Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αποστάτης και ψεύτης Σαμαράς ως βασικός διαχειριστής του μνημονίου

Την ώρα που οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων δίχως την παραμικρή αιδώ προσπαθούν να εξοντώσουν ένα Νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, με τεράστια απήχηση και επιρροή στον Ελληνικό Λαό, μόνο και μόνο γιατί σε αντίθεση με αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αρνείται να γίνει πειθήνιο όργανο ξένων κέντρων αποφάσεων, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και 3,5 χρόνια περίπου βρισκόμαστε εντός του μνημονίου. Κάποτε θα πρέπει να εξεταστεί το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο, καθώς και τον ρόλο που έπαιξε η ΕΛ. ΣΤΑΤ, η οποία εκτίναξε στα ύψη τα στοιχεία για το έλλειμμα του προϋπολογισμού το 2009.

Αυτό το μαγείρεμα των στοιχείων του ελλείμματος που έβαλαν την Χώρα στη μέγγενη του Μνημονίου ήταν η επισημοποίηση της σκλαβιάς για το Έθνος  μας, το οποίο θα ζει υπό την μνημονιακή κατοχή για πολλά χρόνια ακόμη, εφ’ όσον συνεχίζει να κυβερνάται από εγχώριους υπάκουους πολιτικούς υπαλλήλους της Τρόικα. Ο πολιτικός απατεώνας Σαμαράς πριν από τρία χρόνια μιλούσε για μια περίφημη «εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο», κάτι φυσικά που δεν πρόκειται να γίνει, αφού και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποτελεί πλέον μέρος της μνημονιακής ομάδας και μάλιστα τον κεντρικό εγκέφαλο.

Ο άνθρωπος αυτός, ήταν γνωστός μέχρι πρότινος ως αποστάτης από το ίδιο του το κόμμα. Έφυγε απ’ αυτό επειδή, δήθεν, διαφώνησε για το ζήτημα της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας. Σήμερα, ως πρωθυπουργός κινείται ακριβώς στην γραμμή που υποθετικά καταδίκαζε τότε, δηλαδή την αποδοχή της σύνθετης ονομασίας! Έγινε στην συνέχεια ευρύτερα γνωστός ως ψεύτης, όταν αρχικά παρουσιαζόταν ως αντιμνημονιακός (καταψηφίζοντας το πρώτο μνημόνιο) για να δείξει το αληθινό του πρόσωπο στην συνέχεια γινόμενος όχι μόνο ο πιο φανατικός υμνητής της μνημονιακής λαίλαπας, αλλά και ο βασικός διαχειριστής του καταστροφικού της περάσματος.

Μαζί με τον «εταίρο πλήρους ευθύνης», όπως χαρακτηρίζει τον συνένοχό του στο ξεπούλημα της Χώρας Βαγγέλη Βενιζέλο, χρησιμοποιούν τις πιο παράνομες, ανήθικες και γελοίες μεθόδους για να εξουδετερώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχοντας το απύθμενο θράσος να λένε ότι οι διώξεις είναι ποινικές και όχι πολιτικές. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι δυο κόμματα τα οποία βαρύνονται με σωρεία εγκλημάτων σε βάρος  της Πατρίδας και του Λαού. Αν, λοιπόν, υπάρχουν κάποια κόμματα τα οποία πρέπει να τεθούν ενώπιον του νόμου, αυτά αναμφισβήτητα είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Κόμματα τα οποία είναι καταχρεωμένα, τόσο οικονομικά στα τράπεζες όσο και ηθικά απέναντι στον Ελληνικό Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-apostaths-kai-pseuths-samaras-ws-basikos-diacheirisths-tou-mnhmoniou#.UlR6ZBbic8s#ixzz2hAWcW4N3

Exit mobile version