Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αν υπάρχει ένα κόμμα που αποσκοπεί στην ανατροπή των αρχών της δημοκρατίας, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Έχουμε βιώσει τον τελευταίο καιρό πως ακριβώς ορίζει αυτό το κόμμα την δημοκρατία, αφού όποιος διαφωνεί μαζί τους διώκεται και σπιλώνεται από τα κανάλια που λάβαν τσάμπα άδειες λειτουργίας από την κυβέρνηση. Αν υπάρχει ένα κόμμα, το οποίο δεν σέβεται την δημοκρατία και διώκει αθώους πολίτες μόνο και μόνο επειδή αυτοί έχουν διαφορετική άποψη, τότε αυτό είναι η Νέα Δημοκρατία. Αν υπάρχουν κόμματα, τα οποία πρέπει να κατηγορηθούν για «εσχάτη προδοσία», τότε αυτά είναι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, αφού αυτά έχουν στις προγραμματικές τους δηλώσεις αντεθνικές και αντιλαϊκές θέσεις. Μόνο και μόνο η συνεργασία τους με φιλοσκοπιανικές οργανώσεις, θεωρητικά θα ήταν αρκετή για να στοιχειοθετηθούν ανάλογες κατηγορίες. Όμως όλα αυτά που έχουν μεγάλη σημασία για τους Έλληνες πολίτες, δεν έχουν καμία σημασία για τα κανάλια που πήραν άδειες τσάμπα. Διώκουν την Χρυσή Αυγή, το τρίτο κόμμα εν Ελλάδι και τολμούν να μιλούν για δημοκρατία. Ντροπή στους υποκριτές!

Κ.Α.

Διασύρθηκε το καθεστώς: ουρές ψευδομαρτύρων που απορρίπτονται μετά το φιάσκο των γελοίων καταθέσεων

Διάβασα, όπως όλοι μας, τα άρθρα των αδίκως διωκόμενων Συναγωνιστών μας. Αυτό που διαπίστωσα με χαρά είναι ότι όλοι τους διαθέτουν ακμαιότατο ηθικό, γεγονός που προκαλεί πανικό στους ταγούς του καθεστώτος, οι οποίοι έλπιζαν να έχουν σπείρει τον τρόμο στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Και αντί αυτού βλέπουν τα ποσοστά να μένουν σταθερά και τους Συναγωνιστές μας ακμαιότατους. Βλέπουν, λοιπόν, ότι όλα τα κομμάτια του σχεδίου τους δεν καταφέρνουν τίποτα. Η 24ωρη προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν καταφέρνει να μειώσει τα ποσοστά, ενώ όλη η τρομοκρατική προπαγάνδα ανεβάζει το ηθικό των Συναγωνιστών. Το «μας πολεμάνε όλοι, άρα πάμε καλά» επιτέλους γίνεται κάτι παραπάνω από λόγια. Γίνεται μία πραγματικότητα που τρομάζει τους εχθρούς των Ελλήνων. Κρατάτε γερά Συναγωνιστές και όλοι εμείς είμαστε δίπλα σας, δίνοντας τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη.

Λ.Η.

Όταν οι δήθεν «δημοκράτες» φοβούνται τις κάλπες – Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. Όσο θα χτυπάνε τη Χρυσή Αυγή τόσο πιο πολλοί φίλοι θα προστίθενται στο ανθρώπινο δυναμικό της. Με τις διώξεις δεν… γεμίζει το στομάχι μας, δεν μειώνονται οι φόροι μας, δεν βρίσκουν δουλειά οι νέοι μας, δεν παύουν να μας κλέβουν οι λαθροεισβολείς. Με την τρομοκρατία και τα δήθεν αντιρατσιστικά νομοσχέδια, με τους χρυσοπληρωμένους της… ενημέρωσης να πιπιλίζουν κάθε λεπτό της ώρας τα περί “εγκληματικής οργάνωσης” για τη ΧΑ, με την αλαζονεία και τα ψέματά τους αφυπνίζεται ο κόσμος.

Δ.Ρ.

“Στημένη η υπόθεση για να μας εξοντώσουν” – Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής

Έχουν επιστρατεύσει τους πάντες, προκειμένου να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή. Πραγματικά οι γνωρίζοντες λίγο τα πράγματα, μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Παιδεραστές, κατσικοκλέφτες, ανώμαλοι και πάσης φύσεως ηθικά μηδενικά πηγαίνουν στα κανάλια, να «καταθέσουν» εναντίον της Χρυσής Αυγής. «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» που θα έλεγε και ο Λαός μας. Όμοια ηθική, όμοια σκέψη και όμοια ψεύδη από τους ψευδομάρτυρες και τα κανάλια. Γιατί δεν βγάζουν το ποινικό μητρώο των ψευδομαρτύρων για να κρίνει ο Λαός ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε εναντίον της Χρυσής Αυγής; Δεν λέω να βγάλουν ονόματα. Ας βγάλουν ποινικά μητρώα… Αλλά τι ζητάμε… Εδώ φτάσαμε στο σημείο οι δικαστές που θεωρητικά είναι ανεξάρτητοι να ακούνε προφανή ψεύδη και να μην διατάζουν την κράτηση του ψευδομάρτυρα για ψευδορκία. Αλλά το πόσο «ανεξάρτητοι» είναι και αυτοί το είδαμε: Εδώ η Κουτζαμάνη έχει υπογράψει το αυθεντικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής και αποδέχεται ένα αποκύημα της φαντασίας του «Ιού». Τόσο «ανεξάρτητοι»!

Π.Κ.

Ιδού η αξιοπιστία των “μαρτύρων”: Οι παράνομες ασχολίες τους, τα ναρκωτικά και τα όπλα – ΒΙΝΤΕΟ

Έχετε παρατηρήσει Συναγωνιστές κάτι; Τόσο καιρό που τα κανάλια λοιδορούν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και διαδίδουν τα ψέμματα τους, υπάρχει μία άλλη τραγική φιγούρα που έχει κάνει την επανεμφάνιση της στα πάνελ. Έχουν αρχίσει και καλούν συνεχώς τον Καρατζαφέρη… Την ίδια ώρα όπου πάει να εμφανιστεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «κόβεται» «δημοκρατικά» η εκπομπή. Το σύστημα, δηλαδή, μας δίνει ένα μήνυμα. Θέλουν ο κόσμος να ψηφίσει Καρατζαφέρη αντί για την Χρυσή Αυγή, ώστε να έχουν άλλο ένα κόμμα ανδρείκελο στο κοινοβούλιο. Ένα κόμμα ψευτοπατριωτικό που την κρίσιμη ώρα θα στηρίξει και πάλι το μνημόνιο. Αμ, έλα ντε που ο κόσμος ξύπνησε και δεν θέλει να βλέπει τον κωλοτούμπα ούτε ζωγραφιστό. Μπορεί ο Πρετεντέρης και ο Σαμαράς να θέλουν ένα ψευτοπατριωτικό κόμμα στην Βουλή, όμως ο Ελληνικός Λαός θέλει ένα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ κόμμα στην Βουλή. Γι’ αυτό ας κάνουν εκλογές και θα δουν τι ποσοστά θα πάρει η Χρυσή Αυγή! Ας κάνουν εκλογές αν τολμάνε!

Ι.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-14-oktwbriou-2013#ixzz2hgffMrlZ

Exit mobile version