Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παραδέχονται και οι ίδιοι: Με έξωθεν και άνωθεν εντολές οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει ότι οι διώξεις της Χρυσής Αυγής έχουν ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα. Βέβαια, τα κανάλια της διαπλοκής προσπαθούν με ψέμματα και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες να επηρεάσουν τους τηλεθεατές προκαταβάλλοντας ακόμα και την δικαστική εξουσία.

Μέσα σε όλα αυτά όμως θέλοντας και μη  ακούγονται και μερικές αλήθειες. Την αρχή την έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης που έκανε λόγο για διώξεις προερχόμενες από ξένα κέντρα αποφάσεων και συγκεκριμένα από Αμερικανούς, Εβραϊκές Οργανώσεις, την Κομισιόν και επιτρόπους «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Μόλις χθες στην ενημερωτική εκπομπή γνωστού τηλεοπτικού σταθμού οι δημοσιογράφοι του καναλιού ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση και πολιτικά ήθελε να έχει αυτά τα αποτελέσματα, δηλαδή τις συλλήψεις και προφυλακίσεις συγκεκριμένων βουλευτών, για τις επισκέψεις του Σαμαρά στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ.

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι κάνουν την αντιπαράθεση με τα Σκόπια και αναρωτιούνται τι θα κάναμε εμείς με τις χώρες που αναγνωρίζουν την γείτονα χώρα ως “Μακεδονία”. Βέβαια αγνοούν ότι εκατοντάδες χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια και η ελληνική (;) κυβέρνηση διατηρεί άριστες σχέσεις. Κλείνοντας το θέμα ένας σχολιαστής της εκπομπής αναφέρει χαρακτηριστικά κάτι που είναι γνωστό σε όλο το πανελλήνιο ότι ο ξένος παράγοντας έπαιζε και όπως βλέπουμε συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα, διορίζοντας έως και κυβερνήσεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-paradechontai-kai-oi-idioi-me-ejwthen-kai-anwthen-entoles-oi-diwjeis-kat#.UlR5lBbic8s#ixzz2hAVqzmHQ

Exit mobile version