Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Θα υποδείξει η ανεκδιήγητη υφυπουργός Παιδείας και υπηρέτης των ξένων σιωνιστικών κέντρων που θέλουν εθνική αποδόμηση και οικονομική καταστροφή της Ελλάδος, μαθήματα κατά του ναζισμού;  Θα πείτε στα σχολεία την αλήθεια για το έργο του Ι.Μεταξά που ως γνήσιος Έλληνας αντιστάθηκε και η Ελλάδα δεν έγινε Πολωνία; Για τους Κομμουνιστές που ονόμαζαν τονπόλεμο του 1940 ιμπεριαλιστικό; (Υπάρχουν ντοκουμέντα)! Για τους μπολσεβίκους που έτειναν πρώτοι τα όπλα κατά αδελφών στο συμμοριτοπόλεμο και ήθελαν την Ελλάδα κομμουνιστική; Λέτε χρόνια στα παιδιά μας ψέματα….Την Εθνική Αντίσταση την έκανε ο απλός λαός και στα βουνά της Αλβανίας πολέμησε απλός λαός. Κάτι που το κόμμα σας θέλησε να εκμεταλλευτεί και από το 1981 μοίραζε συντάξεις και θέσεις στο δημόσιο σε όσους πολέμησαν τα αδέλφια τους και οι αληθινοί πολεμιστές δεν έχουν ούτε έναν τάφο, αφού τα οστά τους είναι διασκορπισμένα στη «φίλη» χώρα σας Αλβανία , ούτε μια δουλειά τα παιδιά αληθινών αγωνιστών εκτός από των δοσιλόγων και  κομμουνιστών που  μεταλλάχθηκαν σε ΠΑΣΟΚ το 1981!  ΜΗΝ παραχαράζετε την Ιστορία, μην λέτε ψέματα σε παιδιά. Οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πατριώτες που απέδειξαν μέσα και έξω από τη βουλή ότι αγωνίζονται για την Ελλάδα. Το κόμμα σας και η συγκυβέρνηση ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί;  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που φυλακίσατε δεν είναι ναζιστές αλλά Έλληνες.  Εσείς μας φέρατε με τον Γ.Α.Π τους Γερμανούς το 2009-2010 στην Ελλάδα και είμαστε υπό την ύπατη αρμοστεία τους.  ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Α.Γ.

Η γελοιότητα των ψευδομαρτύρων: Όλη η αλήθεια για ένα άθλια στημένο κατηγορητήριο

Κύριοι «δημοκράτες», κύριοι του συνταγματικού τόξου, Κύριε Σαμαρά, Κύριε Δένδια, Κύριοι δημοσιογράφοι και λοιποί. Οι γιγάντιες προσπάθειες σας σύντομα θα αποδειχθούν μια φούσκα Βιάζεστε, και ο σοφός λαός λέει ότι οποίος βιάζεται, σκοντάφτει. Βέβαια εκεί που πάτε και σας κάνουν τα μαθήματα δεν τα ξέρουν αυτά που λέει ο Ελληνικός λαός διότι αυτοί δεν είναι Έλληνες. Ξεχνάτε επίσης ότι η επιτυχία χρειάζεται χρόνια να χτιστεί ενώ η αποτυχία μόλις λίγα λεπτά… Γι αυτό λοιπόν το λόγο, βιαστείτε, τρεχάτε να βγάλετε συμπεράσματα, γρήγορα να προλάβετε… Ο λάκκος που μας σκάψατε είναι έτοιμος να πέσετε μέσα…. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δημήτρης- Κέρκυρα

Ας πει κάποιος ρε παιδιά στην “κυρία” Χριστοφιλοπούλου πως με οποιοδήποτε μέσο και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν τους Εθνικιστές- Πατριώτες Έλληνες ΔΕΝ θα το καταφέρουν. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σιχαθούμε αυτή και το κόμμα στο οποίο ανήκει ακόμα πιο πολύ! Αρχηγέ,Νίκο Μιχαλολιάκο βάστα γερά μέχρι τη Νίκη και τη Λευτεριά!!!

Πάνος –Πάτρα

Ο πολιτικός χαρακτήρας της δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής από την γραφίδα ενός αριστερού

Το 1983 ήμουν οκτώ ετών. Μεγάλωσα με “πασοκ και σοσιαλισμό”. Υπολογίζω λοιπόν ότι όταν ήμουν στην ηλικία του εικονιζόμενου της φωτογραφίας ίσως υπάρχει κάποια δική μου καταγραφή σε γελοίες πορείες για το.. πολυτεχνείο, ή σε διάφορες άλλες θλιβερές πορείες εν μέσω σφυροδρεπανοειδών ή αναρχικών ομαδων. Αργότερα διαπίστωσα ότι φιλοσοφικά, θρησκευτικά, και -φυσικά- πολιτικά, όλο το μεταπολιτευτικό καθεστώς εργάστηκε και εργάζεται με μεγάλη φροντίδα και συνέπεια για την καταστροφή του ελληνισμού. Αν λοιπόν για τον οποιονδήποτε λόγο, τότε ο Χρήστος Παππάς βλέποντας την καταστροφή που έφερνε η μεταπολίτευση (τότε μεσουρανούσε ο ολετήρας Αντρέας Παπανδρέου) φωτογραφήθηκε με ένα τρόπο προκλητικό, δεν βρίσκω κανένα λόγο να τον… ψέξω σήμερα, όσο και να πασχίζει η καθεστωτική προπαγάνδα. Ο άνθρωπος μάχεται για τη σωτηρία της πατρίδας από τα νύχια του θεόμαχου εχθρού της ανθρωπότητας. Και οι πολιτικές διώξεις, η βρώμικη και φτηνή προπαγάνδα, η προσπάθεια επιβολής μιας συγκεκριμένης εικόνας, δεν είναι παρά σπασμωδικές κινήσεις μιας εποχής που τελειώνει.

Τιμάς την Ήπειρο Χρήστο Παππά.

Γ.

Πάνω από 14% η Χρυσή Αυγή στην Αττική – Να γιατί έκρυψαν την δημοσκόπηση Πανά

Μέχρι και πριν 6 μήνες υποστήριζα την ΝΔ γιατί πίστευα ότι θα μπορούσε να βγάλει την χώρα έξω από αυτή την κατάντια. Με τα τελευταία γεγονότα και την προσπάθεια να ρίξει την Χρυσή Αυγή με αυτές τις αντί-συνταγματικές και παράνομες τακτικές δεν τους υποστηρίζω πλέον. Η ΝΔ με αυτές τις τακτικές δείχνει ότι είναι ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία, δρα παράνομα είναι ανίκανο να διαχειριστεί την τραγική θέση της χώρας, έχει γίνει επικίνδυνο και πέφτει από το ένα τραγικό λάθος στο άλλο. Θα υποστηρίξω την Χρυσή Αυγή ως την τελευταία ελπίδα για την ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού γίγνεσθαι και τον εγκλεισμό στη φυλακή των πραγματικών ενόχων.

Κ.Λ.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής στο Xagr.net #29

Αγαπητοί Συναγωνιστές. Τα παραδείγματα πια είναι αμέτρητα… Το σάπιο πολιτικό σύστημα έχει ξεδιπλώσει όλο τον μηχανισμό του εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και προσπαθεί εναγωνίως να στρέψει την ψήφο του κόσμου αλλού. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο Εθνικισμός δεν είναι πολιτική θέση (όπως οι δικές τους γελοίες δουλικές πεποιθήσεις), αλλά Πατριωτική στάση! Θα ήθελα να προσέξουμε παρακαλώ την φράση της Υφυπουργού «…μέτρων πρόληψης και καταστολής…». Σας θυμίζει μήπως κάτι; Μήπως οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί πρέπει να το ερευνήσουν; Εγώ σαν γονιός τρέμω για τα μέτρα πρόληψης και καταστολής στα σχολεία… Τι μέτρα θα επιβάλλουν στα παιδιά μας; Έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω μας; Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε! Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο γνωστός και πολύς κύριος Πορτοσάλτε, είπε (και ελπίζω να υπάρχει μαγνητοφωνημένο κάπου) ότι «περίμενε από τους κατηγορούμενους της ΧΑ να σταθούν δυναμικά μπροστά στους Ανακριτές και να υποστηρίξουν με σθένος τις ιδέες τους… Αλλά αυτοί κάθισαν δειλοί σαν γατούλες…» Και σας ερωτώ κύριοι, ποιές ΙΔΕΕΣ να υποστηρίξουν;;; Αφού δεν κατηγορούνται για τις ΙΔΕΕΣ τους… Ή μήπως κατηγορούνται;;;;;; Κουράγιο και δύναμη στους Πολιτικούς κρατούμενους και Πολιτικούς υπόδικους της Χρυσής Αυγής, ο κόσμος βλέπει και δεν ξεχνά!

Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος!

Ν.Π.

Τα 90+1 κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης» ΠΑΣΟΚ

Τώρα που οι καταστροφείς της πατρίδας μας προσπαθούν με “νύχια και δόντια” να διαλύσουν την ελπίδα μας για την αναγέννηση του Έθνους μας, Τ Ω Ρ Α ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να υποστηρίξουμε από καρδιάς τους συναγωνιστές στο ανηφορικό τους μονόδρομο για να λάμψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Μπείτε στο website της Χ.Α., διαβάστε τα κείμενα, χρωματίστε τα με τα ομορφότερα χρώματα της ψυχής σας και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ σε κάθε συγγενή, φίλο, γνωστό και άγνωστο… ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ στον εαυτό σας, ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ στις Αρχές σας και ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ φιλότιμα και να είστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί σύντομα θα καμαρώνουμε και θα είμαστε περήφανοι για τη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδας και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ

Π.Κ. Σύδνευ,

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-8-oktwbriou-2013#.UlP2Axbic8s#ixzz2h8ESmV8G

Exit mobile version