Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Όσο και να μετράει τα κουκιά, δηλαδή τους ψήφους, είτε τάζει ,είτε εκφοβίζει, απέτυχε ο κ.Σαμαράς να πείσει τον ελληνικό λαό για τις αγνές προθέσεις του. Στόχος του δεν είναι η ευημερία των πολιτών αλλά η εξαθλίωση και αυτό γίνεται πράξη σκληρή μέρα με τη μέρα. Δυστυχώς οι αυτοκτονίες αυξάνονται αλλά η αναισθησία των κυβερνώντων είναι τραγική.

Όμως υπάρχει και Θεός. Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!

Α.Γ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός απαντά στις προκλήσεις Δένδια μέσα από τον Κορυδαλλό

Καλησπέρα! Μετά τις «αποκαλύψεις» των «έγκυρων» ΜΜΕ, Είναι δεδομένη η αφύπνιση του κόσμου αλλά και οξυμένη η αντίληψη ότι οι διώξεις ενάντια στον Γ.Γ. και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα και μόνο πολιτικές και λαμβάνουν χώρα για να τρομάξουν τους ψηφοφόρους και τους υποστηρικτές σας αλλά και να απομυζήσουν τις ψήφους τους! Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, λέει ο λαός και η αλήθεια στο τέλος θα φανεί… έστω και αν καλύπτεται από τα τηλεοπτικά περιττώματα των «εγκληματικών» μαντριών που αποκαλύπτονται από «νομοταγείς, ηθικούς και αξιοσέβαστους» νέο-ψευδο μάρτυρες στα κανάλια υποταγής συνειδήσεων!

Ι.Λ.

Λυσσαλέα και παράνομη έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Γιάννη Λαγού – ΒΙΝΤΕΟ

Φτάνει πια! Έλληνα ξύπνα!

Γκρέμισε τη χούντα των διεθνών τοκογλύφων! Αγωνίσου για τους προγόνους σου, αλλά και το μέλλον των παιδιών σου. Τώρα ή ποτέ. Στηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή και συνάμα την Ελλάδα!

Π.Α.

Οριστική κατάλυση του Συντάγματος: Απαγορεύουν την ψήφο στους προφυλακισμένους βουλευτές

Αρχηγέ, Συναγωνιστές Είμαστε μαζί σας! Τιμή σε εσάς και σε όσους στέκονται δίπλα σας Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν θα σταματήσει χάριν των ξεπουλημένων. Τα ψεύδη και οι σκευωρίες καταρρέουν, η Ελλάδα θα αναστηθεί!

Κ.Ρ.

Εγκληματική οργάνωση Σύριζα: Για κακουργηματική φοροδιαφυγή παραπέμπεται ο Α. Μητρόπουλος;

Μήνυμα προς Ένωση Δικαστών από ένα θύμα της “ανάπτυξης”

Το ξέρω ότι είμαι ένας απλός πολίτης .Ίσως και γι’ αυτό κάνεις δεν μου δίνει πλέον σημασία. Δεν έχω το κοινωνικό υπόβαθρο για να κάνω κάποιον ψηλά ιστάμενο να με ακούσει .Παρ’ όλα αυτά εγώ θα κάνω την κίνηση μου .Μια απελπισμένη κίνηση ετών για να ακουστούν οι απόψεις μου .Έχω την στοιχειώδη νοημοσύνη να διακρίνω ότι όλο αυτό το πάρτι που έχει στηθεί δεν είναι για το καλό μου .Ξέρω πολύ καλά τι θέλουν να μου φέρουν. Αυτή τη στιγμή ,οι πολιτικοί άρχοντες θέλουν να με κάνουν να πάψω να μιλώ ,θέλουν να πάψω να  σκέπτομαι  να πάψω να ελπίζω .Δεν δικάζονται κόμματα αυτή τη στιγμή .Αυτή τη στιγμή δικάζεται μόνο η αντίθετη άποψη σε όλα αυτά που καταπατούν την Εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια .Δυστυχώς όλο το βάρος έπεσε πάνω στους Δικαστές .Και λέω δυστυχώς γιατί αυτές τις ελευθερίες θα έπρεπε να τις υποστηρίζουν πρώτα οι κυβερνήσεις .Σας γράφω αυτά τα λόγια όχι για να υπερασπιστώ κάποιον που κατηγορείτε. Αλλά για να σας γνωστοποιήσω ότι είμαι ένας Έλληνας που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να επιβιώσει σ’ αυτό το καθεστώς .Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα του βαρούν οι ξένοι το ντέφι κι αυτός θα χορεύει .Δεν μισώ κανέναν ,θέλω πίσω την Πατρίδα μου .

Με σεβασμό στο έργο σας

Σ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-16-oktwbriou-2013#ixzz2hpm3nWKp

Exit mobile version