Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται η παρέλαση των φαντασιόπληκτων ψευδομαρτύρων

Είναι προφανής πια η γελοιοποίηση του καθεστώτος, το οποίο δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Μπροστά στον πανικό από την συνεχιζόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της ως κυρίαρχου πόλου της πολιτικής ζωής, το Μνημονιακό Καθεστώς της δικομματικής συγκυβέρνησης καταφεύγει σε όλο και πιο προκλητικές μεθοδεύσεις που δεν έχουν ούτε επίφαση Δημοκρατίας.

Το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού έχει αντιληφθεί πλήρως ότι τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τη δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής έχουν απαξιώσει πλήρως τους θεσμούς στην πατρίδα μας, η οποία με υπαιτιότητα του καθεστώτος Σαμαρά έχει κατρακυλήσει σε επίπεδα χειρότερα και από δικτατορικά καθεστώτα του τρίτου κόσμου.

Βλέπουμε να συμβαίνουν πράγματα πρωτοφανήπράγματα που δεν έχουν προηγούμενο στην Ελλάδα και ενδεχομένως πουθενά στον κόσμο. Ανελέητος πόλεμος από το σύνολο των ΜΜΕ χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντίκρουσης, εξονυχιστικές έρευνες σε όλα τα γραφεία του κόμματος ανά την Ελλάδα, εισβολές σε σπίτια δεκάδων βουλευτών και συναγωνιστών, εξαντλητική διερεύνηση των οικονομικών του κόμματος, παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων βουλευτών και μελών του κόμματος, σχηματισμός δικογραφίας ακόμα και για τα πιο γελοία ευρήματα σε οικίες και γραφεία, κατάσχεση και δημοσιοποίηση προσωπικών αντικειμένων, βιβλίων, ηλεκτρονικών αρχείων κλπ. Ένα κυριολεκτικό κυνήγι μαγισσών μεσαιωνικού τύπου με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Ένας κόσμος οργουελικός, όπου ο «Μεγάλος Αδελφός» χρησιμοποιεί όλα του τα όπλα εναντίον όσων αντιστέκονται.

Όλα τα παραπάνω βεβαίως δεν είναι αρκετά. Γι’ αυτό, στην προσπάθειά τους να στοιχειοθετήσουν την προκατασκευασμένη και γελοία κατηγορία περί σύστασης εγκληματικής οργανώσεως, έχουν επιστρατεύσει και μεγάλο αριθμό ψευδομαρτύρων, οι οποίοι υπό το καθεστώς της ανωνυμίας προβαίνουν σε άνευ προηγουμένου τερατολογία με καταφανώς αντικρουόμενες μεταξύ τους αοριστίες που σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχαν τεθεί άμεσα στο αρχείο. Μιλάμε για καταθέσεις εξ’ ολοκλήρου αναπόδεικτες, γενικόλογες, που θα μπορούσαν εν δυνάμει να «ενοχοποιήσουν» οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, καθώς δεν συνοδεύονται από κανένα συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο και στη θέση των κατονομαζόμενων προσώπων θα μπορούσε να μπει το όνομα οποιουδήποτε ατόμου.

Έτσι, μετά την απόδειξη για της αφερεγγυότητας των δύο πρώτων μαρτύρων (Α, Β), είχαμε το Σαββατοκύριακο την εμφάνιση ακόμα τριών μαρτύρων (Γ,Δ,Ε) οι οποίοι δίνουν ένα ρεσιτάλ τερατολογιών, μυθευμάτων και αντιφάσεων με τα όσα έχουνε «καταγγείλει» οι προηγούμενοι ψευδομάρτυρες.

Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια αποσπάσματα: (ΜΑΡΤΥΡΑΣ Γ) «…πήγα στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και εντάχθηκα στο πρόγραμμα «Κένταυρος»…Στο πρόγραμμα «Κένταυρος» περνάς κάποια γυμνάσια και κατήχηση μέσω κειμένων και επισκέψεων (Βίτσι, Μελιγαλά, Θερμοπύλες)…Από το συνέδριο του Λαϊκού Κινήματος(!!!) Χρυσή Αυγή, που έγινε το 2009, Αρχηγός της επανατοποθετήθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, Α΄ Υπαρχηγός ο Ηλίας Κασιδιάρης…και Β΄ Υπαρχηγός ο Ηλίας Παναγιώταρος…Όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο νομό Αττικής ήταν ενήμεροι για τις εγκληματικές πράξεις, οι περισσότερες από τις οποίες γίνονταν με διαταγή αυτών…Από την οργάνωση μας είχαν πει ότι είχε δοθεί εντολή από τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο όπου βρούμε τον Ανδρουτσόπουλο ή «Περίανδρο», καθώς και τον Πλαπούτα, παλιό λοχαγό της Χρυσής Αυγής, «να τους καθαρίσουμε»… Όλες οι επιθέσεις προς τους μετανάστες δεν είχαν σκοπό εκφοβιστικό, αλλά δολοφονικό, αφού πετάγαμε αναμμένα καπνογόνα στο κρεβάτι τους την ώρα που κοιμόντουσαν με κίνδυνο να σκοτωθούν να τραυματιστούν βαριά ή να προκληθεί πυρκαγιά…Ο Γερμενής ήταν ο επιχειρησιακός εκπαιδευτής μου. Με έμαθε να σκοτώνω…Παππάς και Μιχαλολιάκος μας προέτρεπαν να είμαστε βίαιοι να εξοντώσουμε τους εχθρούς μας και να μη φοβόμαστε κανένα. Άλλωστε όπως είπα τίποτα δεν μπορούσε να γίνει εν αγνοία του Αρχηγού και χωρίς την άδειά του. Ακόμα και οι εντολές Πατέλη προς εμάς ήταν στην πραγματικότητα ήταν εντολές του Λαγού προς τον Πατέλη, ο οποίος είχε πάρει εντολή από τον Ηλία Κασιδιάρη….Ερώτηση: Αυτή η οργανωτική δομή και δράση που περιγράφετε για την Αττική υπάρχει και στην υπόλοιπη Ελλάδα: Απάντηση: Αναμφίβολα…Ερώτηση: Τι ξέρετε για το φόνο του Π. Φύσσα; Απάντηση: Δεν έχω σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ξέρω όμως ότι ο Π. Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Πειραιά και υπήρχε κεντρική εντολή από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγό να τον φάνε όπου τον βρούνε εν γνώσει του Ηλία Κασιδιάρη και πάντοτε με την έγκριση του Νίκου Μιχαλολιάκου…»

(ΜΑΡΤΥΡΑΣ Δ) «Υπήρξα στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια της Κορινθίας μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2012…Ερώτηση: Υπάρχουν τάγματα εφόδου στην Κορινθία; Απάντηση: Παντού υπάρχουν τάγματα εφόδου…Έχω ακούσει ακόμα για διατήρηση οπλισμού σε κάποιο εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στις Αρχαίες Κλεωνές….Επίσης, κατά την προεκλογική περίοδο τα μέλη του κόμματος χαιρετούσαν ναζιστικά ισχυριζόμενοι ότι «τα χέρια αυτά μπορούν να χαιρετούν έτσι (δηλαδή ναζιστικά) αλλά δεν έχουν κλέψει» όπως είχε δηλώσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος (σημείωση δική μας: μόνο που η δήλωση αυτή είχε γίνει μετά τις εκλογές!)…Έχω απόλυτη πεποίθηση ότι ο βουλευτής του νομού Στάθης Μπούκουρας έχει απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει στο νομό σε σχέση με τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής ακόμα και αν δε δίνει ρητή εντολή για συγκεκριμένη ενέργεια οπωσδήποτε την εγκρίνει εκ των υστέρων γιατί απλούστατα εντάσσεται σε γενικότερο πλαίσιο ενεργειών και σε κάθε περίπτωση όλα αυτά γίνονται σε εκτέλεση των εντολών και με απόλυτη κάλυψη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής δηλαδή του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και του Ηλία Παναγιώταρου…»

(ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ε) «Υπήρξα οργανωμένο στέλεχος της Χ.Α. μέχρι πρόσφατα. Εντάχθηκα στην οργάνωση σε νεαρή ηλικία(εντελώς αόριστη κατάθεση). Η πρώτη μου θέση για εκπαίδευση ήταν στα κεντρικά των Αθηνών, που τότε ήταν στην οδό Σολωμού…Γνωρίζω ότι στελέχη της Χ.Α. εκπαιδεύονταν από το Νίκο Μίχο,…εκδοροσφαγέα στο επάγγελμα στην εξουδετέρωση αντιπάλων με χρήση μαχαιριών για το λόγο δε αυτό πραγματοποιούνταν σε μαντριά περιοχών της Αττικής Μαλακάσα κλπ. «εκπαιδευτικές» μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες προκειμένου να διδαχτεί η τενχική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα…Έχω ακούσει επίσης ότι γίνονταν βολές με πυροβόλα όπλα σε ερημική περιοχή στην Παλαιά Πεντέλη…Πάντως αυτό που μας έλεγαν στις κατηχήσεις είναι ότι σκοπός της Χ.Α. είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Χαρακτηριστικά έλεγαν ότι θα μπούμε στη Βουλή με τανκς…Τα καθήκοντα αυτά δεν περιελάμβαναν μόνο την επιχειρησιακή δράση αλλά και διοικητικής φύσεως θέματα, λόγου χάρη καθαριότητα των χώρων της οργάνωσης, τακτοποίηση και μεταφορά υλικού, δακτυλογράφηση κειμένων κλπ…Ερώτηση: Ήσαστε ποτέ παρών σε οργανωμένα επεισόδια που προκλήθηκαν από τη Χ.Α.; Απάντηση: Άπειρα…Στα γραφεία κάθε Σάββατο όπου μαζευόμαστε, ο καθένας διηγείτο ιστορίες για το πόσους αλλοδαπούς χτυπούσε μέσα στην εβδομάδα και τι τους έκανε. Το ίδιο ισχύει και για επιθέσεις σε τοξικομανείς, αριστεριστές και αναρχικούς…».

Βεβαίως κανένας από τους ανωτέρω μάρτυρες δεν αναφέρει από πού γνωρίζει τα όσα καταθέτει, ούτε από πού αποδεικνύονται τα καταγγελλόμενα. Παρόλα αυτά οι δικαστές προχωρούν σε άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος βουλευτών και στελεχών ενός κοινοβουλευτικού κόμματος βάσει αυτών των καταθέσεων που υπό άλλες συνθήκες ποτέ δεν θα μπορούσαν να σταθούν σε δικαστήριο και πρακτικά δεν αποδεικνύουν τίποτα!

Είναι ξεκάθαρο ότι μας πολεμάει το σύστημα με όλες του τις δυνάμεις. Είμαστε καθαροί γι’ αυτό μας κυνηγάνε. Δεν γνωρίζουν όμως ότι οι Χρυσαυγίτες δεν υποχωρούν. Η λάσπη δεν μας αγγίζει. Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν υποχωρήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Εν ανάγκη πέφτουν μαχόμενοι και γίνονται παράδειγμα για τις επόμενες γενεές Ελλήνων. Η ακατάβλητη πίστη αποτελεί την πιο αξιόπιστη εγγύηση για την τελικά νίκη. Είμαστε οι τελευταίοι πιστοί. Οι τελευταίοι που αγωνίζονται και μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα Ελλάδα.

Ζήτω ο Αρχηγός!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-h-parelash-twn-fantasioplhktwn-pseudomarturwn#.UlP9dxbic8s#ixzz2h8Nk07E3

Exit mobile version