Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η φαυλοκρατία πνέει τα λοίσθια

Ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικοί νεομάρτυρες της μισαλλοδοξίας και του παρακράτους. Διώκονται μόνο για τις πατριωτικές τους ιδέες. Δεν θέλει το σύστημα να χάσει τα προνόμιά του και τις μίζες του και συσπειρώθηκαν κανάλια και εφημερίδες σε ένα άδικο και ψευδές υβρεολόγιο εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Εγκληματική οργάνωση είναι αυτή που μοιράζει τρόφιμα στους ταλαίπωρους συνέλληνες; Που προσπαθεί για το υγιές εμπόριο μετά από την αδράνεια των αστυνομικών να ελέγξουν το παρεμπόριο των παράνομων; Ή που προστατεύουν τους ανήμπορους γερόντους από την μανία των λαθρομεταναστών.

Ο ανίκανος πρωθυπουργός αφού πήρε τα εύσημα από το Αμερικανοσιωνιστικό λόμπυ, περιφέρεται ανά τον κόσμο ζητώντας επενδυτάς, την στιγμή που καθημερινά κλείνουν επιχειρήσεις και βιομηχανίες, ενώ μπορούσαν να στηριχτούν και να συνεχίσουν το έργο τους.

Η βία για τους κυβερνώντες είναι μονόπλευρη. Βία δεν είναι ξαφνικά να μείνεις άνεργος, να μείνεις νηστικός, να αργοπεθαίνεις χωρίς φάρμακα, να ξενιτεύεσαι, να αυτοκτονείς; Αυτή είναι η πραγματική βία. Αλλά γι΄ αυτά σιγούν. Ο ακριβοδίκαιος όμως λαός θα πάρει την εκδίκησή του, γιατί τους κατάλαβε έστω και αργά.

Γ.Κ.Ζ.
ΒΟΛΟΣ

Πολύ κοντά στα κρυμμένα τανκς της Χρυσής Αυγής η Αντιτρομοκρατική – ΒΙΝΤΕΟ

Η σκέψη μας είναι μαζί σας και κυρίως σε αυτούς που είναι στη φυλακή γιατί αρνήθηκαν να προσκυνήσουν. ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ!!! Ο Λαός βλέπει το καρναβάλι που έχει στηθεί κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και αηδιάζει. Ο πανικός τους από την άνοδο της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στο ζενίθ του και σαν αποτέλεσμα αυτού είναι να γελοιοποιούνται όλο και πιο πολύ καθημερινώς με τις ”νέες” αποκαλύψεις που προβάλλουν (ένας φαύλος κύκλος). Η εκτίμηση μου είναι ότι αν τώρα γίνονταν εκλογές η Χρυσή Αυγή θα ήταν ίσως πρώτο κόμμα. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Την άνοιξη η Αθήνα θα έχει Δήμαρχο Πατριώτη και έπεται συνέχεια! Θυμηθείτε είστε η βούλησή μας. Ούτε ΒΗΜΑ πίσω. Για τη Πατρίδα τη Θρησκεία την Οικογένεια.
Κωνσταντίνος

Το φιλτράρισμα των ψευδομαρτύρων

Στη φυλακή οι αθώοι Έλληνες Εθνικιστές βουλευτές μας με τον Γ.Γραμματέα μας και ελεύθεροι οι υπεύθυνοι της εθνικής καταστροφής που έφερε το μνημόνιο στην πατρίδα μας. Η Δικαιοσύνη γιατί δεν εξετάζει τόσα στοιχεία διαφθοράς και με ψευδομαρτυρίες διαπομπεύει υπολήψεις;  Αυτά που είπε ο κ. Πάγκαλος περί διώξεων ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί κανείς εισαγγελέας δεν τα εξέτασε;  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ως Έλληνες φορολογούμενοι ελεύθεροι πολίτες, να γίνουν οι αρμόδιες-απαραίτητες νομικές διαδικασίες για τον τρόμο και φόβο που προξένησαν αφενός οι απειλές του κ.Πάγκαλου προς τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και οι ειρωνικές επίσης απειλές αλλά με σκοπό πάλι να δημιουργήσει φόβο και ταραχή, του κ.ΠρετεΝτέρη που σε δελτίο ειδήσεων των οκτώ του Μέγκα και σε ώρα που ακούει όλη η Ελλάδα και βλέπει ειδήσεις, ξεστόμιζε τα άκρως εκφοβιστικά λόγια για τους ψηφοφόρους μας και έψαχνε τρόπο τι να μας κάνει εμάς τους υπόλοιπους 495.000 τώρα που καθάρισε με τους 3 προς το παρόν βουλευτές. Επειδή και τα λεγόμενα του κ.Πάγκαλου και κ.Πρετεντέρη έφεραν τρόμο, φόβο και ταραχή στην προσωπική, κοινωνική και οικογενειακή μας γαλήνη, παρακαλούμε το Κίνημα και ιδιαίτερα το νομικό τμήμα του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ για κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου ΑΜΕΣΑ!

A.B.

Ο Πασοκτζής και ο αλβανός που βαφτίστηκαν Χρυσαυγίτες

Καλησπέρα. Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για την τιμιότητα του την ανιδιοτέλεια του και την ανδρεία του. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν άνθρωπο παλικάρι, έναν από τους λίγους που τολμά να πει την αλήθεια και που θυμίζει τους τίμιους πατριώτες που κατά καιρούς βλέπαμε στο παρελθόν. Είδα με μεγάλη χαρά χτες 8 Οκτωβρίου την μεγάλη δημοσκόπηση από τη Ζουγκλα.gr. Ο κόσμος σταμάτησε να τους πιστεύει. Μέσα στις συλλήψεις η Χρυσή Αυγή να παίρνει 15%. Υπάρχει ελπίδα… Έχουμε κουραστεί να ακούμε να κλέβουνε χρήματα, να παίρνουνε μίζες, να υπερτιμολογούνται έργα, να καταπατείται το Σύνταγμα και να μην γίνεται ποτέ τίποτα και μάλιστα οι φταίχτες να ανταμείβονται. Έχουμε κουραστεί από τη διαφθορά. Ζητείται άνθρωπος που να μπορεί να πει την αλήθεια και να τα αλλάξει όλα αυτά… Και έχει βρεθεί… Κύριε Μιχαλολιάκο, αν μπορούσαμε θα σκεπάζαμε όλο το κτίριο της φυλακής με μια τεράστια σημαία γαλανόλευκη για να σου κάνει συντροφιά. Όπως σου αξίζει. Ο λαός σε περιμένει…

Σ.Τ.

13 + 2 στοιχειοθετημένες κακουργηματικές υποθέσεις της “εγκληματικής οργάνωσης” Νέα Δημοκρατία

Να θέλεις την χώρα σου καθαρή.. είναι έγκλημα

Να θέλεις να κοιμάσαι ήσυχος.. είναι έγκλημα

Να διεκδικείς τα πιστεύω σου.. είναι έγκλημα

Να παλεύεις καθημερινά για να κρατήσεις το σπίτι σου.. είναι έγκλημα

Να πολεμάς κάθε τι κακό γύρω σου.. είναι έγκλημα

Να είσαι εθνικιστής.. είναι έγκλημα

Έγκλημα είναι… να μην αγαπάς την χώρα σου… Και πραγματικά λυπάμαι αλλά είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες και δεν ξέρω πραγματικά ποιος αγαπάει τι..

Τι δεν είναι έγκλημα κύριοι;

Να παίρνεις από τον άνεργο Έλληνα το τελευταίο του ευρώ.. δεν είναι έγκλημα

Να κόβεις από τον συνταξιούχο την σύνταξη του.. δεν είναι έγκλημα

Να βλέπεις παιδάκια να πεινάνε στο σχολείο τους.. δεν είναι έγκλημα

Να είσαι κουμουνιστής.. δεν είναι έγκλημα

Να είσαι αναρχικός.. δεν είναι έγκλημα

Να είσαι ανθέλληνας.. δεν είναι έγκλημα

Να φοβάσαι να φοράς κόκκινο μπλουζάκι επειδή είσαι Ολυμπιακός, πράσινο γιατί είσαι Παναθηναικός, μαύρο μπλουζάκι για να μην σε περάσουν για Χρυσαυγίτη.. Γιατί κάποιος θα είναι εκεί να σε μαχαιρώσει πισώπλατα. Και αν αυτός ο κάποιος είναι αριστερός ο Σύριζα θα είναι δίπλα του. Αυτό είναι έγκλημα..

Στην Ελλάδα του 2013 είμαστε; Σε ποια Ελλάδα ζούμε; Έχουμε δημοκρατία;

Και την ώρα που όλοι ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή, οι δημοκράτες πολιτικοί μας, μας πουλάνε έναν έναν…

Μίσος παντού σήμερα… Και ντρέπομαι, εξοργίζομαι… Αναρωτιέμαι πως φτάσαμε ως εδώ..

Οι Έλληνες έγιναν οι μαριονέτες τους.. Και αυτοί που αντιστάθηκαν τους συνέλαβαν…

Είμαστε κοντά σας συναγωνιστές..

ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ

Θ.

Σκάει η φούσκα των στημένων διώξεων

Μία ερώτηση που ίσως ρίξει λίγο φως στο πόσο γελοίοι είναι οι δημοσιογράφοι και αυτά που παρουσιάζουν. Το ίδιο ισχύει και για τους όσους φωτογραφίζουν ως «πειστήρια» τα αεροβόλα όπλα. Τις τελευταίες ημέρες, με τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής, διαβάζουμε συχνά στις πανηγυρικές ανακοινώσεις της αστυνομίας του Δένδια –τις οποίες αναμεταδίδουν οι… μυστικοί αστυνομικοί των καναλιών- ότι στο σπίτι του τάδε ή του δείνα βρέθηκαν όπλα. Ρίχνοντας μια προσεκτικότερη ματιά, διαβάζουμε πως πρόκειται για αεροβόλα. Απαγορεύεται, όμως, η κατοχή αεροβόλων; ΟΧΙ! Άλλωστε, σύμφωνα με τον νόμο, για την αγορά τους ΔΕΝ χρειάζεται άδεια οπλοκατοχής, παρά μόνον να έχει συμπληρώσει ο ενδιαφερόμενος το 18ο έτος της ηλικίας του.

Ε.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-11-oktwbriou-2013#.Ulcrihbic8s#ixzz2hMSvhJFQ

Exit mobile version