Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τηλεφωνήτριες της Χρυσής Αυγής πήραν στο ψιλό τα παπαγαλάκια του «Έθνους»

Ατελείωτος οδυρμός στη φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου

Σε γνωστή φυλλάδα, η οποία μέχρι πρότινος αποθέωνε τον Τζέφρυ Παπανδρέου και το κλεπτοκρατικό ΠΑΣΟΚ και η οποία έχει εξαπολύσει ένα ανήθικο πόλεμο εναντίον του Κινήματός μας, αναφέρεται ότι: «Ακόμη και σήμερα, στο τηλέφωνο των «Γιατρών με Σύνορα» απαντάει το τηλεφωνικό κέντρο στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων όπου αφού αφήνει ο ασθενής τα στοιχεία του, η κλήση του προωθείται».

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υποτιθέμενος ασθενής, ο οποίος δε δίστασε να τηλεφωνήσει από τα κεντρικά γραφεία της εν λόγω εφημερίδας, προφασιζόμενος ότι χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας, ήρθε σε επικοινωνία με το Συμβουλευτικό Σταθμό της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα έδωσε το ονοματεπώνυμο του, το οποίο ανήκει σε γνωστό δημοσιογράφο που εργάζεται στο «Έθνος». Αντιληφθήκαμε άμεσα την απόπειρα προβοκάτσιας (πρακτική συνήθης για «έγκυρους» και «αντικειμενικούς» καθεστωτικούς πραίτορες) και γι’ αυτό το λόγο, η κλήση του συγκεκριμένου πονηρού, προωθείται.

Εντούτοις, οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι: εάν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στερείται από τον εργοδότη του, των νομίμων ασφαλιστικών και ιατροφαρμακευτικών καλύψεων, τότε ευχαρίστως η Χρυσή Αυγή να τον βοηθήσει!

Στον συμβουλευτικό σταθμό υγείας και περίθαλψης της Χρυσής Αυγής δεν λαμβάνει χώρα καμία ιατρική πράξη και οι ασθενείς που χρήζουν ιατρικής βοήθειας παραπέμπονται στα πιστοποιημένα, νόμιμα ιατρεία των εθελοντών ιατρών. Η φιλανθρωπία δεν έχει κομματική ταυτότητα. Οι εθελοντές ιατροί θεωρούν ηθικό τους χρέος την βοήθεια στους εξαθλιωμένους και δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Η Χρυσή Αυγή, αναγνωρίζοντας τα τεράστια προβλήματα του Ελληνικού Λαού, συμπαρίσταται ενεργά, με κάθε τρόπο, στον δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη.

Ιδιαιτέρως λυπηρό είναι το γεγονός ότι ενώ στις ημέρες μας εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν έχουν καμία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ορισμένοι, οι οποίοι μάλιστα ανήκουν στους προνομιούχους του Καθεστώτος της διαφθοράς και της κομματοκρατίας, επιλέγουν να παίζουν ύπουλα επικοινωνιακά παιχνίδια εις βάρος μια ειλικρινούς φιλανθρωπικής προσπάθειας του Κινήματός μας, προσπάθειας που απευθύνεται σε αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας. Ανακύπτει λοιπόν το ερώτημα: θα ποινικοποιήσει το Καθεστώς των διεφθαρμένων και τη φιλανθρωπία;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-thlefwnhtries-ths-chrushs-aughs-phran-sto-psilo-ta-papagalakia-tou-ethno#ixzz2hipbvEcN

Exit mobile version