Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αρχηγός μας είναι η Νίκη!

“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, αφήστε τα κοράκια να κράζουν. Ακόμη δεν πεθάναμε για να κατασπαράξουν τα ανυπεράσπιστα λείψανά μας. Ό,τι και να λένε, η πράξη απέδειξε πως τα λόγια τους μπροστά στην ΘΕΛΗΣΗ μας ήταν καπνός, που πήρε μακριά ο αγέρας. Σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μία δυναμική, την οποία όση λάσπη και να ρίξουν δύσκολα θα την ανακόψουν. Αλλά ό,τι και να γίνει αυτός ο αγώνας ήταν, είναι και θα είναι και στο μέλλον υπέροχος! Γράψαμε Ιστορία και αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το αμφισβητήσει”.

Από άρθρο του Αρχηγού υπό τον τίτλο «η Θέληση κινεί βουνά», Δεκέμβριος 2012.

Μεσημέρι της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου και λίγοι Πιστοί έχουν την τύχη να περάσουν από νωρίς τον ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου πρόκειται να μεταφερθεί για να απολογηθεί ο Αρχηγός. Να απολογηθεί επί ενός κατηγορητηρίου το οποίο βασίστηκε σε συκοφαντικά, ψευδή και χαλκευμένα δημοσιεύματα του Τύπου, σε ένα κατασκευασμένο από τους πολιτικούς μας αντιπάλους κομμάτι χαρτί, το οποίο οι ίδιοι βάφτισαν «καταστατικό» και στις μαρτυρίες ψευδομαρτύρων, οι οποίοι για λίγα ευρώ παραπάνω είναι ικανοί να ισχυριστούν πως η Χρυσή Αυγή ευθύνεται τελικά για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία.

Λίγες μόλις ώρες πριν, οι επίσης κατηγορούμενοι συναγωνιστές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος αφήνονται ελεύθεροι, σκορπίζοντας θύελλα ενθουσιασμού στον διωκόμενο Ελληνικό Λαό και τρόμο στα δημοσιογραφικά κοράκια, τα οποία βάλθηκαν να κατασπαράξουν ανθρώπους των οποίων μοναδικό έγκλημα είναι η Αγάπη και ο ασυμβίβαστος Αγώνας για την Πατρίδα και το Λαό μας. Η δίωξη του Αρχηγού και των Συντρόφων μας, είναι δίωξη ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Το αποκαλύπτουν συνταγματολόγοι και ποινικολόγοι οι οποίοι ανήκουν μεν σε αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα, διαθέτουν δε το θάρρος και το ηθικό ανάστημα να σπάσουν την τρομοκρατία της κυβέρνησης και εκείνη των αργυρώνητων δημοσιογράφων- πραιτόρων του Καθεστώτος. Το ομολογεί επίσης, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος τονίζει πως τις διώξεις των Χρυσαυγιτών τις επέβαλαν οι αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Τους νοσηρούς εγκεφάλους που συνέλαβαν το σχέδιο δράσης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, τους αποκάλυψε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, πολιτικός αντίπαλος του Κινήματός μας και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, στον οποίο θα ήταν μάλλον υπερβολικό να αποδοθεί ο τίτλος του «αντισημίτη». Εντούτοις, ο χαρακτηρισμός τούτος, προσδίδεται μετά χαρακτηριστικής ευκολίας στους Έλληνες Εθνικιστές, το Κίνημα των οποίων ανησυχεί ιδιαιτέρως τον διεθνή σιωνισμό, σε βαθμό τέτοιο ώστε να απαιτήσει από την αξιοθρήνητη ελληνική κυβέρνηση την εξάλειψή του. Εξάλειψη η οποία δεν επιχειρείται με όρους πολιτικούς, στα πλαίσια δηλαδή της πολιτικής αναμέτρησης, αλλά με αντισυνταγματικές και παράνομες διώξεις των πολιτικών φρονημάτων του Ελληνικού Λαού. Η εικόνα του σιδηροδέσμιου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής συνοδευόμενου από ένοπλους κουκουλοφόρους της αστυνομίας, αποτελεί ακόμη ένα καρφί στο πολιτικό φέρετρο της πατριδοκάπηλης και εθνοκτόνου δεξιάς συμμορίας και του ίδιου του προέδρου της. Αρκεί να θυμηθεί κανείς το προεκλογικό αντιεθνικιστικό του ντελίριο, όταν παραληρώντας κραύγαζε πως «θα βγάλει τις κουκούλες των ναζί». Τελικά τις κουκούλες δεν τις φορούσαν οι Εθνικιστές, διότι οι Εθνικιστές διεξάγουν ένα νόμιμο Πολιτικό Αγώνα. Αντίθετα, η κυβέρνηση και οι πραίτορές της φορούν την κουκούλα, διότι είναι εκείνοι οι οποίοι επιδίδονται στην άσκηση Πολιτικής Τρομοκρατίας!

Εν πάσει περιπτώσει, η Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ουδέποτε επιχείρησε να αναμιχθεί στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα ούτε του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, ούτε βεβαίως σε εκείνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αντιδιαστολή, είναι οι σιωνιστικές οργανώσεις Ευρώπης και Αμερικής και ταυτόχρονα οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ εκείνες που αναμιγνύονται στην ελληνική πολιτική ζωή, απαιτώντας την εξόντωση των Ελλήνων ΕθνικιστώνΩς εκ τούτου, είναι μάλλον πιο κοντά στην πραγματικότητα να χαρακτηριστούν εκείνοι «ανθέλληνες», παρά εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές «αντισημίτες». Εκείνο το οποίο εμείς οι Εθνικιστές διεκδικήσαμε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε, είναι την δίκαιη απαίτηση του Ελληνικού Λαού να αποκτήσει την Ελευθερία του, ίσα δικαιώματα με τα άλλα Έθνη και βεβαίως, να ορίζει μόνος τις τύχες της Πατρίδος του.

Τούτο το αναφαίρετο δικαίωμα του Ελληνικού Λαού, επιχειρεί να του στερήσει η κυβέρνηση Σαμαρά, η υπεύθυνη μαζί με τους συνεταίρους του ΠΑΣΟΚ, για την εξαθλίωση του Λαού μας. Εάν, όπως διακηρύσσουν οι πολιτικοί απατεώνες της μίζας και της διαφθοράς, στόχος της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής ήταν η «προστασία της Δημοκρατίας», τότε το πλέον δημοκρατικό μέτρο αντίδρασης θα ήταν η λαϊκή ετυμηγορία, η προσφυγή στις κάλπες για να αποφασίσει ο κατά το Σύνταγμα «κυρίαρχος» Ελληνικός Λαός. Αντ’ αυτού, οι ψευτοδημοκράτες της διαφθοράς και της εξαθλίωσης, οι καθηγητές της υποκρισίας και του ψεύδους προσέφυγαν στην επιλογή της πολιτικής τρομοκρατίας, των αντισυνταγματικών διώξεων και της φίμωσης της φωνής 500.000 Ελλήνων! Επί της ουσίας και κατά τρόπο παράνομο και ανήθικο, οι ψευτοδημοκράτεςαντικατέστησαν την λαϊκή κυριαρχία με την απόλυτη κυριαρχία του προέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι φυσικά, δεν έδρασαν αυτοβούλως αλλά κατόπιν εντολών ξένων κέντρων εξουσίας, ως ομολόγησε ο κύριος Ρουπακιώτης. Στόχος λοιπόν της αντεθνικής κυβέρνησης, δεν ήταν η νομιμότητα την οποία άλλωστε κατακρεούργησαν, αλλά η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ξένων. Ποιά είναι λοιπόν η εγκληματική συμμορία, η Χρυσή Αυγή ή η κυβέρνηση Σαμαρά;

«Η δική μας Ελλάδα, η Ελλάδα των ονείρων μας, δεν είναι προτεκτοράτο. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Σε αυτήν την Γή, την ποτισμένη με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, γεμάτης Αίμα και Δόξα, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται»Αυτά δήλωνε ο Αρχηγός μας, ορίζοντας κατά τρόπο σαφή και ξεκάθαρο, τον απαρέγκλιτο πολιτικό και ιδεολογικό άξονα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και εκφράζοντας την θέληση εκατομμυρίων ελληνικών καρδιών. Θα μπορούσε η κυβέρνηση των λογιστών και των κλητήρων της Τρόικα, των υπηρετών της διεθνούς τοκογλυφίας, να πλήξει την Χρυσή Αυγή στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης; Με κανέναν τρόπο! Γι’ αυτό επιδιώκουν να παρουσιάσουν στο Λαό μας τη Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση», τον Αρχηγό και τους συναγωνιστές μας δε, ως ποινικούς εγκληματίες. Πρόκειται μάλλον περί «συμπτώσεως» το γεγονός πως η συγκεκριμένη τακτική αντιμετώπισης των μελλοντικών επαναστατών, περιγράφεται επακριβώς από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών: «για να αφαιρέσουμε το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα, θα τους καθίζουμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων δίπλα με τους κλέφτες, τους δολοφόνους και τους κάθε λογής φτηνούς και ταπεινούς εγκληματίες. Τότε η κοινή γνώμη θα συγχύσει στη σκέψη της αυτή την κατηγορία των εγκληματιών με τον εξευτελισμό των άλλων και θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια περιφρόνηση. Είμαστε διατεθειμένοι (και ελπίζω ότι το έχουμε κατορθώσει) να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να καταπολεμήσουν τις επαναστάσεις μ’ αυτό τον τρόπο».

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, είναι πλέον απόγευμα και περιμένουμε τον Αρχηγό. Κάποιοι είπαν πως θα έρθει μετά τις 7. Οι δημοσιογράφοι έχουν στηθεί σε κάθε γωνιά του κτιρίου 6, αναμένοντας το θέαμα του σιδηροδέσμιου «εγκληματία» για τα βραδινά δελτία της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Εκείνοι που αποθέωναν τους πρωθυπουργούς που εξαθλίωσαν το Λαό μας, εκείνοι που απέκρυψαν όλα τα μεγάλα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, εκείνοι που τρομοκρατούσαν τους Έλληνες με το δίλημμα «μνημόνιο ή χρεοκοπία», έχουν τώρα λάβει θέση στα τηλεοπτικά παράθυρα για να εξαπολύσουν τη χαιρεκακία τους και την ανακούφιση -αναμφίβολα- που θα τους προσφέρει η προσωρινή κράτηση του μεγάλου τους εχθρού. Ποιό είναι όμως, πέρα από τις αθλιότητες περί «εγκληματικής οργάνωσης» τις οποίες προβάλλουν οι γκάνγκστερς της πολιτικής και της δημοσιογραφίας προσπαθώντας να πείσουν τον δοκιμαζόμενο Λαό, το έγκλημα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής;

Το έγκλημα του Αρχηγού είναι ότι αρνήθηκε να βλέπει το Λαό του να πεθαίνει! Το έγκλημα του Αρχηγού είναι ότι ξεσήκωσε την Ελληνική Νεολαία, τους άνεργους, τους τίμιους και αδικημένους εργάτες, τους αγρότες, όλους εκείνους που αρνούνται να σκύβουν το κεφάλι στα κόμματα της διαφθοράς και της μίζας. Έγκλημα του Αρχηγού και κατ’ επέκταση έγκλημα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ήταν η απόφαση να καταφύγει στο νόμιμο πολιτικό αγώνα ενάντια στην ολιγαρχία του πλούτου, η οποία ελέγχει την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της Πατρίδος, ξεπουλώντας τον ιδρώτα των Ελλήνων και υπηρετώντας το διεθνές κεφάλαιο σε βάρος των συμφερόντων του Λαού και του Έθνους μας. Έγκλημα του Αρχηγού υπήρξε το τσάκισμα του τρομοκρατικού διλήμματος «ευρώ ή χρεοκοπία» και η από βήματος της Βουλής απάντηση «ΠΑΤΡΙΔΑ», στο ουσιαστικό δίλημμα των καιρών μας, που είναι «ευρώ ή Πατρίδα». Έγκλημα του Αρχηγού είναι το γεγονός πως έδωσε ελπίδα σε ένα Λαό τον οποίο οι κυβερνώντες θέλουν γονατιστό και υποταγμένο στη θέληση των ξένων, σε έναν Λαό που πληρώνει σκληρά και άδικα τα πραγματικά εγκλήματα της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της μεταπολίτευσης. Έγκλημα του Αρχηγού, υπήρξε το γεγονός πως σε μια εποχή προσκυνημένων και δειλών, χάραξε ένα Νέο Όραμα στις ελληνικές καρδιές, το όραμα του Εθνικού Λαϊκού Κράτους, ενός Κράτους ελεύθερου από τους διεθνείς τοκογλύφους, ενός Κράτους αυθεντικά Ελληνικού!

Η ώρα ζυγώνει τις 8 και η αναταραχή των εκπροσώπων του τύπου και συνάμα τα συνθήματα των Συναγωνιστών μας που βρίσκονται εξωτερικά των δικαστηρίων, προδίδει τον ερχομό των κρατικών υπαλλήλων με τις κουκούλες, μαζί με το σπουδαίο τους «λάφυρο». Τα ΥΜΕΤ έχουν σχηματίσει ένα μικρό διάδρομο απ’ όπου θα μεταφερθεί ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Συνωστιζόμαστε εμείς οι λίγοι τυχεροί, πίσω από τις διμοιρίες και τους λυσσασμένους στρατευμένους δημοσιογράφους. Η πόρτα του μαύρου τζιπ ανοίγει και οι αστυνομικοί βιάζονται να βγάλουν τον «εγκληματία». Το σύνθημα «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή» βγαίνει από τα στόματα μερικών δεκάδων, όμως ακούγεται σα να εξέρχεται από ένα και πλέον εκατομμύριο Έλληνες οι οποίοι στέκουν περήφανα στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο Αρχηγός περιφρονώντας τόσο τους δεσμώτες όσο και τα όρνεα του δημοσιογραφικού κανιβαλισμού, μας κοιτά αποφασιστικά και χαμογελά. Εμείς έπρεπε να του δίνουμε θάρρος, αλλά μας δίνει εκείνος! Εμείς έπρεπε να του φωνάξουμε πως στεκόμαστε στο πλευρό του, όμως εκείνος μ’ ένα μόνο χαμόγελο μας βροντοφωνάζει νοερά: «βαστάτε γερά Σύντροφοι, δε θα μας λυγίσουν, θα Νικήσουμε»! Προχωρά ατάραχος, κουβαλώντας στις πλάτες του τις τύχες ενός ολόκληρου Έθνους, σε δρόμο σκοτεινό, τον οποίο όμως φωτίζει η άσβεστη φλόγα της Αλήθειας και της Πίστεως. Κάθε του βήμα, σ’ αυτά τα λίγα μέτρα, κι ένας από τους λόγους του: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, κάνει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα και η λάσπη τους όσα ΜΜΕ και εάν διαθέτουν δεν πρόκειται να βρει ανταπόκριση στον Ελληνικό Λαό!  Σε αυτό το θλιβερό βασίλειο της Δανιμαρκίας, στο οποίο. όλα πάνε καλά(!) και το μοναδικό πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι φανερό ότι η “δημοκρατία” τους τελειώνει εκεί όπου αρχίζει να απειλείται το αμαρτωλό καθεστώς τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει γίνει ο εφιάλτης τους… Δεν θα είχαν κανέναν λόγο να έχουν εφιάλτες εάν είχαν ήσυχη την συνείδησή τους»! Κι επιπλέον: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει χιλιοστό πίσω σε αυτά που είχε και προεκλογικά εξαγγείλει, δηλαδή στην καταγγελία του εξωτερικού χρέους ως επαχθούς. Επίσης, εάν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγουμε από το ευρώ, δεν μας καίγεται καρφί! Ζήσαμε με την δραχμή χιλιάδες χρόνια, έως το 2000, και σήμερα προσπαθούν με έναν ανείπωτο παραλογισμό να μας πείσουν ότι εάν αύριο φύγουμε από το ευρώ, ξαφνικά όλα θα μαραθούν σε αυτόν τον Τόπο, δεν θα υπάρχει καν αέρας να αναπνεύσουμε. Σας καλώ να κηρύξουμε μια Εθνική Σταυροφορία. Πίσω στην Εθνική παραγωγή! Να αγοράζετε μόνο Ελληνικά προϊόντα, που έχουν κατασκευαστεί σε εταιρείες, μάλιστα, που απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους. Να κάνουμε τον Εθνικό Προστατευτισμό δόγμα από μόνοι μας. Οι Έλληνες για τους Έλληνες! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει θέσεις και κοινοβουλευτικό έργο. Πάνω από 1.050 ήταν οι επερωτήσεις που έχουν κατατεθεί τους τελευταίους μήνες από τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όμως, κανένα κανάλι δεν είπε λέξη. Ακούει, όμως, ο Λαός, και γι’ αυτό σε όποια πόλη της Ελλάδος και να πάμε, μας αγκαλιάζει. Μας έπεσε βαρύ το χρέος και το καθήκον, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να σηκώσουμε ψηλά την Σημαία μιας Εθνικής σταυροφορίας. Δηλώνω μετά πάσης τιμής ότι θα φανούμε αντάξιοι της αποστολής μας»!

Ο Αρχηγός απευθύνεται και σ’ εκείνους ακόμη που δείχνουν να κιοτεύουν, υπενθυμίζοντάς τους:«Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι για κάθε Έλληνα επίκαιρος ο αιώνιος στίχος του Ανδρέα Κάλβου: “ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΛΚΕΟΝ ΧΕΡΙ ΒΑΡΥ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΖΥΓΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΣ ΕΧΩΣΙ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”. Με γνώμονα και οδηγό τα λόγια του ποιητή ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του».

Η απόφαση της προσωρινής κράτησης του Αρχηγού, είναι απολύτως αναμενόμενη. Η εις βάρος του δίωξη, είναι ξεκάθαρα πολιτική και τυχόν απελευθέρωση του, θα σήμαινε την πτώση της κυβέρνησης των νεογενίτσαρων. Επιπρόσθετα, η προσωρινή κράτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής είναι άγραφος όρος προκειμένου ο κύριος Σαμαράς και η κυβερνητική κουστωδία να επισκεφθεί το Ισραήλ. Ο Αρχηγός όμως, τους έχει δώσει την απάντησή του από τον Ιούνιο ακόμη του 2012: «Ένα μήνυμα προς τα ανθρωπάκια και τους κρατικούς υπαλλήλους της συμφοράς, που νομίζουν ότι μπορούν να σβήσουν μια φλόγα που είναι προορισμένη να καίει αιώνια: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»!

Μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, στις Τοπικές μας Οργανώσεις, στις πολιτικές μας δράσεις, στα σπίτια των Ελληνικών οικογενειών όπου η προπαγάνδα των καναλιών είναι πια ανεπιθύμητη και αναποτελεσματική, ο Αρχηγός μας προπορεύεται και μας δείχνει το δρόμο του Καθήκοντος. Και το δικό μας καθήκον, το έχει προσδιορίσει από τον Δεκέμβριο του 2012:

«Έλληνες ψηλά το κεφάλι, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ψηλά τις Σημαίες. Μόνο εκεί όπου υπάρχουν τάφοι, υπάρχει και ανάσταση είχε γράψει ο μεγάλος φιλόσοφος από τον μακρινό Bορρά. Ας κάνουμε λοιπόν αυτήν την κρίση ευκαιρία για λύση και μέσα από την απελπισία ας δούμε την άλλη όψη των πραγμάτων, ας δούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων φτύνει κατάμουτρα την ένοχη εξουσία και τα φερέφωνά της, τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων». Ας δούμε ότι ζούμε σε μια χώρα ευλογημένη από τον Θεό, σε μια χώρα πλούσια και πλούσια όχι μόνον σε υλικά αγαθά, αλλά πλούσια και στην ψυχή! Ας δούμε προπαντός ότι εμείς οι λίγοι, οι αμετανόητοι και πάντοτε πιστοί σήμερα πλέον μετρούμε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων στο πλευρό μας!

Μας λένε κόμμα του μίσους… Όμως, αυτοί είναι που τρέφουν  τόσο βαθύ και αβυσσαλέο μίσος εναντίον μας. Εμείς στην πραγματικότητα είμαστε το κόμμα της αγάπης, της αγάπης για Ελλάδα και Ελευθερία και ναι, μισούμε, μισούμε, όμως και πολεμάμε με πάθος μόνον αυτούς που μισούν την Πατρίδα μας»!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-archhgos-mas-einai-h-nikh#.UlaJNRbic8s#ixzz2hJeb52v0

Exit mobile version