Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Όταν η ίδια η χώρα μας με τους πολιτικούς της, παραχαράζει την ιστορία μας, γιατί οι “καλοί φίλοι γείτονες” να μην εγείρουν διεκδικήσεις και στα Δωδεκάνησα;  Οι Τούρκοι την δουλειά τους κάνουν και είναι γνωστές τοις πάσοι οι επεκτατικές προθέσεις τους.  Δυστυχώς έχουν αρωγούς εντεύθεν και ειλικρινά σε μια χρονική περίοδο τόσο σημαντική για την Ελλάδα, (συνεκμετάλλευση Αιγαίου για τον ορυκτό μας πλούτο και άθλιας οικονομικής κατάστασης), χρειαζόμαστε δυνατούς και γενναίους πολιτικούς με πυγμή και αποφασιστικότητα για να ανακάμψει οικονομικά η πατρίδα!  Όμως…..έχουμε τους χειρότερους πολιτικούς και για θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας. Ανδρείκελα….κοινώς ραγιάδες άνευ δυναμικής ισχύος και πατριωτικής φλόγας για να απαιτήσουν όσα μας αναλογούν βάσει συνθηκών και να βάλουν όρια πάντα εκεί που πρέπει! Αυτή είναι η κατάσταση και αν δεν αλλάξει η πολιτική σκηνή και οι πολιτικοί γενικώς, θα χάσουμε εδάφη ελληνικά που με
αίμα ελληνικό απελευθερώθηκαν!

Β.Σ.

Γιατί δεν διώκεται το ΚΚΕ που δηλώνει απερίφραστα πως θέλει να καταλύσει το πολίτευμα;

Μακάρι το καθεστώς και τα κανάλια να συνεχίσουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν, πάει για αυτοδυναμία η ΧΑ στις επόμενες εκλογές. Είδα σήμερα τις δημοσκοπήσεις, μια  απάντηση για τον τρόπο που σκέπτονται και πράττουν οι πραγματικοί Έλληνες. Αυτοί που παίζουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνισμό, οι Έλληνες δεν είναι ύπουλοι και «βρώμικοι» φτύνουν στα ίσια και μέσα στα μούτρα τους κουτοπόνηρους. Όπως έλεγε και ο Αλέξανδρος : Ομόφυλοι όλοι οι Αγαθοί, Αλλόφυλοι Δε οι Πονηροί. Καλή Δύναμη!

Σ.Π

Βαθιά υπόκλιση Σαμαρά στο σιωνιστικό Ισραήλ

Αγαπητοί συναγωνιστές,   Νομίζω πως το σύνθημα «ερχόμαστε» κτλ είναι πλέον καταφανώς ξεπερασμένο καθώς δεν είναι αληθές. ΗΡΘΑΜΕ! Και θα είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης όλων όσων επιβουλεύονται την πατρίδα μας και τους Έλληνες. Οι ιδέες μας είναι σαν το καρφί που όσο πιο πολύ το χτυπάς, τόσο πιο βαθιά χώνεται μέσα στον τοίχο…  Δεν ερχόμαστε λοιπόν, ΗΡΘΑΜΕ! Είμαστε εδώ για να πάρουμε πίσω όσα μας κλέψατε αλλά και όσα προλάβατε και ξεπουλήσατε!

Τ.Ρ.

Η ανταμοιβή των ψευδομαρτύρων: Καταθέτεις κατά της Χρυσής Αυγής; Παίρνεις σπίτι και νέα ζωή!

Αγαπητοί Συναγωνιστές. Ξεκίνησα να βλέπω και να σκέφτομαι θετικά την Χρυσή Αυγή αρχικά ως αντίδραση στις προδοτικές κινήσεις των ξεφτιλισμένων πολιτικών. Σιγά σιγά άρχισα να ενημερώνομαι καλύτερα, έτσι λοιπόν μπόρεσα να κρίνω, λαμβάνοντας υπόψη μου περισσότερες παραμέτρους και πάνω απ´ όλα διαβάζοντας και μαθαίνοντας το πρόγραμμα του κόμματος. Κατάλαβα λοιπόν πως μας ένωναν πολύ περισσότερα από όσα μας χώριζαν. Αυτό όμως που μας ενώνει πάνω απ´όλα είναι η αγάπη για την πατρίδα. Την πατρίδα που μου στερούν και την πατρίδα που θέλουν να στερήσουν από τα παιδιά μας. Αν λοιπόν ήμουν κατασταλαγμένος στο να ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επερχόμενες εκλογές, τώρα πλέον μετά τη λύσσα που τους έπιασε, δηλώνω πως θα ψηφίσω με χέρια και με πόδια. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Το μήνυμα το έλαβαν και θα το λάβουν επισήμως στις επερχόμενες εκλογές.

Με εκτίμηση
Α.Α.

Γελοιοποιείται το σύστημα με τους ψευδομάρτυρες

Θα ήθελα να σας εκφράσω ως ΕΛΛΗΝΑΣ τα παρακάτω μου παράπονα προς το σημερινό σύστημα. Και αν μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάποια από τα ερωτήματα μου και αν μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους ακροατές σας. Γιατί σας κατηγορούν ως “Εγκληματική οργάνωση” ενώ έχουν πεθάνει και υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες οπαδοί και φίλαθλοι και δεν έχει γίνει ούτε μια καταδίκη απέναντι στις ομάδες του επαγγελματικού και μη Ποδοσφαίρου – Μπάσκετ και άλλων αθλημάτων και δε κατηγορούν και εκείνους; Γιατί αφού έχετε κάνει “εγκλήματα” δεν υπάρχει στο παρελθόν σας μηνύσεις ή ακόμα και καταδίκες ΕΓΚΥΡΕΣ και να έχουν παιχτεί στα κανάλια; Γιατί στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να υπάρχει ο κομματισμός αντί να υπάρχει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εκπαίδευση που πρέπει να πάρουν οι σπουδαστές. Σημειώστε παρακαλώ ότι σε οποιοδήποτε ξένο πανεπιστήμιο ή κολέγιο δεν υπάρχει κομματισμός. Γιατί έχει κινηθεί τόσο γρήγορα η “δικαιοσύνη” απέναντι σας ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας περιμένουν χρόνια αποφάσεων από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ δικαστήρια. Γιατί εγώ και η γυναίκα μου που είμαστε άνεργοι δε μπορούμε να βρούμε μια δουλειά ενώ οι αλλοδαποί βρίσκουν; Γιατί το κράτος δεν αναγκάζει όλες τις εταιρίες κρατικές και μη να χρησιμοποιούν το 80% Έλληνες ημεδαπούς και μη και 20% αλλοδαπούς; Αυτές είναι από τις λίγες μου ερωτήσεις που έχω να κάνω απέναντι σε εσάς που με το “μυαλό” ενός Έλληνα που έχει υπηρετήσει όσο και εσείς μια πατρίδα που δε θέλει να εγκαταλείψει και αγαπά.

Με εκτίμηση Χάρης.

Αρχή του τέλους για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ; Συνελήφθη συνδικαλιστής με οπλοστάσιο για εκβιασμούς

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Χρυσής Αυγής, είσαστε οι μόνοι που κρατάτε την Ελλάδα αυτήν την στιγμή. Μπορεί εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού να είμαστε σε απόσταση μακριά αλλά η καρδιά μας χτυπάει μαζί με την Ελλάδα. Κάποτε όταν με ρωτούσαν στην Αμερική που ζω από πού είμαι, τους έλεγα από την Ελλάδα, τώρα τους λέω από την μια και μοναδική χώρα που έδωσε τα φώτα σε όλους τους λαούς. Οι Έλληνες είναι σαν το ατσάλι, τίποτα δεν τους λυγίσει. Οι Έλληνες του εξωτερικού το ξέρουν και είναι μαζί σας. Μην λυγίσετε αδέρφια!!

Γ.Π. – Washington DC

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-9-oktwbriou-2013#.UlSIBRbic8s#ixzz2hAlPr2GT

Exit mobile version