Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δικογραφία στη Βουλή για τον Τζέφρυ – Tα κόμματα της κλεπτοκρατίας θα άρουν την ασυλία του;

Δικογραφία που αφορά τον Τζέφρυ Παπανδρέου, διαβιβάστηκε από την εισαγγελία προς τη Βουλή. Η δικογραφία σχηματίστηκε κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς πολίτη κατά του πρώην πρωθυπουργού με την οποία τον κατηγορεί για τα αδικήματα της εξαπάτησης εκλογέων και της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος, κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009.

Η μηνυτήρια αναφορά βασίζεται στην περίφημη φράση του Τζέφρυ Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν», πάνω στην οποία στήθηκε η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές του 2009. Για όσους δεν θυμούνται, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το «λεφτά υπάρχουν» είχε αποτελέσει και τη σημαία εφημερίδων και καναλιών, τα οποία εξαπατούσαν συλλήβδην τον Ελληνικό Λαό, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να καταλάβει την εξουσία και ο εκλεκτός του μιντιακού κατεστημένου Τζέφρυ, τον πρωθυπουργικό θώκο.

Επιπλέον, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον Ελληνικό Λαό πως τόσο κατά την προεκλογική εκείνη περίοδο, όσο και κατά την μετεκλογική και μέχρι το πρώτο μνημόνιο, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων που σήμερα κατασυκοφαντούν και υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή – δημοσιογράφοι του Μega, εφημερίδες «Βήμα» και «Έθνος», ο ουφολόγος Χαρδαβέλας και άλλοι- όχι μόνο χειροκροτούσαν και αποθέωναν τις επιλογές του Τζέφρυ Παπανδρέου, αλλά και κατηγορούσαν όσους αντιτίθονταν στο Μνημόνιο, προβάλλοντας το τρομοκρατικό δίλημμα: «πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις αν δεν ψηφίσουμε το Μνημόνιο»;

Για να δούμε λοιπόν, εάν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας θα ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας του ταξιδευτή και τουρίστα του κοινοβουλίου Παπανδρέου και βεβαίως τι στάση θα κρατήσουν επί του θέματος, οι «έγκυροι» και «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι του Καθεστώτος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dikografia-sth-boulh-gia-ton-tzefru-ta-kommata-ths-kleptokratias-tha-aroun#.UlhvPxbic8s#ixzz2hS4aXvM7

Exit mobile version