Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Είμαστε μαζί σας! Περιμένουμε τη μέρα της αποφυλάκισης αυτών που είχαν τη μαγκιά να πάνε κόντρα σε όλους…Tων δικών μας ανθρώπων…Όχι άλλη λάσπη στη Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!!!

Μαρία-Κεφαλονιά

Γράφοντας Ιστορία – Άρθρο του Χρήστου Παππά

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην κυβέρνηση και στα κανάλια για το άρτιο έργο τους. Τόσο καιρό μιλούσα στους γονείς μου και τους εξηγούσα τα θετικά από το να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και δεν τα κατάφερνα γιατί θεωρούσαν το κίνημα μας ως το μακρύ χέρι του συστήματος. Μετά τις διώξεις, με ρωτάνε που είναι τα γραφεία σας για να έρθουν να ακούσουν κάποιες ομιλίες και να αφυπνιστούν. Ευχαριστώ πολύ λοιπόν κύριε Αντώνη και κύριε Βαγγέλη, και εσάς ωραία μου κανάλια! Είμαι νέος ακόμη και θα προλάβω τις δίκες σας.  ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ!

Με εκτίμηση στον αγώνα,

Κ.Α.

Και οι τρομοκράτες χέρι-χέρι με Σαμαρά και Δένδια

Αγαπητοί Φίλοι, Γνωρίζω πως παρακολουθούνε και την αλληλογραφία αλλά δεν βαριέσαι! Έτσι γινόταν, γίνεται και θα εξακολουθήσει σε αυτό την χώρα έτσι πως την καταντήσανε οι Πολιτικοί Απατεώνες του Τόξου της ΚΛΕΨΙΑΣ και της βρωμιάς! Κατάγομαι από τις ΗΠΑ, με μητέρα Ελληνίδα, πρόσφατα απέκτησα την Ιθαγένεια και θα ψηφίσω πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται να πω τι θα ψηφίσω. Σας υποστήριζα σιωπηλά, αλλά τώρα έχω αγανακτήσει με την όλη στάση του Οίκου Ανοχής των Κλεφταράδων που θέλουνε λέει να μας σώσουνε που να τους σωθούνε οι μέρες και το λάδι της καντήλας τους. Είμαι εργαζόμενος, με παιδιά, αξιοπρέπεια, γενικά ένας καθημερινός άνθρωπος και πιστεύω πως έχω και εγώ το δικαίωμα να πω 2-3 λόγια. ΑΚΟΥΣΤΕ… από τότε που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, το αίσχος και οι Πολιτικές Διώξεις βλέπω μια “παύση” από την πλευρά σας. Μην το συνεχίσετε. Ο Κόσμος ελπίζει σε “κάτι”… Γίνετε αυτό το κάτι με ότι έχει γίνει και ότι έχει συμβεί. Η ζωή δεν σταμάτησε στις 18 Σεπτεμβρίου! Μην κοιτάζετε μόνον τις Δημοσκοπήσεις που και αυτές από μόνες τους δεν αρκούν! Σας παραπέμπω στο σημερινό άρθρο του Αρχηγού και σας παρακαλώ “ΞΥΠΝΗΣΤΕ”! Ξαναλέω, η ζωή δεν σταμάτησε στις 18 Σεπτεμβρίου. Στην διάθεσή σας.

Με Εκτίμηση Α.Μ

Η ψευτοδημοκρατία χωρίς μάσκα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ;; ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ: Δεν χρειάζονται αναλύσεις. Οι θεωρίες συνομωσίας μοιάζουν με παραμύθια μπροστά στην πραγματικότητα. Πόσα χρειάζεται να γίνουν για να πείσουν ακόμη και τον τελευταίο κακόπιστο ότι, η αναρρίχηση στην εξουσία του κ. Παπανδρέου εξυπηρετούσε ένα και μόνο σκοπό: την οικονομική εξαθλίωση της χώρας και μέσω αυτής, την υποθήκευση των περιουσιακών στοιχείων της, ιδιαιτέρως δε του ορυκτού και υποθαλασσίου πλούτου της.

Β.Φ.

Κυκλοφορεί η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 16)

Καλησπέρα στους αγωνιστές της Ελλάδας. Καταρχήν σας εύχομαι καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σας να σας δίνει δύναμη, κουράγιο και υπομονή. Με αφορμή δηλώσεις του Δένδια που διάβασα σήμερα η οργή μου ξεχείλισε! Και ρωτώ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; α) ΜΕ ΤΑΝΚΣ; β) ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ; γ) ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ; δ) ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ε) ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!!

Σ.Ρ.

Επτά οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου – νόσο των λαθρομεταναστών

Διαβάζοντας την επιστολή προς τον κ.Σαμαρά από τον τέως σύμβουλό του κ.Κοέν, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο κ.Σαμαράς ως πολιτικός ενδιαφέρεται για τα ψηφαλάκια και για αυτό δεν φόρεσε το κιπά κατά την επίσκεψή του σε ιερό χώρο των Εβραίων στο Ισραήλ, αναρωτιέμαι: 1.- Ο ρόλος του πρωθυπουργού της χώρας είναι η άγρα ψήφων με κάθε τίμημα; 2.- Πολιτικός σημαίνει εδραίωση εξουσίας με κάθε τρόπο και κάθε μέσο; Η αγάπη προς την πατρίδα και η προσπάθεια για την ευημερία, την προστασία των πολιτών και την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος τι ρόλο παίζουν ακριβώς για όλο αυτό που ονομάζουμε “πολιτικό προσωπικό της χώρας;”

Μ.Μ

Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή ακόμα και στην πιο στημένη εταιρεία δημοσκοπήσεων!

Η Ελλάδα κάποτε, από ιδρύσεως ως κράτος μετά την απελευθέρωση από την σκλαβιά των τούρκων, έτυχε να έχει πολιτικούς που πέθαναν πάμφτωχοι γιατί άφησαν ακόμη και την ατομική τους περιουσία, από κληρονομιά ή εργασία πριν γίνουν πολιτικοί, υπέρ της πατρίδος! Δεν ήταν “Τσοχατζόπουλοι”… Δεν συμμετείχαν σε ΚΥΣΕΑ! Ούτε σε προμήθειες όπλων ή άλλων υλικών! Είναι αδύνατον και προσβλητικό για το ελληνικό έθνος να έχει τέτοιου είδους πολιτικούς, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε απόγονοι ηρώων και αγωνιστών που δεν υπολόγισαν ούτε τη ζωή τους για την ελευθερία και την εθνική μας υπερηφάνεια!

ΑΓ.Α.

Περήφανοι και δυνατοί – Άρθρο του Ιωάννη Λαγού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-13-oktwbriou-2013#ixzz2hYCFyPNc

Exit mobile version