Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός και τραυματίες στην Πάτρα από ρομά που πυροβολούσαν αδιακρίτως – ΒΙΝΤΕΟ

Μία ανυποψίαστη κάτοικος της περιοχής τραυματίστηκε στο μάτι

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ώρες στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα. Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία πήγε να κάνει έλεγχο σε σπίτι ρομά στην περιοχή για κλοπιμαία. Το συγκεκριμένο σπίτι χαρακτηρίζεται ως «κάστρο», στο οποίο δεν μπορεί κανείς να μπει.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, βγήκε ο θείος της οικογένειας με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε στην διασταύρωση Μίνωος και Ευρισθέως και άρχισε να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, εμφανή είναι τα χτυπήματα από τους πυροβολισμούς στο περιπολικό.

Ο άνδρας κατόπιν ταμπουρώθηκε με όπλο στο γεφυράκι του Διακονιάρη. Τότε πήραν το όπλο δύο άλλοι νεαροί ΡΟΜΑ της οικογένειας και απειλούσαν να αρχίσουν να πυροβολούν. Μάλιστα μία γυναίκα που βρισκόταν πάνω σε μπαλκόνι, τραυματίστηκε στο μάτι, πιθανώς από θραύσματα τζαμιού που έσπασε από τα σκάγια.

Οι πολιτικές ανοχής του Δένδια υπό την καθοδήγηση του Σαμαρά για τις λεγόμενες «ευπαθείς ομάδες» έχουν οδηγήσει στην γκετοποίηση ολόκληρων συνοικιών σε διάφορες πόλεις της χώρας. Η εγκληματικότητα των ρομά είναι πλέον ανεξέλεγκτη, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες νέων πρωτοφανών περιστατικών. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα και ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ αντί να ασχοληθεί με την εγκληματικότητα που έχει κυριολεκτικά πνίξει τη χώρα εκτελεί εντολές ξένων κέντρων εξουσίας που μοναδικός τους σκοπός είναι η πολιτική εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών. 

Διαβάστε
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/panikos-kai-traumaties-sthn-patra-apo-roma-pou-purobolousan-adiakritws-bint#.Ulg2udLxp8M#ixzz2hR7uwNLM

Exit mobile version