Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ανατροπή”: Μια από τα ίδια στην ακατάσχετη λασπολογία κατά της Χρυσής Αυγής

Είναι γνωστή η υποκρισία, η οποία διέπει την τηλεοπτική εκπομπή του Πρετεντέρη στο Mega, σύμφωνα με την οποία μπορούν να ομιλούν για δυο ώρες περίπου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να την υβρίζουν, να την συκοφαντούν, να της φορτώνουν όλα τα δεινά του πάνω (ίσως και του κάτω…) κόσμου, αλλά η ίδια δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να αντικρούσει τα λεγόμενά τους και να υπερασπίζει τις απόψεις της.

Το ίδιο είδαμε και το βράδυ της Δευτέρας. Σε μια αποθέωση του μονομερούς διαλόγου και της εμπάθειας, όλοι οι καλεσμένοι συζητούσαν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με μια θέση «καρμπόν», ότι «δεν δίνουμε κανένα βήμα στους φασίστες». Βεβαίως, το πόσο σοβαρή, εμπεριστατωμένη και με Λαϊκή αποδοχή μπορεί να θεωρηθεί μια εκπομπή η οποία θεωρεί ότι οι απόψεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, της Μαρίας Ρεπούση, του … Γιάννη Ζουγανέλη, είναι αξιοπρόσεκτες από τον Ελληνικό Λαό, είναι συζητήσιμο.

Ο Πάγκαλος, αυτό το τόσο… αξιαγάπητο στους Έλληνες πολιτικό πρόσωπο, ο οποίος ως συνταξιούχος της πολιτικής μπορεί να γυρνάει άφοβα πλέον τις ταβέρνες χωρίς τον φόβο να… γιαουρτωθεί, σ’ ένα από τα γνωστά του παραληρήματα ομιλούσε για απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος, οπλισμό και τις άλλες γνωστές αθλιότητες – δημιουργήματα των δημοσιογράφων «παπαγάλων» και των ψευδομαρτύρων.Θυμίζουμε ότι ο θλιβερός αυτός τύπος ομιλούσε πριν λίγες μέρες ξεκάθαρα για την σύλληψη εκατοντάδων ανθρώπων, με μόνο τους «έγκλημα» ότι είναι Χρυσαυγίτες. Είναι πραγματικά αηδιαστικό να μιλά για ποινική αντιμετώπιση, που οδηγεί σ’ άλλες εποχές, κάποιος ο οποίος έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας.

Είναι εκείνος που είχε πει ότι «το μνημόνιο αποτελεί ευτυχία για τον τόπο» και ότι «μαζί τα φάγαμε». Είναι ο υπουργός που το τραγικό βράδυ των Ιμίων ήταν σε τηλεοπτικό στούντιο, αυτός που – σύμφωνα με τον Ναύαρχο Λυμπέρη – είπε το αμίμητο «ρε ναύαρχε, δεν λέμε ότι φύσηξε ο αέρας και πήρε την Σημαία;» Αυτός, λοιπόν, ο δακτυλοδεικτούμενος πολιτικάντης, ο άξιος περιφρόνησης από τον Ελληνικό Λαό, έχει το θράσος και την αναίδεια να υβρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τον ευχαριστούμε, γιατί πραγματικά κάτι τύποι σαν αυτόν και τον τηλεοπτικό του οικοδεσπότη Πρετεντέρη αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Πάντως, η χθεσινή εκπομπή είχε και τα ευτράπελά της. Είχε τον Πάγκαλο να ωρύεται εναντίον της Ρεπούση για την λέξη «πιρουέτες» που αυτή χρησιμοποίησε, θεωρώντας ότι την είπε ειρωνικά για να σχολιάσει το βάρος του. Το αποτέλεσμα ήταν ο Πάγκαλος, με ύφος το οποίο παραπέμπει σε παιδάκι που του έχουν πάρει το γλειφιτζούρι, να της πει «τις πιρουέτες να τις χρησιμοποιείτε με τις φίλες σας»… Είχαμε επίσης και μια επίδειξη ηχητικής κακογουστιάς από τον Ζουγανέλη, ο οποίος – σ’ αντίθεση με τον Πουλικάκο σε παλαιότερη εκπομπή –  φρόντισε να ταλαιπωρήσει για κάποια δευτερόλεπτα τα αυτιά μας. Από εκεί και πέρα αυτό το οποίο μένει είναι το αναμφισβήτητο γεγονός ότι για μια ακόμη εκπομπή κατακρεουργήθηκε κάθε έννοια πλουραλισμού, δεοντολογίας και ισότιμης ενημέρωσης. Οι ίδιοι οι «δημοκράτες» είναι που καταργούν στην πράξη την Δημοκρατία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anatroph-mia-apo-ta-idia-sthn-monopleurh-enhmerwsh-gia-thn-chrush-augh#ixzz2hoMQWdvc

Exit mobile version