Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τις εντολές για την Χρυσή Αυγή, απαιτεί και αύξηση των φόρων η Κομισιόν

Νέες εντολές εξέδωσαν τα κοράκια της Κομισιόν προς την ελλαδική συγκυβέρνηση του μνημονίου, που έδειξε περισσή προθυμία στην εκτέλεση των εντολών για εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων του μνημονίου και του ξεπουλήματος της χώρας, όπως είπε και ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης.

Σε έκθεση της, λοιπόν, η Κομισιόν βάζει και πάλι στο στόχαστρο τους Έλληνες απαιτώντας περισσότερους φόρους, εκτιμώντας προφανώς ότι οι τόσες χιλιάδες των αυτοχείρων δεν αρκούν. Έτσι στοχοποιεί την χώρα μας λέγοντας αρχικά ότι όλες οι χώρες αύξησαν τον φόρο στο πετρέλαιο, ενώ αντιθέτως η Ελλάδα και η Δανία «δίνουν ακόμα πλεονέκτημα στην κατανάλωση του πετρελαίου κίνησης αντί βενζίνης». Έτσι ουσιαστικά απαιτούν την αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης, το οποίο όμως θα συμπαρασύρει το πετρέλαιο θέρμανσης και μάλιστα αυτομάτως και δια νόμου.

Στο στόχαστρο των «εταίρων» μας από την Κομισιόν βρίσκεται μεταξύ άλλων και το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, αφού όπως αναφέρει σχετικώς η έκθεση τους υπάρχουν χώρες που «εφαρμόζουν χαμηλό συντελεστή στη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου». Αυτές οι χώρες καλούνται να «αναθεωρήσουν», δηλαδή να επιβάλλουν επιπλέον φόρους και μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται, πρώτη – πρώτη, η Ελλάδα. 

Όλοι γνωρίζουμε σε ποιο σημείο ανέχειας έχουν καταντήσει τα ελληνικά νοικοκυριά, τον καιρό του μνημονίου. Έτσι απορούμε πως εκλαμβάνεται ως κατάλληλη περίοδος από την Κομισιόν, για να δημοσιοποιήσει τις περαιτέρω απαιτήσεις της για επιβάρυνση αυτών των ήδη απελπισμένων Ελλήνων. Προφανώς το θράσος τους πηγάζει από την υποτέλεια της κυβερνήσεως και από την επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ που αυτή έστησε μαζί με τα κανάλια και τις εφημερίδες των “εργολάβων”, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-tis-entoles-gia-thn-chrush-augh-apaitei-aujhsh-twn-forwn-h-komision#.UlWZgxbic8s#ixzz2hFUzxwDa

Exit mobile version