Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κόσμος απαντά στην λάσπη των καναλιών γεμίζοντας τα γραφεία μας

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε αρκετά «κακόβουλα» δημοσιεύματα εφημερίδων, που θέλουν τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης να «κατεβάζουν ρολά». Βέβαια, τα άρθρα αυτά αναφέρονταν σε ημέρες μη λειτουργίας και από εκεί φαίνεται η εγκυρότητα, αλλά και η εμπάθεια των αρθρογράφων τους.

Η απάντηση από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται συνεχώς με πράξεις, έτσι και τα γραφεία μας ήταν κατάμεστα για ακόμη μία εβδομάδα, με το χώρο να αποδεικνύεται πολύ μικρός μπροστά στην ανταπόκριση του κόσμου. Από την πρώτη στιγμή της καθ’ όλα αντισυνταγματικής σύλληψης βουλευτών, αλλά και του Αρχηγού του Κινήματός μας, το τηλεφωνικό κέντρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης συνεχώς δέχεται τηλέφωνα από τον κόσμο, που δηλώνει αγανακτισμένος και εκατό τοις εκατό στο πλευρό μας, μέχρι το τέλος! Έτσι και την Παρασκευή, εκατοντάδες νέα πρόσωπα πέρασαν το κατώφλι των γραφείων μας, δηλώνοντας στήριξη αλλά και Πίστη στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Λίγο μετά τις 20:00 ξεκίνησε η προγραμματισμένη ομιλία σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Γρέγος Αντώνιος, που έκανε μία αναφορά στο σύγχρονο προδοτικό κατεστημένο, αλλά και στις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να καταλύσει και τα τελευταία απομεινάρια εθνικής συνείδησης του λαού μας. Έπειτα, το λόγο πήρε η συναγωνίστριαΜιχαλολιάκου Ουρανία κάνοντας μία εξιστόρηση των γεγονότων που ακολούθησαν τις συλλήψεις και προφυλακίσεις των στελεχών και Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τόνισε πως αυτές οι πολιτικές διώξεις ήταν αναμενόμενες, αφού πλέον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει εδραιωθεί ως μία πολιτική δύναμη, που δυσαρεστεί το σύστημα και αντιστέκεται με κάθε νόμιμο μέσο, έχοντας ως ισχυρότερο όπλο της την Αλήθεια! Επίσης, ξεκαθάρισε πως οι αυτές οι πολιτικές διώξεις δε μας τρομάζουν, αλλά μας κάνουν ακόμη πιο ισχυρούς. Τέλος, μετέφερε λόγια του Αρχηγού μας, μέσα από τη φυλακή, που «ξεμπροστιάζονυ» για ακόμη μία φορά το σύστημα.

Τελευταίος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, εξηγώντας στον κόσμο τη γραμμή που θα ακολουθήσει το Κίνημα από εδώ και πέρα. Και ο Αρχηγός, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη, ακόμη και μέσα από τη φυλακή θα συνεχίσουν τον Αγώνα, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα. Η νομική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάθε μέρα που περνάει ασχολείται με την υπόθεση αυτή, προσπαθώντας να κάνει την αλήθεια να λάμψει και να τονίσει την αντισυνταγματικότητα των πράξεων αυτών, που ευαγγελίζονται το Σύνταγμα και την υπεράσπισή του, σε κάθε τους πρόταση.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει τη δράση της, πιο δυνατή από ποτέ, γκρεμίζοντας αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο. Η αλήθεια θα λάμψει και μαζί της θα ανατείλει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ελληνισμού!

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Όταν τα γραφεία των υπολοίπων κομμάτων έχουν “αραχνιάσει” από την παντελή απουσία του κόσμου, τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι κατάμεστα. Για μια ακόμη φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών του κινήματος μας ήταν κυριολεκτικά σαν μελίσσι από κόσμο,αποδεικνύοντας ότι οι ξεπουλημένοι υπηρέτες των ξένων αφεντικών και διώκτες του Κινήματος μας το μόνο που πέτυχαν ήταν μια τρύπα στο νερό. Τα ψέμματα, η λάσπη, η συκοφαντίες, και η τρομοκρατία δεν αγγίζουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες.

Ο συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις και ότι χρέος μας είναι ο κάθε Χρυσαυγίτης να δυναμώσει τον αγώνα, αφού η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής είναι οι καλύτερη απάντηση στους αντιπάλους μας. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι οι άδικες και αντισυνταγματικές διώξεις δεν μας φοβίζουν, και ότι σύντομα  όσοι νόμιζαν ότι είχαν ξεμπερδέψει με τους Έλληνες εθνικιστές θα βρεθούν προ εκπλήξεως, όταν θα διαπιστώσουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ατσαλώθηκε ποιο πολύ  με τις πολιτικές διώξεις που εξαπέλυσε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην βουλευτής Φθιώτιδος Απόστολος Γκλέτσος  όπου μεταβίβασε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους συναγωνιστές της Λαμίας, και αναφέρθηκε στην πίστη και την αγωνιστικότητα πουδιακατέχει τους εθνικιστές της Φθιώτιδας, και της ευρύτερης περιοχής.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά

Την Παρασκευή 11/10 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα επικαιρότητα από δύο στελέχη της τοπικής μας. Αρχικά έγινε εκτενής αναφορά σε
συκοφαντικό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας εναντίον συγκεκριμένου συναγωνιστή μας. Δημοσίευμα το οποίο αναπαρήγαγαν όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης συκοφαντώντας εκτός από τον ίδιο, την Τ.Ο. Περάματος, το κίνημα μας συνολικά, αλλά και την έντιμη προσπάθεια των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος να ιδρύσουν σωματείο το οποίο θα προασπίσει τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων και θα βάλει φραγμό στην παράνομη δράση των αριστερών εκεί.

Εν συνεχεία επισημάνθηκε ο μαραθώνιος λάσπης που εργολαβικά έχουν αναλάβει εναντίον της Χρυσής Αυγής οι πολιτικοί του δήθεν συνταγματικού τόξου, μεγαλοκαναλάρχες -εργολάβοι και οι υπηρέτες τους δημοσιογράφοι, αφενός μεν προκειμένου να καταστείλουν την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης και αφετέρου να αποπροσανατολίσουν τον λαό μας από τα πραγματικά προβλήματα της πατρίδας.

Έπειτα οι συναγωνιστές μίλησαν για τους τρόπους που μεταχειρίζονται τα ξένα κέντρα αποφάσεων και οι εν Ελλάδι υποτακτικοί τους προκειμένου να κατασκευάσουν κατηγορίες εναντίον μας, τρόποι οι οποίοι καταφανέστατα κινούνται εκτός των ορίων της νομιμότητας και του συντάγματος.

Ακόμα η ενημέρωση αφορούσε το προσχέδιο του προϋπολογισμού και τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση με τις ευλογίες της τρόϊκας έτσι ώστε να εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο τους ήδη σκληρά δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας με απώτερο σκοπό βέβαια το οριστικό ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Τέλος, για άλλη μια φορά οι συναγωνιστές επανέλαβαν πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει και ούτε πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στον δίκαιο πολιτικό αγώνα της για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα.
Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος που για άλλη μια φορά είχαν κατακλύσει τα γραφεία μας.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη

Κατάμεστα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο Χανίων κατά την ομιλία του συναγωνιστή Σταύρου Καρεφυλλάκη για τις πολιτικές εξελίξεις. Υποστηριχτές και ψηφοφόροι του Κινήματος έδωσαν δυναμικό παρόν, παρά τις διώξεις και τον ψυχολογικό πόλεμο που εξαπέλυσε το «κλεπτοκρατικό τόξο» εναντίον στελεχών αλλά και απλών ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό αγώνα παρά τις πολιτικές διώξεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους.

Κατάμεστο το γραφείο της Τ.Ο Χανίων – Επίσκεψη εθνικιστών από την Σκωτία

Κατάμεστο ήταν χθες το γραφείο της Τ.Ο Χανίων από δεκάδες συναγωνιστές που έδωσαν το παρόν στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες ομιλίες. Αυτό σε απάντηση ψευδούς δημοσιεύματος γνωστής ιστοσελίδας ότι οι Τ.Ο Χανίων και Ηρακλείου… έκλεισαν! Στην Τ.Ο Χανίων βρέθηκαν και εθνικιστές από την Σκωτία οι οποίοι δήλωσαν την συμπαράσταση τους στους πολιτικούς κρατούμενους συναγωνιστές μας, εκφράζοντας κάτι στο οποίο βρίσκεται όλη η ουσία της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής. Είπαν ότι η ελπίδα τους βρίσκεται στο Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής και στο φωτεινό παράδειγμα που δίνει στους αφυπνισμένους ευρωπαίους. Επίσης στο μπαλκόνι της Τ.Ο τοποθετήθηκε πανό με το σύνθημα: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

ΤΟ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Τη φωνή τους με όλους τους Χρυσαυγίτες της Ελλάδας ένωσαν οι Ηρακλειώτες συναγωνιστές, υψώνοντας πανό με το σύνθημα ” Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ”, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος στο Ηράκλειο, ακόμη και συμπολίτες  μας που οι συναγωνιστές αντίκρυσαν για πρώτη φορά (φωτογραφίες δεν δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους), προσήλθαν το απόγευμα κι’ αυτής της Τετάρτης, ημέρας τακτικής λειτουργίας των γραφείων, για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο διωκώμενο Κίνημα, ενώ καθημερινά έχουν “σπάσει” τα τηλέφωνα των συναγωνιστών, από κατοίκους της πόλης και των χωριών για να τους εμψυχώσουν ευχόμενοι “καλή δύναμη και συνέχεια” στον αγώνα. Έγινε εκτενής ενημέρωση στους παρευρισκομένους για τα γεγονότα των ημερών και διαβάστηκε το μήνυμα του φυλακισμένου Αρχηγού μας, που έγινε δεκτό με συγκίνηση και παρατεταμένο χειροκρότημα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Την Κυριακή, τα μέλη των γραφείων της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, σε μία δυναμική συγκέντρωση που πραγματοποιήσαμε στα γραφεία μας, διατρανώσαμε για άλλη μία φορά την ακλόνητη πίστη και αφοσίωση στον ηγεσία της Χρυσής Αυγής, η οποία διώκεται αυτή τη στιγμή από το “δημοκρατικό” καθεστώς και ανανεώσαμε τους όρκους μας για ασυμβίβαστο πολιτικό αγώνα. Παράλληλα καθορίστηκαν από τον επικεφαλής του Πυρήνα, συναγωνιστή Δάβουλο Χρήστο, ο τρόπος λειτουργίας και οι δράσεις του Πυρήνα μας από εδώ και στο εξής. Χωρίς καμία υποχώρηση και με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα, η σημαία του Εθνικισμού θα κυματίζει περήφανη μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! Μία Νίκη που θα έρθει σίγουρα, γιατί οι Ιδέες μας υπήρξαν και θα είναι πάντα ΑΝΙΚΗΤΕΣ!!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ
Δρακοπούλου 12 – Πλατεία Καμπάνας , Αργοστόλι
Τετάρτη και Σάββατο 21.00 – 23.00
Τηλ. 2671102349 – 6945134452

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-kosmos-apantaei#ixzz2hoFhwRT
0

Exit mobile version