Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταστρατηγούν κάθε έννοια δικαίου: Το φιλτράρισμα των ψευδομαρτύρων

Αυτό που βιώνει ο Ελληνικός λαός εδώ και μέρες, με την παράνομη και αντισυνταγματική συμπεριφορά έναντι της Χρυσής Αυγής είναι γνωστό. Παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών, στημένες κατηγορίες και μεθοδεύσεις που ξεπερνούν τα όρια. Είδαν ότι δεν τους βγαίνει.

Νόμιζαν ότι θα πλήξουν τον κορμό του Εθνικιστικού και Κοινωνικού Κινήματος στην πατρίδα μας. Δεν το κατάφεραν, δεν τους βγήκε. Και ξεχύθηκαν δεξιά και αριστερά να βρουν μάρτυρες, οι οποίοι καταθέτουν υπό «καθεστώς προστασίας», για να πουν ότι περνάει από την νοσηρή φαντασία και το μυαλό τους για δήθεν εγκλήματα που έχει κάνει η «Χρυσή Αυγή». Ακούσαμε για όπλα, για οβίδες, για βασανιστήρια, για αρνιά σφαγμένα. Και όπου του καπνίσει του καθενός, πετάει ένα όνομα, έτσι για να υπάρχει.

Ακούσαμε για μάρτυρες Γ, Δ, Ε. Έτσι, χωρίς όνομα, όπως έλεγε κάποτε μία ραδιοφωνική εκπομπή. Ποιοι είναι όλοι αυτοί  οι  μάρτυρες, ποιό είναι το ποιόν τους; Άνθρωποι με ποινικό παρελθόν, βιαστές, παιδεραστές, τοξικομανείς, άνθρωποι με αμφίβολο κοινωνικό υπόβαθρο. Αυτοί είναι οι μάρτυρες που «ενοχοποιούν» ένα Πολιτικό Κόμμα. Δεν στέκουν τα κατηγορητήρια του κου Βουρλιώτη, που δεν μπήκε ούτε στον κόπο τουλάχιστον να μην αντιγράψει την κατάθεση του μάρτυρα δημοσιογράφου της γνωστής εφημερίδας όργανο των τρομοκρατών, αλλά να την κάνει μέρος του κατηγορητηρίου. Δεν στέκει η προπαγάνδα, δεν στέκει η παραπληροφόρηση. Δεν μπορούν να πείσουν κανένα.

Και τώρα, που βλέπουν ότι έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, αρχίζουν άλλη μεθόδευση, όπως γράφεται και στον Τύπο. Δεν θέλουν κάτι άμεσα, δεν θέλουν τώρα άλλες διώξεις και συλλήψεις, αλλά «συλλογή αποδείξεων». Και επειδή, λένε, οι μάρτυρες που επιθυμούν να καταθέσουν είναι πολλοί, θα πρέπει να «φιλτραριστούν» από την εισαγγελία για να ελεγχθεί η αξιοπιστία τους πριν κληθούν για κατάθεση ενώπιον των ανακριτών.

Οι άνθρωποι αυτοί, η ομάδα για την ακρίβεια γύρω από Σαμαρά – Βενιζέλο, που «χειρίζεται» το ζήτημα της προσπάθειας φίμωσης του Εθνικιστικού Κινήματος, έχουν χάσει κάθε αίσθηση μέτρου. Το ότι είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι το ξέραμε όλοι. Εδώ, μέρα με την ημέρα, αποδεικνύεται ότι ξεφεύγουν από κάθε στοιχειώδη κανόνα όχι λογικής, γιατί δεν έχουν, αλλά έστω απλής σκέψης.

Μιλάνε για «φιλτράρισμα» μαρτύρων, προκειμένου να ελέγχεται η αξιοπιστία τους για να καταθέσουν. Τι θα πει κύριοι «φιλτράρισμα» μαρτύρων»; Από την στιγμή που ήδη έχουν καταθέσει μάρτυρες αμφιβόλου κοινωνικής υποστάθμης, για τι διαδικασία ακριβώς μιλάμε; Με ποια λογική μία Εισαγγελία, ειδικοί ανακριτές, ένας ολόκληρος μηχανισμός, ακούει τον κάθε έναν που μπορεί να λέει , όχι μόνο για τους βουλευτές της «Χρυσής Αυγής», αλλά και για τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, το οτιδήποτε.

Με ένα γράμμα μπροστά, με ένα «Α» η «Β», μπορεί να κατηγορούνται άνθρωποι και να στοχοποιούνται πολιτικές  απόψεις; Πώς μπορεί ένας εποπτεύων Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να δέχεται τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και γελοιότητες; Το άρθρο 9, παρ. 5 του Ν. 2928/2001, του σχετικού Νόμου με τρομοκρατία και εγκληματικές οργανώσεις αναφέρει ρητά πως: «5. Αν δεν έχουν αποκαλυφθεί τα στοιχεία ταυτότητας του μάρτυρα, μόνη η κατάθεσή του δεν είναι αρκετή για την καταδίκη του κατηγορουμένου…».

Αυτά λέει ο Νόμος, αυτά λένε οι διατάξεις. Προφανώς για τους σκευωρούς και όσους «υλοποιούν» το εγκληματικό σχέδιο για τις παράνομες διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, αυτά δεν έχουν σημασία. Ένα έχει σημασία: πως οι παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, οι παράνομες διώξεις, θα καταρρεύσουν όσα «φιλτραρίσματα» και αν κάνουν κάποιοι στον οποιονδήποτε καθ΄ υπόδειξη ψευδομάρτυρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-filtrarisma-twn-pseudomarturwn#.Ulbk-9J9B5E#ixzz2hLF3tn7z

Exit mobile version