Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παραδέχτηκε και ο Στουρνάρας: Έρχονται νέα μέτρα!

Μόνη της έχει απομείνει η κυβέρνηση στην υποστήριξη του μυθεύματος ότι δήθεν «θα έρθει ανάπτυξη». Πλέον ουδείς αναμεταδίδει αυτή την κακόβουλη ψευδολογία, που αποκλειστικό σκοπό είχε την αλίευση ψηφοφόρων για την συγκυβέρνηση του μνημονίου. Μόνοι σταθεροί υποστηρικτές της κυβερνήσεως είναι πλέον τα ελλαδικά κανάλια των «εργολάβων», τα οποία πιστά και τυφλά υπακούουν τις εντολές της εξουσίας, αρκεί αυτή να τους δίνει τα «δωράκια» τους.

Μετά το ΔΝΤ και το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, τώρα έρχεται και το Bloomberg να επιβεβαιώσει ότι συντόμως θα έρθουν νέα μέτρα, συνοδευόμενα από ένα νέο μνημόνιο, αφού μία νέα κρίση θα έρθει μετά την λήξη της παροχής δόσεων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Bloomberg: «η Ελλάδα θεωρούταν πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να πιάσει το πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, αλλά οι προβλέψεις ήταν υπερεκτιμημένες. Η φοροεισπρακτική πολιτική έχει βουλιάξει. Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε ύφεση». Κοινώς ο Στουρνάρας έλεγε ψέμματα για την ύπαρξη πρωτογενούς πλεονάσματος και ο Σαμαράς επίσης ψέμματα για τον ερχομό της «ανάπτυξης». Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που ο πρωθυπουργός λέει ψέμματα στον Λαό, άλλωστε με ψέμματα εκλέχτηκε.

Όμως το Bloomberg, το πάει ακόμα παραπέρα επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα τρομακτικά μετέδωσε το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής για βέβαιο ερχομό νέων μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού«Πρωτογενές πλεόνασμα δεν υπάρχει και χωρίς νέο κούρεμα του χρέουςετοιμαστείτε για νέα μέτρα προκειμένου να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό άνω των 6 δις ευρώ για το 2015-2016», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω μπορεί να παρουσιάζονται ως καινούργια από τα ΜΜΕ και τους συγκεκριμένους οργανισμούς, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου καινούργια. Όταν όλοι αυτοί μιλούσαν για το «πρόγραμμα» ή το «πιο σοβαρό κείμενο στην χώρα», όπως το χαρακτήρισε σήμερα ο Στουρνάρας, η Χρυσή Αυγή είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας λόγο για μία καταστροφική και αδιέξοδη πολιτική, που ως μόνο της αποτέλεσμα θα είχε την καταστροφή της χώρας. 

Μετά από αυτό τον καταιγισμό διαψεύσεων που έρχονται από παντού, ο υπουργός, αναγκάστηκε να ομολογήσει αυτό που τόσο καιρό δεν τολμούσε να πει, δηλαδή ότι συντόμως θα έρθουν νέα μέτρα. Αφού έπλεξε το “αγιογραφικό” εγκώμιο του μνημονίου, είπε στην βουλή ότι “όταν θα φέρουμε τα νέα μέτρα στη Βουλή θα τα ψηφίσετε και εσείς”, απευθυνόμενος στον Απόστολο Κακλαμάνη του ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bloomberg-h-ellada-bouliazei-erchontai-nea-metra#.UlgAYdLxp8M#ixzz2hQ9fNIs2

Exit mobile version