία.

Οι καταχρεωμένοι «φίλοι» της ελληνικής κυβέρνησης, μετά τη συντριβή τους στη Συρία, την ταχύτατη συρρίκνωσή τους σε όλα τα μέτωπα του πλανήτη και τα αμέτρητα εσωτερικά τους προβλήματα, που διογκώνονται σαν χιονοστιβάδα, δυστυχώς για αυτή δεν μπορούν να τη βοηθήσουν. Δεν έχουν τη δυνατότητα να «ρίξουν» χρήμα και να δημιουργήσουν ευημερία στην Ελλάδα,  ενισχύοντας τα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική τους επιρροή στη χώρα μας.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν ακόμη αρκετά καλά, είναι να νομιμοποιούν τις παράνομες πράξεις των φίλων τους (βλέπε στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης εναντίον της Χρυσής Αυγής) ή να δαιμονοποιούν τους εχθρούς τους με την προπαγάνδα του CNN και του BBC.

Βέβαια η Ελλάδα είναι «βαρόμετρο» για την παγκόσμια κυριαρχία μιας υπερδύναμης. Για αυτό και ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε αυτοκρατορία που να μην είχε την Ελλάδα με το μέρος της. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι πέραν του ατλαντικού φίλοι της κυβέρνησης και πολύ δύσκολα θα επιτρέψουν την «απώλεια» της Ελλάδος.

Πολύ περισσότερο τώρα που ετοιμάζονται για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον του Ιράν. Επιχειρήσεις στις οποίες οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας και κυρίως η Πολεμική Αεροπορία, θα έχουν ενεργό συμμετοχή, μαζί με το Ισραήλ και την Τουρκία. Εκεί βασίζεται και το απίστευτο θράσος και οι αυθαιρεσίες των κυβερνητικών παραγόντων της Ελλάδος, εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Για κακή τύχη όμως όλων αυτών που επιβουλεύονται τόσο τη δική μας πατρίδα, όσο και τις πατρίδες των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο, οι Έλληνες ξύπνησαν. Και όσο πιο βρώμικο πόλεμο και ελεεινή προπαγάνδα κάνει το «σύστημα» εναντίον των εθνικιστών, τόσο πιο πολύ ο εθνικισμός στη Ελλάδα θα θεριεύει και θα γιγαντώνεται. Οι επερχόμενες εκλογές θα αποτελέσουν την απαρχή της πλήρους ανατροπής του βρώμικου κατεστημένου.

Ζήτω οι ένδοξοι πολιτικοί μας κρατούμενοι!!!

Ζήτω η Ελλάδα!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-laos-tha-dwsei-thn-apanthsh#.UlJpKdLwmCg#ixzz2h1M3QnOd

Exit mobile version