Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοκ στον Alpha: Σταθερά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή διατηρεί την εκλογική της δύναμη!

Το κανάλι των γερμανών έχει πάρει εργολαβία τον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής. Με άθλιες και χυδαίες επιθέσεις γεμάτες ψέμματα και συκοφαντίες προσπαθεί να κρατήσει τους Έλληνες ψηφοφόρους μακριά από τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Σήμερα οι Βερύκιος και Σρόιτερ βάφτισαν… χρυσαυγίτες έναν πασοκτζή και έναν αλβανό που χτύπησαν έναν αιγύπτιο στην Σαλαμίνα. Παρά τα εκατομμύρια που ξοδεύονται και τον ατελείωτο τηλεοπτικό χρόνο που σπαταλούν, τελικά δεν καταφέρνουν απολύτως τίποτα.

Σε δημοσκόπηση της Marc που έγινε κατ’ εντολήν του Alpha και δημοσιεύεται σήμερα, η Χρυσή Αυγή διατηρεί την εκλογική της δύναμη και παραμένει σταθερά τρίτο κόμμα. Το ποσοστό 7,1% που μας αποδίδεται δεν έχει βέβαια καμία σχέση με την πολιτική πραγματικότητα. Όταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος άγγιζε το 20%, η εν λόγω εταιρία μας έδινε γύρω στο 9%. Από το συνολικό αποτέλεσμα γίνεται προφανής η προσπάθεια διάσωσης της ΝΔ που στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει. Όσο πιέζουν το Εθνικιστικό Κίνημα οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υπάλληλοί τους, τόσο συσπειρώνονται οι Έλληνες πολίτες γύρω μας. Κατανοούν πως είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να αγωνιστεί για το εθνικό συμφέρον και να χτυπήσει όσους το επιβουλεύονται.

Έγραψε σχετικά το έγκυρο defencenet.gr: – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

Στην τρίτη θέση και με μεγάλη διαφορά από τα δύο κόμματα που εμφανίζονται στην τέταρτη θέση, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ,  φέρει δημοσκόπηση της εταιρείας η εταιρεία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha τους απηνώς διωκόμενους Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

Στην πρόθεση ψήφου (δηλαδή απόλυτη έκφραση θετικής ψήφου) η ΧΑ κερδίζει το 7,1% των ψήφων. Tον περασμένο Απρίλιο κατέγραφε 9,7% στην απόλυτη πρόθεση ψήφου. Αν περιλάβουμε και όσους φοβούνται, για ευνόητους λόγους, να απαντήσουν ότι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, ίσως και να μην υπάρχει η παραμικρή μείωση στην ισχύ του κόμματος.

Η αμέσως προηγούμενη μέτρηση της Marc τους έφερε στο 9,4%.Tον περασμένο Απρίλιο με αναγωγή επί των αναποφάσιστων η εκλογική επιρροή του κόμματος αυξανόταν στο 12%, άρα και τώρα μπορούμε να μιλάμε ότι η εκλογική επιρροή θα είναι στο 9% περίπου! Είναι πραγματικά απίστευτο, σε σχέση με αυτό που συμβαίνει. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν υψηλότερα την Χρυσή Αυγή από τον Ιούλιο του 2012. Με όλο αυτό που συμβαίνει ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι είναι “πολύ σκληροί για να πεθάνουν”;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sok-ston-alpha-stathera-trito-komma-h-chrush-augh-diathrei-thn-eklogikh-ths#.UlbuhdJ9B5E#ixzz2hLPMj5t1

Exit mobile version