Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάνω από 14% η Χρυσή Αυγή στην Αττική – Να γιατί έκρυψαν την δημοσκόπηση Πανά

Ακόμα μια σφυγμομέτρηση, αυτή του αξιόπιστου Έλληνα καθηγητή Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδα Πανά, ξεμπροστιάζει το σύστημα κι αυτούς που κινούν τα νήματα του βρώμικου πόλεμου λασπολογίας και παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση του έγκυρου εκλογολόγου, του μόνου που προσέγγισε με ακρίβεια τα αποτελέσματα των περσινών εκλογικών αναμετρήσεων, ολοκληρώθηκε την παραμονή των παράνομων συλλήψεων του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ενώ ήταν να δημοσιοποιηθεί την προηγούμενη Δευτέρα, τελικά δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Σήμερα η εφημερίδα Newsbomb δημοσιοποίησε τελικά την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, η οποία αφορά τον Νομό Αττικής και διενεργήθηκε με δημοσκοπικά κριτήρια σε σύνολο 1976 ατόμων. Να σημειώσουμε πως τα ποσοστά είναι δίχως αναγωγή. Σε αυτήν τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 24,4%
Νέα Δημοκρατία 17,5%
Χρυσή Αυγή 11,4%
ΚΚΕ 6,1%
ΑΝΕΛ 5,7%
Πασόκ 4,8%
Δημάρ 3,1%
Αναποφάσιστοι 9,6%

Αρχικά, γίνεται αντιληπτό πως ακόμα και μετά τον ορυμαγδό ψεύδους και λάσπης που ακολούθησε μετά το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, η Χρυσή Αυγή δεν έχασε καθόλου, παραμένοντας τρίτη πολιτική δύναμη. Επιπλέον, η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 20% (Αναποφάσιστοι 9,6%, Λευκό 5,4%, Δεν απαντώ 3,6%). Αν γίνει αναγωγή λοιπόν στην αδιευκρίνιστη ψήφο, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ξεπερνά το 14%.

Είναι ευνόητο λοιπόν γιατί η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν παρουσιάστηκε στα κανάλια, αφού καταρρίπτει με πάταγο τα μυθεύματα του συστήματος. Σύντομα που θα λάμψει η Αλήθεια, οι σχεδιαστές της μηχανορραφίας κατά της Χρυσής Αυγής θα βρεθούν υπόλογοι ενώπιον του Λαού και της Δικαιοσύνης.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/na-giati-ekrupsan-thn-dhmoskophsh-pana-114-h-chrush-augh-sthn-attikh-chwris#.UlLgNBbic8s#ixzz2h3hi0nzN

Exit mobile version