Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πλειστηριασμό άμεσα 15.000 πρώτες κατοικίες: επίθεση της κυβέρνησης Σαμαρά στον Ελληνικό Λαό

Αφού έδωσε το λόγο του στους σιωνιστές των ΗΠΑ για την καταστολή -με κάθε τρόπο- της Χρυσής Αυγής, ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνησή του προχωρούν πλέον και στην εκπλήρωση της υπόσχεσης προς τους διεθνείς τοκογλύφους, βγάζοντας στο σφυρί της 15.000 πρώτες κατοικίες δανειοληπτών, οι οποίοι αδυνατούν λόγω των συνθηκών, να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης έχουν αρχικά εντοπίσει 15.000 περιπτώσεις δανειοληπτών των οποίων τα δάνεια βρίσκονται στο κόκκινο, διαθέτουν όμως και άλλα περιουσιακά στοιχεία ή ακόμη και καταθέσεις, συνεπώς έχουν, κατά την κυβέρνηση, την δυνατότητα της αποπληρωμής. Η κυβέρνηση δηλαδή, θέτει στους δανειολήπτες-ιδιοκτήτες το δίλημμα: ή ξεπουλάτε ή προχωρούμε σε κατασχέσεις.

Οι μέχρι τούδε πληροφορίες ανέφεραν πως κατ’ απαίτηση της Τρόικα οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας θα ξεκινούσαν το 2014. Εντούτοις, από διάφορες πηγές διαρρέεται η πεποίθηση πως οι συγκεκριμένες διαδικασίες ενδέχεται να αρχίσουν από το τέλος του επόμενου μήνα. Από πλευράς κυβέρνησης, εκείνο το οποίο έχει γίνει γνωστό είναι πως θα προστατευτεί η μόνη και κύρια κατοικία δανειοληπτών, με χρέος έως 20.000 ευρώ, από προσωπικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Καθίσταται σαφές, πως μετά τα καραγκιοζιλίκια της απόπειρας ποινικοποίησης του νόμιμου πολιτικού αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση των υποτακτικών επανέρχεται με ακόμη μεγαλύτερη δριμύτητα στην επίθεσή της εναντίον του Ελληνικού Λαού, θεωρώντας πως ο μοναδικός πυλώνας αντίστασης στις πρακτικές της, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έχει υποστεί θανατηφόρο πλήγμα. Η πραγματικότητα όμως, είναι μία: κυβέρνηση και πρωθυπουργός θα μείνουν με την ανάμνηση των χειροκροτημάτων του διεθνούς σιωνισμού για τις παράνομες διώξεις των Εθνικιστών. Ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο δεν χειροκροτεί αλλά θα δώσει στην κατοχική κυβέρνηση το τελειωτικό, δια των εκλογών, “ράπισμα”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-pleisthriasmo-amesa-15.000-prwtes-katoikies-epithesh-ths-kubernhshs-sama#ixzz2hio6CA1h

Exit mobile version