Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στον ΣΚΑΙ και στο απογευματινό δελτίο του κ. Ευαγγελάτου , όταν ανακοίνωσαν την είδηση γελούσαν όλοι μαζί για την κίνηση του πολίτη που τόλμησε να μηνύσει τον ΓΑΠ (!!!!) και ένας από αυτούς μάλιστα τόνιζε εκείνη την στιγμή ότι το μόνο που κατάφερε ο μηνυτής, ήταν να κερδίσει 3 λεπτά δημοσιότητας! Τόσο απλό βρίσκουν την πολιτική εξαπάτηση! Αυτά όμως θα μας τα πουν μετά τις κάλπες, όταν θα κληθούν να παρουσιάσουν ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ποσοστά του κάθε κόμματος. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα κύριοι.. Ο λαός έχει την δύναμη! Αυτό ποτέ μην το ξεχνάτε. Εις το επανηδήν..

Γ.Κ.

Σαμαράς: “Ψήφο στους λαθρομετανάστες” – Καταστροφή για την Ελλάδα η ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Έως πότε σε αυτή τη χώρα, που άντρες ημίθεοι όπως ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για την ελευθερία της Ελλάδος θα προβάλλονται άντρες πολιτικοί – νάνοι ως διαμορφωτές της πολιτικής – κοινωνικής ζωής μας και θα λέγουν ελεύθεροι ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν; Σαν να μην ξέρει όλη η Ελλάδα τι εστί Πάγκαλος και ΠΑΣΟΚ! Η Ιστορία το έχει καταγράψει, ο λαός τους έχει διαγράψει και είναι ζήτημα αν εκπροσωπούν έστω και το 3-4%. Δηλαδή ακόμη και οι βολεμένοι τους γύρισαν την πλάτη. Ας μην ενοχοποιούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ γιατί αυτές οι τακτικές παραπληροφόρησης, λάσπης και καλλιέργειας φόβου και τρόμου στους πολίτες, μόνο σε χώρες της Αφρικής ταιριάζουν. Υποανάπτυκτες, και όχι ευρωπαϊκές! ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ! ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

ΑΓ.Α.

Η εγκληματική οργάνωση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. χρωστά στο ΙΚΑ 365.000 ευρώ για ένα τρίμηνο!

Διαβάζοντας τα άρθρα του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών βουλευτών μας Χ. Παππά και Ι. Λαγού ένιωσα βαθιά υπερηφάνεια που ανήκω στο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! Οι αγωνιστές φυλακισμένοι ήρωες, μας εμψυχώνουν μέσα από τη φυλακή, δυνατοί και πιστοί στην πατρίδα τους, στις ιδέες τους και στον όρκο που έδωσαν στον ελληνικό λαό!!! Στιγμή δεν ένιωσα ίχνος λύπης ή στενοχώριας μέχρι τώρα και η στάση τους με δικαιώνει! Σήμερα όμως πήρα επιπλέον δύναμη! Πήρα δύναμη από τη δύναμή τους και ένιωσα ότι πλέον οι συναγωνιστές μας φυλακισμένοι είναι πολύ – πολύ πιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από τα ανδρείκελα που ξεπουλάνε πατρίδα, έθνος, θρησκεία, ήθη, ιδανικά προσκυνώντας ξένα αφεντικά προς ίδιον όφελος. Όλα αγοράζονται και πουλιούνται σε αυτή τη ζωή εκτός από την ΤΙΜΗ την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τα ΙΔΑΝΙΚΑ και την ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗ! ΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!

Γ.Α.

Νέα Δικτατορία: ο Δένδιας αγνοεί τον κανονισμό της βουλής και 500.000 Έλληνες

Όσο και αν προσπαθούν με τρομοκρατία, απειλές, λασπολογία, ύβρεις, ψεύδη και παραχάραξη των Εθνικών Ιδεών που το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πρεσβεύει, να μειώσουν την αξία των ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ και της αγάπης στην πατρίδα, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ αλύγιστοι θα υπερασπιζόμαστε τα πιστεύω μας που έχουν έναν και μόνον σκοπό: ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Ε.Γ.

Έγκλημά μας ότι διαθέσαμε την κρατική χρηματοδότηση για συσσίτια Ελλήνων

Αξιότιμε Αρχηγέ μου, κάθε μέρα και στιγμή σκέπτομαι και πληγώνομαι για τον τόσο άδικο διωγμό σας. Ειλικρινά δεν αντέχω να σας σκέπτομαι στη φυλακή. Όμως θα’ ρθει η ώρα της λευτεριάς και της δικαίωσης… Υπέροχο το άρθρο σας στο “ΕΜΠΡΟΣ”. Μας δίνετε δύναμη, πείσμα, αντοχή και υπομονή. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ! ΣΥΝΤΟΜΑ! Θα ξημερώσει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Φίλοι συναγωνιστές και υπερήφανοι Έλληνες Χ. ΠΑΠΠΑ και Γ. ΛΑΓΕ!  Διάβασα τα άρθρα σας στο “ΕΜΠΡΟΣ” και πραγματικά συγκινήθηκα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά στην υγεία σας, γιατί σας περιμένουμε έξω για τη συνέχιση των αγώνων μας για μια ελεύθερη Ελλάδα. Είστε παλικάρια, άξιοι απόγονοι των ενδόξων προγόνων μας. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να γιορτάσουμε την μεγάλη νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας. Να θυμάστε πάντα ότι βρισκόμαστε εδώ δίπλα σας, πιστοί και ελεύθεροι με καθαρές και τίμιες ιδέες…Και στις γιορτές μας και στις πικρές λύπες μας…

Α.Π.

Ξαφνικός θάνατος από ΔΝΤ: Έρχεται κούρεμα καταθέσεων στο πρότυπο της Κύπρου

Καλημερίζω τους συναγωνιστές, άντρες και γυναίκες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής. Τους έγκλειστους ήρωές μου. Τον αρχηγό ΜΟΥ τον κ. Μιχαλολιάκο, κ.Παππά και κ.Λαγό. Στα μάτια μου όλοι οι προαναφερόμενοι είναι οι σύγχρονοι ήρωες. Άνθρωποι που δεν δίστασαν και δεν διστάζουν να τα βάλουν με την σαπίλα του συστήματος. Ενός συστήματος που εξαθλίωσε που κορόιδεψε συνειδητά, και που εξακολουθεί να κοροϊδεύει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό. Αυτά τα παράσιτα ¨δημοκράτες” πολιτικοί, μεγαλοκαναλάρχες, και διαμορφωτές της κοινής γνώμης στην ελλαδίτσα μας, δεν αξίζουν ούτε να τους φτύσω.  Να ξέρετε όμως ότι την εμπιστοσύνη μου την έχετε κερδίσει εσείς με τον αγώνα που κάνετε. Όλα τα στελέχη του Κινήματος κάνουν ένα ωραίο αγώνα. Διότι στην ονειροκτόνα εποχή μας δεν υπάρχουν ούτε ιδέες ούτε και ιδανικά. Τις σκότωσαν οι πάσης φύσης “προοδευτικοί” μπαγαπόντηδες και μπαμπέσηδες. Η μόνη μου ελπίδα είστε ΕΣΕΙΣ και ΜΟΝΟ εσείς. Για αυτό τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ελληνικέ λαέ. Ψήφισε ΜΑΖΙΚΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Κώστας

Ο εκπρόσωπος Τύπου για την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Είμαι υπέρ της χρυσής αυγής και με όλον αυτό τον αγώνα που κάνετε! Συνεχίστε έτσι όλοι σας και δε θα σας προδώσουμε, γιατί ξέρουμε πως είστε αληθινοί και εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να σας στηρίζω, όπως και έκανα. Και τη στιγμή που έδινα την ψήφο μου ένιωθα πολύ δυνατή και πως έκανα το σωστό για εμένα, αλλά και για την πατρίδα μου! Όλη η αλήθεια θα λάμψει κάποια στιγμή και να ήσαστε δυνατοί για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όλους αυτούς τους ψεύτες στην tv που τον τελευταίο καιρό μας έχουν ζαλίσει, πραγματικά! Ακόμα και ο πιο άσχετος βλέπει πως αυτό που κάνουν είναι άδικο και στημένο! Τέλος, χαίρομαι πολύ πραγματικά, που είμαι 22 χρονών και έχω κατανοήσει από τώρα ποιο είναι το καλό για την πατρίδα μου και δεν ανέχομαι να νιώθω ξένη στην ίδια μου τη χώρα.

Ευχαριστώ,  Κ.Μ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-15-oktwbriou-2013#ixzz2hjwcLlRF

Exit mobile version