Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βάζουν λουκέτο στην χώρα: Έρχεται νέο μνημόνιο και νέα μέτρα

Δεν χρειάζεται πλέον να κρύβονται πίσω από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα τύπου “success story” οι κυβερνώντες και ομολογούν αυτό που η Χρυσή Αυγή έλεγε εδώ και μήνες. Ότι, δηλαδή, θα υπογράψουν σύντομα νέο μνημόνιο και νέα επαίσχυντα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, ενώ θα συνεχίσουν να αφήνουν στο απυρόβλητο τους «ημέτερους».

Το δεύτερο σκέλος που αφορά την ατιμωρησία των διάφορων διαπλεκόμενων λαμογιών που κινούνται πέριξ και εντός του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» την είδαμε περίτρανα στο κλείσιμο των υποθέσεων που σχετίζονται με την Λίστα ΛαγκάρντΤο πρώτο σκέλος της επιβολής νέου μνημονίου το υπογράφει σήμερα το γραφείο προϋπολογισμού της βουλής, δηλαδή μία επίσημη πηγή.

Σύμφωνα με την έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, το 2014 όπου θεωρητικά τελειώνει η παροχή δόσεων, θα υπάρξει τεράστιο χρηματοδοτικό κενό, αφού ακόμα και η επίτευξη των προβλέψεων για πρωτογενές πλεόνασμα δεν θα είναι αρκετές, όταν σταματήσουν οι δόσεις. Έτσι, όπως σημειώνει το γραφείο προϋπολογισμού, προκρίνεται ως λύση μια «συμφωνία για νέα δάνεια στήριξης ή και άλλες διευκολύνσεις», δηλαδή ένα νέο μνημόνιο, παρότι κάτι τέτοιο θα είναι μοναχά προσωρινή λύση, όπως παραδέχονται.

Την βιωσιμότητα του χρέους σε κάθε περίπτωση την τοποθετούν στο 2020 ή 2022, κάνοντας λόγο για «κούρεμα» και «επιμήκυνση», δηλαδή καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων και δέσμευση των επόμενων γενεών από τα χρέη της ρεμούλας του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».

Ουδείς λόγος βέβαια για λογιστικό έλεγχο του χρέους, τιμωρία των ενόχων για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή και διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Αυτές οι – πραγματικές – λύσεις δεν πρόκειται ποτέ να προταθούν από κυβερνήσεις της υποστάθμης Σαμαρά. Μόνο μία Εθνική Ηγεσία της Χρυσής Αυγής μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το δημόσιο χρέος και τις κερδοσκοπικές επιθέσεις των διεθνών τοκογλύφων. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pleon-to-omologoun-erchetai-neo-mnhmonio-kai-nea-metra#.UlWbiRbic8s#ixzz2hFXL3rk9

Exit mobile version