Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιθανάτιος προϋπολογισμός: Περισσότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες για Υγεία

Κατατέθηκε χθες ο προϋπολογισμός για το 2014, όμως όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο τα μέσα ήταν πολύ απασχολημένα με το να μεταδίδουν τις ψευδομαρτυρίες που τα ίδια παρήγγειλαν και πλήρωσαν εναντίον της Χρυσής Αυγής και έτσι δεν είπαν κουβέντα. Ο προϋπολογισμός, βέβαια, αυτός κρύβει εκπλήξεις για όλους τους Έλληνες, τα κανάλια όμως θεώρησαν σημαντικότερη την δια του ψεύδους αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Καταρχάς ο προϋπολογισμός διαψεύδει την κυβερνητική προπαγάνδα των προηγούμενων μηνών για την δήθεν ύπαρξη πρωτογενούς πλεονάσματος, αφού ο προϋπολογισμός προβλέπει ένα πολύ μικρότερο για του χρόνου. Το ότι το προβλέπει, βέβαια, δεν σημαίνει και την επίτευξη του, αποδεικνύει όμως ότι η ύπαρξη πρωτογενούς πλεονάσματος που ευαγγελιζόταν ο Στουρνάρας ήταν απολύτως ψευδής και κατασκευασμένη για τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Κατά δεύτερον ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει περισσότερους φόρους και μείωση των δαπανών για την, ήδη υπό δοκιμασία, δημόσια υγεία, όμως οι μεγαλοδημοσιογράφοι θεώρησαν σημαντικότερα τα παραμύθια που αντί για δράκους έχουν αρνιά και κάνουν όλο τον κόσμο να γελάει από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν. Ας δούμε, όμως, εν τάχει δύο σημεία από αυτά που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός:

Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, ότι ο Έλληνας που βρίσκεται ήδη σε κρίσιμη κατάσταση, θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα και λάβει λιγότερα, από του χρόνου. Επίσης, αντιλαμβανόμαστε κομμάτι της σκοπιμότητας πίσω από την επικοινωνιακή καταιγίδα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Οδηγούν τους Έλληνες στην απελπισία, ενώ την ίδια ώρα χτυπάνε ανηλεώς με ψεύδη και συκοφαντίες τον μοναδικό πολιτικό σχηματισμό, που έδινε ελπίδα στους Έλληνες και τους έλεγε την Αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epithanatios-propologismos-perissoteroi-foroi-ligoteres-dapanes-gia-ugeia#.UlP_ohbic8s#ixzz2h8OmJGyf

Exit mobile version