Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαραθώνας: Πακιστανοί λήστεψαν ομοεθνή τους και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Όλα τα κανάλια της διαπλοκής λασπολογούν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την ελληνική κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας. Αργά λοιπόν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Μαραθώνα, λίγο μετά από ληστεία, την οποία φέρονται ότι διέπραξαν κάποιοι πακιστανοί σε βάρος ομοεθνή τους σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και αστυνομικούς που μετέβησαν στην περιοχή.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., σε περιοχή του Μαραθώνα συμμορία πακιστανών με την απειλή μαχαιριών και ασκώντας σωματική βία, ακινητοποίησαν ομοεθνή τους και τον λήστεψαν αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ. Στο σημείο μετέβη περιπολικό της αστυνομίας για την διερεύνηση του συμβάντος αλλά δέχτηκε επίθεση με πέτρες από τους δράστες και άλλους ομοεθνείς τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές φθορές στο υπηρεσιακό όχημα. Μετά από αυτό οργανώθηκε νέα επιχείρηση της αστυνομίας, κατά την οποία συνελήφθησαν μόλις δύο από τους δράστες της οργανωμένης επίθεσης.

Οι λαθρομετανάστες και οι οργανωμένες συμμορίες τους αμέσως μετά τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έχουν ξεχυθεί στους δρόμους συνεχίζοντας ακάθεκτοι την εγκληματική τους δράση. Μάλιστα δόθηκε εντολή από το υπουργείο Προ-Πρό για επιχειρήσεις-σκούπα, προκειμένου να μην φανεί ότι η έλλειψη πολιτικής πίεσης της Χρυσής Αυγής είχε αρχίσει και μετέτρεπε σταδιακά την Αθήνα σε υπό κατοχή περιοχή. Παρόλα αυτά οι λαθρομετανάστες είναι προκλητικότατοι όσο ποτέ άλλοτε και δεν διστάζουν να επιτίθενται ομαδικά ακόμα και στα όργανα της τάξεως.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/marathwnas-pakistanoi-lhstepsan-omoethnh-tous-kai-epitethhkan-se-astunomiko#.UlMAlhbic8s#ixzz2h3yoqsAO

Exit mobile version