Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλα – Ημαθία, Πάτρα, Ξάνθη, Χαλκιδική

Στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές του κινήματός μας γραφεία της Κρύας Βρύσης πραγματοποιήθηκε χθες ομιλία του γραμματέα της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη. Η προσέλευση παλαιών και νέων υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρά την επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία στα καθεστωτικά ΜΜΕ των τελευταίων εβδομάδων.

Ο Συναγωνιστής ανέλυσε την άθλια προπαγάνδα λάσπης ενάντια στους Εθνικιστές και αναφέρθηκε εκτενώς στις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των άλλων δύο Συναγωνιστών, που πραγματοποιήθηκαν κατόπιν εντονότατων πιέσεων από ξένα κέντρα αποφάσεων.

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Ν.Ε. Χαλκιδικής: Η Χρυσή Αυγή δε Πεθαίνει – Η Ελλάδα θα νικήσει!

Η Ν.Ε. Χαλκιδικής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή ανήρτησε στα νέα γραφεία του Πολυγύρου πανό με μήνυμα εμψύχωσης για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, συμπαραστεκόμενη στους άδικα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας.

Το ίδιο απόγευμα, παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε ομιλία του γραμματέα της Ν.Ε. Χαλκιδικής, Συναγωνιστή Ήλκου Κοσμά, ο οποίος και αναφέρθηκε εκτενώς στον πόλεμο λάσπης των ΜΜΕ, στην παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη που δέχεται τις τελευταίες ημέρες το κίνημά μας, καθώς και στις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με βάση κάποιες στημένες και παντελώς ανυπόστατες κατηγορίες που βασίζονται σε ψευδομαρτυρίες και μεθοδεύσεις οι οποίες ξεπερνούν κάθε όριο.

Χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκόμενους και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος και συνεχάρη τους Συναγωνιστές για την προσπάθειά τους να ακουστεί η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και στον Νομό Χαλκιδικής, με επιστέγασμα την έναρξη λειτουργίας νέων γραφείων από τα τέλη Αυγούστου.

Αναφέρθηκε στο υψηλό ηθικό των συναγωνιστών, φίλων και υποστηρικτών του κινήματός μας σε όλη την Ελλάδα, παρά την λυσσαλέα επικοινωνιακή επίθεση των καθεστωτικών ΜΜΕ ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Αναλύθηκε εκτενώς η προσπάθεια ψαλιδίσματος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπου γίνεται σαφές πως υπάρχει μια απεγνωσμένη προσπάθεια των καθεστωτικών δημοσκόπων να παρουσιάσουν “κάμψη” της πολιτικής επιρροής του κινήματός μας. Τόνισε ιδιαίτερα πως η άθλια στημένη προπαγάνδα των συνεργατών των διεθνών τοκογλύφων έχει πέσει ήδη στο κενό, και αυτό γιατί όσοι γνωρίζουν το κίνημά μας, γνωρίζουν και τον πραγματικό πολιτικό αγώνα που διεξάγει καθώς και την πραγματική Ιδεολογία μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Ύμνο του κινήματός μας και τον Εθνικό Ύμνο.

Ν.Ε. Χαλκιδικής
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Πέμπτη 18.00-21.00
Τηλ.: 6970-885776

Πάτρα: Προγραμματισμένη ομιλία, έμπρακτη η υποστήριξη του κόσμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στην Πάτρα την Κυριακή 13/10. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη δεδομένου τις τόσες λασπολογίες που ακούγονται εδώ και τόσες εβδομάδες, εις βάρος του κινήματος μας. Ο κόσμος μας έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του και μας παρότρυνε να συνεχίσουμε τον αγώνα που δίνουμε ενάντια στους εχθρούς του Έθνους μας.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο συναγωνιστής και υπεύθυνος περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Χρήστος Ρήγας ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι: “Ο αγώνας συνεχίζεται τίποτα δεν σταματάει τους εκατοντάδες χιλιάδες εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή θα νικήσει!” στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος ο οποίος ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις λέγοντας και αυτός χαρακτηριστικά ότι: Οι διώξεις της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτικές, όφελος από τον θάνατο του αδικοχαμένου Π. Φύσσα είχε η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και όχι η Χρυσή Αυγή.

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00

Τ.Ο. Ξάνθης: ομιλία με θέμα την μάχη στο Σαραντάπορο

Παρά τον άδικο και βρώμικο πόλεμο του συστήματος κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, οι Έλληνες Εθνικιστές αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν τους τρομάζει τίποτα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε λοιπόν, για ακόμη μία φορά, η καθιερωμένη συγκέντρωσή μας το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Τοπικής μας, με μία ιστορική ομιλία για την μάχη στο Σαραντάπορο, από τoν συναγωνιστή Γ.Ι.

Ο συναγωνιστής βασιζόμενος στον τύπο της εποχής και σε ιστορικά κείμενα εξιστόρησε όλο το χρονικό της μάχης, από το πρωί της 9ης Οκτωβρίου 1912, όταν ο ελληνικός στρατός προέλασε στη διάβαση του Σαρανταπόρου, την οποία οι Τούρκοι εγκατέλειψαν, φοβούμενοι μην κυκλωθούν και υποχώρησαν προς τα Σέρβια.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής, τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για συσπείρωση των Εθνικιστών και για ενδυνάμωση του Αγώνα, για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή και εν συνεχεία, απήντησε σε πλήθος ερωτήσεων που του απηύθυναν οι παρευρισκόμενοι, σχετικά με την λυσσώδη επίθεση όλου του ”δημοκρατικού” συστήματος εναντίον του Κινήματός μας. Η συνάντηση μας τελεσφόρησε με τον ψαλμό του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματός μας.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-pella-hmathia-patra-janthh-chalkidikh#ixzz2hsHXM1hV

Exit mobile version