Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπόσχεση Σαμαρά σε Πέρες: «Θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή»

Πώς θα σας φαινόταν να ερχόταν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και να δήλωνε στη συνάντησή του με τους Έλληνες αξιωματούχους πως επιδιώκει να εξαφανίσει το τρίτο κόμμα στην Πατρίδα του, προκειμένου να ευφράνει την καρδιά των Ελλήνων και να κερδίσει την εύνοιά τους; Είναι βέβαιο πως την ίδια ακριβώς στιγμή, όλα τα κόμματα του Ισραήλ αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα έβαλαν εναντίον του, εκτοξεύοντάς του δίκαιες, αν μη τι άλλο, κατηγορίες, για εσχάτη προδοσία και απόπειρα κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Κι όμως! Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας… Δικτατορίας, Αντώνης Σαμαράς, έπραξε όλα τα ανωτέρω κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ. «Θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή», δήλωσε με ύφος αλαζονικό στο ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ στην Ιερουσαλήμ, προσθέτοντας πως η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή και πολλά στελέχη της έχουν συλληφθεί. Ακολούθως, συναντήθηκε με τον ισραηλινό Πρόεδρο Σιμόν Πέρες, στον οποίο ανέλυσε τις παράνομες ενέργειες της κυβέρνησής του κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Σιμόν Πέρες τον συνεχάρη για τις υπηρεσίες του προς το διεθνή σιωνισμό, απέφυγε όμως να του προσφέρει το κοκκαλάκι που συνηθίζεται να δίνουν τα αφεντικά στα υπάκουα σκυλάκια τους.

Κανένα πολιτικό κόμμα και κανένα μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα δεν αντέδρασε στις πρωτοφανείς δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Ισραήλ. Προφανώς όλοι αποδέχονται πως υπηρετούν, με τον έναν ή άλλο τρόπο, τα συμφέροντα των σιωνιστών. Κανείς δεν προσβλήθηκε από το γεγονός πως ο πρόεδρος της κυβέρνησης καθιστά τους εβραίους ρυθμιστές της ελληνικής πολιτικής ζωής, μήτε από το γεγονός πως ο πρωθυπουργός προδικάζει και προαναγγέλλει τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Διότι οι δηλώσεις του, αυτό ακριβώς αποδεικνύουν, ότι δηλαδή η προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ απόφαση!

Εκείνο που λησμόνησε ο κύριος Σαμαράς να αναφέρει στα αφεντικά του, είναι πως δεν έχει ούτε το ηθικό ανάστημα, ούτε και την λαϊκή αποδοχή για να εξαφανίσει ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, το οποίο ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και σήμερα το στηρίζουν υπερδιπλάσιοι. Οι δηλώσεις του και μόνον αποτελούν απόπειρα συνταγματικής εκτροπής και κατάλυσης του Πολιτεύματος. Την Χρυσή Αυγή την έβαλε στη Βουλή ο Ελληνικός Λαός και μόνον εκείνος δύναται να την βγάλει.

Καλές λοιπόν οι διακηρύξεις του, αλλά καλές για τους σιωνιστές εντολείς του. Δυστυχώς για εκείνον, στο εσωτερικό της χώρας θα συνεχίσει τα ασύστολα ψεύδη στα πρότυπα του Τζέφρυ Παπανδρέου, όμως στην Ελλάδα δεν θα εισπράξει τα χειροκροτήματα του σιωνιστικού όχλου, αλλά την οργή και τη χλεύη του εξαθλιωμένου από την κυβέρνηση των ραγιάδων, Ελληνικού Λαού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/uposchesh-samara-se-peres-tha-ejafanisoume-th-chrush-augh#.UlWaeBbic8s#ixzz2hFW0s8S4

Exit mobile version