Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλές Πάγκαλου: Να συλληφθούν και να δικαστούν χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε όλη την Ελλάδα

Ο εκκεντρικός και… πατριώτης Θεόδωρος Πάγκαλος που διατείνονταν το βράδυ των Ιμίων πως την σημαία την πήρε ο αέρας, απείλησε τους Έλληνες Εθνικιστές με μαζικές συλλήψεις και φυλακίσεις!

Συγκεκριμένα, ο “αξιαγάπητος” πρώην πολιτικός και νυν συγγραφέας του “Μαζί τα φάγαμε” δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την Χρυσή Αυγή: «Αυτοί οι τύποι έχουν μαζέψει όπλα και κάνουν στρατιωτικά γυμνάσια και έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι η Βουλή είναι μπ…., θα την κάψουν και θα καταλάβουν την εξουσία με εφόρμηση. Εμπίπτουν απολύτως κατά την άποψή μου – γιατί δεν είμαι δικαστικός ούτε καν νομικός μεγάλος, διότι ένα πτυχίο Νομικής έχω – στα άρθρα 134 και 135 του Ποινικού Κώδικα για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος.

Ή, αν το θέλετε αλλιώς, περιγράφουν τις πράξεις που συντελούν στο να συγκροτηθεί η αντικειμενική έννοια του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας. Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να εφαρμοστούν αυτά τα άρθρα και να διοριστεί εφέτης-ανακριτής από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και να συλληφθούν έτσι όλοι οι βουλευτές χωρίς άλλη διαδικασία, διότι αυτό είναι κακούργημα διαρκές και αυτόφωρο. Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα».

Όταν ένας πολιτικός…. γίγαντας σαν τον Πάγκαλο υιοθετεί τις γελοιότητες των ψευδομαρτύρων περί κατάλυσης του πολιτεύματος, τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς. Μιλούν για αντισυνταγματικότητα, αυτοί που έχουν καταλύσει κάθε έννοια του συντάγματος, του δικαίου και της κοινής λογικής με τις άδικες και παράνομες διώξεις κατά των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής. Τους παραδίδουμε στην χλεύη και την απαξίωση του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apeiles-pagkalou-na-sullhfthoun-kai-na-dikastoun-chiliades-chrusaugites-se#.UlULUBbic8s#ixzz2hD2IQYrt

Exit mobile version