Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Θέλω να σας ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη αδέλφια μου αγωνιστές, καλή λευτεριά στους πολιτικούς κρατουμένους και μην σκιάζεστε με τίποτα.  Δεν είστε μόνοι σας. Η Ελληνική ψυχή έστω και πρόσφατα αφυπνισμένη είναι με το δίκαιο. Δηλαδή μαζί σας. Είμαστε ένα και δεν  σας προδίδουμε έστω και νέοι σχετικά στην πίστη της αγνής ιδέας. Καλόν αγώνα. Καλή Δύναμη. Η Νίκη ανήκει, νομοτελειακά, στους Δίκαιους.

Σ.Α.

Η διαφθορά σκοτώνει την χώρα – Η κυβέρνηση την υποθάλπει

Μετά τους απίστευτους τόνους λάσπης και αμέτρητων ιστοριών για αγρίους που είχαν ως στόχο την αποδόμηση του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής όλο το προηγούμενο διάστημα από τα πορνοκάναλα της διαπλοκής,  προέκυψε αναπόφευκτα η πεζή πραγματικότητα. Μετά τις διαρροές από το ΔΝΤ και άλλων κέντρων ξένων αποφάσεων για ένα τρίτο πακέτο οικονομικής στήριξης προς την Ελλάδα, κουρέματος του χρέους και άλλων παρεμφερών, η πεζή πραγματικότητα όπως προανέφερα είναι εδώ και δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν. Το μάρμαρο θα το πληρώσει και πάλι ο Ελληνικός λαός και στις πλάτες του θα παίζονται άθλια πολιτικά παιχνίδια από άθλιους και δουλοπρεπείς πολιτικάντηδες (Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσίπρα).Ως πότε όμως θα παίζεται αυτό το άθλιο παιχνίδι, μέχρι ο λαός αυτός να ξυπνήσει και να στραφεί μαζικά στο μόνο πατριωτικό κίνημα, αυτό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Με εκτίμηση

Κώστας

Η απόλυτη λογοκρισία του κατεστημένου: Ακυρώθηκε εκπομπή με καλεσμένο τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής

Είναι γεγονός ότι ζούμε σε χούντα, κυνηγούν τους Χρυσαυγίτες και οτιδήποτε εθνικό. Αυτό που δεν άλλαξε ούτε θα αλλάξει ποτέ είναι η προδοσία και η ηλιθιότητα της αριστεράς. Τώρα που τους βολεύει έχουν γίνει ένα με το σύστημα. Το αστείο είναι μάλιστα όταν λένε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του κεφαλαίου. Είναι δυνατόν να είναι τόσο βλάκες; Όταν το σύστημα κρίνει ότι αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι, του είναι περιττοί, τότε θα έρθει και η σειρά τους.

Τ.Μ.

Απάντηση στον πρωθυπουργό του μνημονίου

Συναγωνιστές της ελευθερίας ,θάρρος και δύναμη. Εσείς κρατάτε θεϊκή σκυτάλη των προγόνων μας. Η πολυπόθητη κατρακύλα του παγκόσμιου συστήματος με τα πιόνια των πολιτικών μας έφθασε στο τέλος. Ο απώτερος σχεδιασμός τους είναι η καταστολή της ψυχολογικής και πνευματικής μας δυνάμεως. Με την πείνα την εξαθλίωση και την παντελώς εξαφάνιση κάθε ελληνικού μεγαλείου και ιστορίας ελέγχουν ακόμη και τις σκέψεις μας.

Το ουράνιο Ελληνικό πνεύμα και Έθνος όμως δεν εξαφανίζεται αλλά αναγεννάται από τις στάχτες του όπως ο φοίνικας και ξαναδιδάσκει την ανθρωπότητα. Οι αρχαίοι πρόγονοί μας είναι πάντα παρόντες να μας διδάξουν και να μας θυμίσουν ποιοι είμαστε και τι καθήκον έχουμε, για να μη χάνουμε την πίστη στην καταγωγή μας, την μόνη ελπίδα επιβίωσης.

Έχετε την ευλογία του Θεού και την συμπαράσταση όλων των Ελλήνων της Κύπρου μας που φυσικά αισθάνονται ότι είναι Έλληνες.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-12-oktwbriou-2013#.Ulj4ZBbic8s#ixzz2hUS7jEmG

Exit mobile version