Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Κένταυροι, πύργοι, επιθέσεις.. Ακόμα και η ορολογία που χρησιμοποιούν αναφέρεται σε πιόνια. Φαίνεται πως το μυαλό τους είναι μάλλον πολύ μικρό για να χωρέσει το ότι κάποιος δεν ανήκει στο ένα στρατόπεδο ή στο άλλο αλλά είναι το ίδιο το πεδίο της μάχης. Επειδή υπάρχει το πεδίο μπορούν όλες οι μάχες να διεξάγονται. Επειδή υπάρχει το πεδίο έχει νόημα το να είσαι στρατιώτης. Όπως και με τις λέξεις συμβαίνει το ίδιο. Όσο όμορφες κι αν είναι, όλη τους τη δύναμη την αντλούν από τη κεντρική ιδέα που τις στηρίζει. Χάριν αυτής αποκτούν νόημα. Διαφορετικά είναι απλώς επιταγές χωρίς αντίκρισμα, σκέτα άχρηστα χαρτιά. Αυτό δεν σας συγχωρούν. Το ότι υπήρξατε η ιδέα που έδωσε νόημα ζωής σε τόσες ψυχές που πριν κοιμόντουσαν βαθιά. Στον κόσμο τους δε χωράνε ιδανικά γιατί προσκύνησαν το χρήμα για Θεό. Γι’ αυτό ποτέ δε θα μπορέσουν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που τελικά μας ένωσε. Μάλλον μεγάλωσαν πολύ και ξέχασαν το πόση ζωή σου δίνει το να πιστεύεις σ’ ένα όνειρο και να μάχεσαι γι’ αυτό. Ίσως και να είναι η μόνη μάχη για την οποία δε σε νοιάζει να χάσεις και τη ζωή σου γιατί με χαμένη αυτή τη μάχη δεν υπάρχει αληθινή ζωή. Τους λυπάμαι. Τόση πνευματική φθορά πριν τη φθορά του σώματος. Τιμή και δόξα στον πρώτο άνθρωπο που πίστεψε στο όνειρο και έδειξε σε όλους μας πώς είναι να μην κοιμάσαι πια για να μπορείς να ονειρεύεσαι! Γιατί αυτός έγινε το νόημα των λέξεων κι έκανε τη Χρυσή Αυγή το πεδίο των μαχών μας, για να μπορέσουμε ξανά να αισθανθούμε ζωντανοί! Ζήτω ο Αρχηγός!!!

Κ.Α.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ξεσκεπάζει τις στημένες διώξεις του συστήματος – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ένας πολιτικός, εισέρχεται στη βουλή με ψεύτικες προεκλογικές και αντιμνημονιακές δεσμεύσεις, πληθώρα υποσχέσεων για έλεγχο των στοιχείων που μας έβαλαν στο επαχθές μνημόνιο και στα νύχια των τοκογλύφων και όταν παίρνει την διακυβέρνηση της χώρας κάνει ακριβώς τα αντίθετα και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό πως λέγεται εκτός από ψεύτης και απατεώνας;  Σίγουρα δεν είναι πατριώτης και είναι ο μόνος που δεν πρέπει να μιλάει για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία απλά τήρησε τις δεσμεύσεις της και είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό.  Αν γίνουν ειδικά δικαστήρια σε αυτά πρέπει να ελεγχθούν πρωτίστως όσοι με χαλκευμένα στοιχεία μας έφεραν το ΔΝΤ και την τρόικα και όσοι συνεχίζουν την ίδια σκληρή εξοντωτική οικονομική πολιτική.  Αποτύχατε, ρημάξατε τα ταμεία του κράτους και τη ζωή των Ελλήνων , μην  ψάχνετε άλλοθι στις πλάτες των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ που έχει πάνω από 1.000.000 υποστηρικτές. Έχετε οδηγήσει τη χώρα στην απόλυτη εξαθλίωση και τους Έλληνες σε χιλιάδες αυτοκτονίες, ανεργία, πείνα και απελπισία. Θέλουμε τη ζωή μας πίσω! Πραγματικά με τόση ανεργία και πείνα στην χώρα μας, το αντιρατσιστικό έχω αρχίσει να πιστεύω ό,τι θέλουν να το περάσουν για να τους ψηφίσουν τουλάχιστον οι αλλοδαποί, γιατί οι Έλληνες απ’ ότι βλέπω… αρχίζουν να ξυπνάνε απ’το λήθαργο σιγά σιγά και να τους αποστρέφονται!

Α.Γ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πεντακάθαροι όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Συγχαρητήρια για το αρχείο και τα στοιχεία που μας υπενθυμίσατε σχετικά με τον κ.Βενιζέλο που υποχρέωνε βουλευτές με υπογραφή να ζητούν συγνώμη για το διασυρμό του Τσοχατζόπουλου το 2005!!!  Αυτό αποδεικνύει ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν είναι τυχάρπαστος πολιτικός φορέας και ούτε προτρέχει να κάνει δηλώσεις άνευ αποδείξεων!  Είναι σοβαρό κίνημα και οχι εγκληματική οργάνωση και όσο και αν προσπαθούν να δυσφημήσουν το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ καθημερινά αποδεικνύεται με αποδείξεις ότι οι Εγκληματίες είναι όσοι διετέλεσαν σε θέσεις ιεραρχίας, είτε υπουργοί, γραμματείς, συνδικαλιστές και υπεύθυνοι σε θέσεις-κλειδιά που υπεξαίρεσαν κρατικά κονδύλια και κάνοντας βίλες και πισίνες ξέπλυναν τα χρήματα.  Φυσικά ας μην ξεχάσουμε και τους αποταμιευτές των ελβετικών τραπεζών!  Έρχεται και η ώρα σας κύριοι της πολιτικής διαπλοκής που καταστρέψατε μια ολόκληρη χώρα με τις επιλογές σας!  Έρχεται η ώρα της απολογίας σας για τα εγκλήματά σας. Σαφώς και κανένας από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν θέλει να κάνει κακό τον διπλανό του. Βλέποντας όμως τους κυβερνόντες ανηλεώς να αφαιρούν καθημερινά τις ζωές όλων μας και να κλείνουν τα σπίτια μας, στερώντας από τα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο ,ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, και στηρίζουμε αυτούς που λένε ΟΧΙ στην υποδούλωση. Απλά είναι τα πράγματα, όποιος αγαπάει τον τόπο του, θα καταλάβει, και όποιος είναι βολεμένος θα αρχίσει να ψάχνει τρύπα να κρυφτεί…

Α.Δ.

Βάζουν λουκέτο στην χώρα: Έρχεται νέο μνημόνιο και νέα μέτρα

Μπράβο παλικάρια , κρατάτε γερά. Οι αγαπητοί μας,  Νίκος  Μιχαλολιάκος , Χρήστος Παππάς, και ο φίλτατος Λαγός,  έχουν ήδη γίνει ΗΡΩΕΣ, μέρα τη μέρα γράφουν ΙΣΤΟΡΙΑ!

Θωμάς

Μας φοβούνται, γιατί ξέρουν πως η Πίστη είναι πιο δυνατή από την φωτιά – Άρθρο του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-10-oktwbriou-2013#.UlaI2Rbic8s#ixzz2hJe8zzoi

Exit mobile version